- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
Aslinda son ay cok sık gitmek gerekiyor doktora. Doktorun soyleyecektir sana mutlaka gel diye. Hic haberin olmadan sancin cikabiliyor. Burcu ikizler olmasin diyorum ben de aksineben ist dayim eger bir sorun yok ise pazartesi kontrolunden sonra acil olmadikca gitmicegim icin gun belirlemek istiyorm. Evet sezeryan normal hicdusunmedm ztn corona testi vs olunuyor bir gun oncesinde... ikizler burcu cikmadan 20 si maks istiyorm ama tabi doktor ne der bilemem
Benim tansiyonum cok dusuk 8 e 6 veya 9 a 6 civari. Hep nefes nefeseyim. Dusuklukten oluyor saniyordum.nabzimi olcuyorum tansiyon aletiyle hep yuksek o yuzden hep nefes nefeseyim
Valla korkutuyor insani bu durum canim. Allahim korusun bebislerimizi amin2 gündür sadece geceleri anlık oluyor bendede bide bel agrısı var cnm çok fena
Haziran canim insaAllah bebek durursa22 mayıs mı 22 hazıran mı
Evet canim eskiden 38. Haftada alirlardi bunun yanlis oldugunu fark etmis doktorlar. Bi makalede okumustum. Su an bi sorun yoksa 39. Haftayi bekliyorlar. O zamana kadar durur muyuz bilemiyorum korku sardi icimiIlk gebelik sezeryan olucaksa 39+0 a genelde gün veriyorlar. Seninkide öyle olmuş galiba
Beden olarak karar veremedim siz kaç beden aldınız olculeriniz nasıl.Cantami hazrladim koydum icine ama nasl gormyosa ole parlakligi mali .garanti veriorm yani bnde alrken ck tereddut ettm aslnda gynp foto cekmstm ama silmisim baktm da soluk falan diil yani gorndgy gbi ben leoparli olani aldm
Amin cnm dün bende yıkadım kıyafetti battaniydi dedim hazır olsun ne olur ne olmaz bu haftada eksikleri tamamlıycaz inşallah sonrası Allah kerim artıkValla korkutuyor insani bu durum canim. Allahim korusun bebislerimizi amin
En iyisi çok fazla bişey düşünmemek yada sadece olumlu düşünmek, bu aralar hafiften sancıların başlaması normal, rahim kendini yavaştan doğuma hazırlıyor, çok şükür ki her geçtiğimiz gün bizim için bi avantaj ama bundan sonra ne zaman doğsa sorunsuz yaşama şansı çok yüksek, bol bol dua edelim, gerisi Allaha emanetEvet canim eskiden 38. Haftada alirlardi bunun yanlis oldugunu fark etmis doktorlar. Bi makalede okumustum. Su an bi sorun yoksa 39. Haftayi bekliyorlar. O zamana kadar durur muyuz bilemiyorum korku sardi icimi
Benim esim ozel sektorde babalik izini vs e yok
Ben ayni gun verdim.Raporu aldın ama kuruma vermedin mi canım ben de 32+2de alabileceğim raporu 32+1pazara denk geliyoama alıp kuruma vermeli miyim
Bu gruptan baya alan oldu :) bende fazlalık olarak aldım fiyatları uygundu başka yerlere goreKızlar ben pijama takımlarımı almıştım ama sizden gaza gelip o hesaptan da bitane daha aldımbi de iç çamaşır seti aldım bundan , ınsallah bu da iyi gelir
Ya ilk hamılelıgım , ne nefes tekniği bılıyorum ne bişi , normal dogum olursa ne yapacagım vs hiç bılmıyorum ,keşke gebelık ve dogum eğitimi alma şansımız olabılseydi..En iyisi çok fazla bişey düşünmemek yada sadece olumlu düşünmek, bu aralar hafiften sancıların başlaması normal, rahim kendini yavaştan doğuma hazırlıyor, çok şükür ki her geçtiğimiz gün bizim için bi avantaj ama bundan sonra ne zaman doğsa sorunsuz yaşama şansı çok yüksek, bol bol dua edelim, gerisi Allaha emanet
Ben ayni gun verdim.
Hatta şunu da dogum sonrası normal hayat için alıyım dedim de kalmadı dediBu gruptan baya alan oldu :) bende fazlalık olarak aldım fiyatları uygundu başka yerlere gore
Idari izinliyiz ama uzakta bilgisayarlarina baglanip calisiyor herkes..bir de 3 haftada bir gun nobetci olarak ise gidiliyor. Ama kronik hastalara ve hamileleri nobet listesine almamislar. Yani hic gitmiyorumSen çalışıyor musun peki canim idari izinde değil miydin
Yaşlılar için yasağı gevseticekler durum biraz daha iyi olunca, belkide doğum zamanina tamamen kalkabilirBabalik izni herkeste var. Kamuda 10 gun, ozel sektorde 5 gun. Benim esim de ozelde. Ilk dogumumda da kullanmisti. Tabi bazi sirketler cok zalim olup kullandirmayabilir ama sikayet alir ve tespit edilirse cezasi da var.
O yuzden baska sehirden dogum izni icin annemizi getiremeyiz diye dusundum de. Eger getirebilen varsa ogrenmek isterim ama. Evde de bir cocugum var. Zor durumda kalacagiz doguma gidince :/
Google yazınca çıkıyor nefes teknikleri bakabilirsin, aslında bu doğal bir süreç önceden kimse böyle bişey için eğitim almıyordu onu düşününce biraz rahatlayabilirsin,emin ol vücudun seni yönlendiriyor ve zaten yanında doktor ebe hemşire oluyor ve yonlendiriyorlar, doğumu kolaylaştıran en önemli şey, doğum anında sanci geldiği an bağırmak yerine ıkınmak, çoğu insan bağırdığı için bebeğini itemiyor ve süreç uzuyor, ben sadece bunu bilerek doğuma girdim ve kolay oldu kısa sürdü. Başımda anestezi doktoru vardı hatta biraz bağırabilirsin dedi bana, bende yok tarzım değil dedim, normalde de bağıramam zaten :))) korkarak değilde herkes yapabiliyor bende yapabilirim diye cesaretle gir doğumaYa ilk hamılelıgım , ne nefes tekniği bılıyorum ne bişi , normal dogum olursa ne yapacagım vs hiç bılmıyorum ,keşke gebelık ve dogum eğitimi alma şansımız olabılseydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?