2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Aslinda son ay cok sık gitmek gerekiyor doktora. Doktorun soyleyecektir sana mutlaka gel diye. Hic haberin olmadan sancin cikabiliyor. Burcu ikizler olmasin diyorum ben de aksineesim yengec erkegi masaAllah cok iyi. Oglum da yengec olsun istiyorum ama tabi ona gore hareket edemem genelde ne zaman gelecegini bebek belirlermis. Bir de 39. Hafta dolunca aldirmak istiyorum insaAllah. Cunku anne karninda ne kadar kalsa o kadar iyi canim

Ilk gebelik sezeryan olucaksa 39+0 a genelde gün veriyorlar. Seninkide öyle olmuş galiba
Evet canim eskiden 38. Haftada alirlardi bunun yanlis oldugunu fark etmis doktorlar. Bi makalede okumustum. Su an bi sorun yoksa 39. Haftayi bekliyorlar. O zamana kadar durur muyuz bilemiyorum korku sardi icimi

Cantami hazrladim koydum icine ama nasl gormyosa ole parlakligi mali .garanti veriorm yani bnde alrken ck tereddut ettm aslnda gynp foto cekmstm ama silmisim baktm da soluk falan diil yani gorndgy gbi ben leoparli olani aldm
Beden olarak karar veremedim siz kaç beden aldınız olculeriniz nasıl.

Evet canim eskiden 38. Haftada alirlardi bunun yanlis oldugunu fark etmis doktorlar. Bi makalede okumustum. Su an bi sorun yoksa 39. Haftayi bekliyorlar. O zamana kadar durur muyuz bilemiyorum korku sardi icimi
En iyisi çok fazla bişey düşünmemek yada sadece olumlu düşünmek, bu aralar hafiften sancıların başlaması normal, rahim kendini yavaştan doğuma hazırlıyor, çok şükür ki her geçtiğimiz gün bizim için bi avantaj ama bundan sonra ne zaman doğsa sorunsuz yaşama şansı çok yüksek, bol bol dua edelim, gerisi Allaha emanet

Benim esim ozel sektorde babalik izini vs e yok

Babalik izni herkeste var. Kamuda 10 gun, ozel sektorde 5 gun. Benim esim de ozelde. Ilk dogumumda da kullanmisti. Tabi bazi sirketler cok zalim olup kullandirmayabilir ama sikayet alir ve tespit edilirse cezasi da var.

O yuzden baska sehirden dogum izni icin annemizi getiremeyiz diye dusundum de. Eger getirebilen varsa ogrenmek isterim ama. Evde de bir cocugum var. Zor durumda kalacagiz doguma gidince :/

Ya ilk hamılelıgım , ne nefes tekniği bılıyorum ne bişi , normal dogum olursa ne yapacagım vs hiç bılmıyorum ,keşke gebelık ve dogum eğitimi alma şansımız olabılseydi..

Bu çok tatlıymış ama bitmiş

Eklentiler

• ADE1BB35-FE40-4742-95A0-D4BF6AFF3C3A.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 44
Sen çalışıyor musun peki canim idari izinde değil miydin
Idari izinliyiz ama uzakta bilgisayarlarina baglanip calisiyor herkes..bir de 3 haftada bir gun nobetci olarak ise gidiliyor. Ama kronik hastalara ve hamileleri nobet listesine almamislar. Yani hic gitmiyorum

Yaşlılar için yasağı gevseticekler durum biraz daha iyi olunca, belkide doğum zamanina tamamen kalkabilir birde şöyle bişey yapabilirsiniz mesela annenizin ikametgahini e devletten girip değiştirin sonra bi hastaneden randevu alın, anneniz hem ikametgahı hemde randevusunu gösterebilir bir sorun olmaz, öyle yapanlarida duydum :)

Ya ilk hamılelıgım , ne nefes tekniği bılıyorum ne bişi , normal dogum olursa ne yapacagım vs hiç bılmıyorum ,keşke gebelık ve dogum eğitimi alma şansımız olabılseydi..
Google yazınca çıkıyor nefes teknikleri bakabilirsin, aslında bu doğal bir süreç önceden kimse böyle bişey için eğitim almıyordu onu düşününce biraz rahatlayabilirsin,emin ol vücudun seni yönlendiriyor ve zaten yanında doktor ebe hemşire oluyor ve yonlendiriyorlar, doğumu kolaylaştıran en önemli şey, doğum anında sanci geldiği an bağırmak yerine ıkınmak, çoğu insan bağırdığı için bebeğini itemiyor ve süreç uzuyor, ben sadece bunu bilerek doğuma girdim ve kolay oldu kısa sürdü. Başımda anestezi doktoru vardı hatta biraz bağırabilirsin dedi bana, bende yok tarzım değil dedim, normalde de bağıramam zaten :))) korkarak değilde herkes yapabiliyor bende yapabilirim diye cesaretle gir doğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…