2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Düşmeden yıkanmiyor, sadece siliniyor. Benim kızımın hastanede düşmüştü, hemşireler o zaman alıp yıkadılar ilk defa. Ondan sonrada ister hergun istersen 2 günde 1 devam edebilirsin
Az önce instagramda bi paylaşım gördüm, 5 günlük bebek yıkanıp göbek bakımı yapılmadığı için göbeği kurtlanmis, Dr da videosunu çekip yıkanması ve bakım yapılması gerekiyor diye paylaşmış. .. benim kız kardeşim de yikamadi ama yurtdisinda da yikanmama gibi bi ihtimale bile izin verilmiyor bizim ülkemizdeki uygulamaya şaşıranlar oluyor vs .. kimin dediğine inanacagimi şaşırdım :/

Aynen öyle canım ben de şaşırdım. ..

Kızımı düşene kadar yıkamamıştım ,ama kurtlanana kadarda insan farkeder heralde enfeksiyon olduğunu göbek bağını temizlemişmiydim onu hatırlamaya çalışıyorum ama sanki hiç bişe yapmamış sadece dikkat etmiştik bezin altında kalmasın nemli olmasın diye .

Yıkanmiyor ama temizlenmesi gerekiyor, gobekbagi temizleme setleri var. Hergun onlarla bakım vs yapılıyor. Belki o kurtlanan bebeğin hiç temizliği yapılmamış olabilir. Şimdi ablamada sordum yıkanmiyor dedi, yıkanınca kuruması vs daha zor oluyormuş. Zaten hastanede de bilgi veriyorlar ama ben 9 gun hastanede yattım. Benim hastanede yıkamadılar düşene kadar. En risksiz olanı yapmak lazım

Ne güzel anlatmış bende uzun bir aradan sonra nisan annelerini okuyunca hatırladım
☺cocuk sahibide olsa insan unutuyor bazı şeyleri, birde böyle bir zamanda, bir çok sorunun içinde doğum yapmak durumu daha da zorlaştırabiliyor, yavaş yavaş psikolojik olarak hazırlamak lazım kendimizi

Benim midem çok yanıyor hatta yemek borum bile yanıyor böyle bir durum yaşayan var mı acaba diyorum cocugun saçlarından mi

Kızlar bebek şampuanı olarak ne aldınız? Katkısız organik olarak ne önerirsiniz?

İlk kizimda trubaby ve earth mama angel kullandim. Pahali oldugu icin simdi thinkbaby ile devam ediyorum onda..bu bebek icin de yine aynilarini aldim. Losyon ve pisik kremleri de var. Badger da cok guzeldir. Badger'in pisik kremini aldim. Katkisiz kozmetik ya da bebek urunleri ariyorsan ewg'nin veritabaninda dusundugun markalari arayabilirsin. Ben hep oyle yapmıştım:

1 ve 2 olanlar en katkisiz olanlar

Bi mahallemizde yangın çıkması eksikti .. gebelik boyunca stresten o kadar steroid salgiladim ki, artık bebeğin ciğerleri bi yüzücü ciğeri kadar gelişmiştir diye düşünüyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…