2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Belki yapı meselesidir canım ben aşırı kilo aldım hep üç gebeligimde ama benim annem 5 6 kiloyla tamamlarmis hep görümcem hamile kalınca zayıflar herkesin değişik oluyor bebek saglikliysa hiç takma ufak tefek çocuklar kilolu bebeklere göre çok daha sağlıklı olabiliyor

Sağlıklı dedi, kan akışı filan çok iyiymiş hatta. Ne bileyim insan hersyeden korkuyor

Çikolata yaptıracak arkadaşlar varsa biz Ocak ayında abime davetlilere dağıtmak için çikolata yaptırdık isimli ve şekilli çikolatayı 60 aldık etiketleri de 10 tl tuttu 120 tane çikolata bize 70tl ye geldi. İnstagram da baktım nerdeyse bizim yaptığımızın iki katı

Etiketleri nerde yaptirdiniz

Sen hareketlerini aşagıda mı hissedıyosun canım,yani ters oldugunu hatekeylerınden kendımız anlayabılırmıyuzkı
Hemen anlatayım aşağıda kasıklarımda daha fazla sancı hissediyormuşum, doktor direk kasıklarında ağrır senin şimdi dedi çünkü. Göğğs ortamın tam altında kafası Varmış orada hiç değişik hareket hissetmiyordum yani nasıl diyeyim birşeyleri kaydırma değişik hareketler yapma gibi.onları hep altta hissediyorum. Daha karmaşık hareketleri nerde hissediyorsan orası ayak yani bencr. Yanlarda da bazen hissediyordum emin olamıyordum ondan onlar da elleriymiş meğer. Yani bi sürü tekme ittirme kayma vs nerdeyse ora ayak diye düşünmek lazım.dönerse anlarım artık

Anladım canım en con ayaklar calısıyo zaten sonra da eller ,anlarız bence de artık

Kızlar dogumdan sonra bebeğin göbeği düşmeden yikayacak mısınız?
Benim annemlerde yeğenlerimi hemen 2.günü yıkarlar ve göbeği düşene kadar birer gün arayla yıkarlardı.
Ama bazı doktorlara göre yıkanmaması daha iyi çünkü göbek daha çabuk düşer ve enfeksiyon kapmaz
Kime göre hareket edilir ki

Kızlar dogumdan sonra bebeğin göbeği düşmeden yikayacak mısınız?
Düşmeden yıkanmiyor, sadece siliniyor. Benim kızımın hastanede düşmüştü, hemşireler o zaman alıp yıkadılar ilk defa. Ondan sonrada ister hergun istersen 2 günde 1 devam edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…