Ölçümleri iyi boyu vs yerinde. Karnını bilmiyorum kağıtta da yazmıyo. Ama ekrana bakınca bazı değerleri gördüm kimisi 34 yazıyordu.
Ya normal yiyorum ben.eskiden neyse öyle. İlk başlarda çok kilo almıştım bianda sonra birazını verdim ama yaptıgım hicbisey yok aynı yiyorum. Kaşar helva yumurta süt yemeye devam ediyorum hergün.kefir meyve yine hergün. Bi de akşam yemekleri işte. Ne bileyim aldım sanıyordum almamışım
Kızlar dogumdan sonra bebeğin göbeği düşmeden yikayacak mısınız?
Abimlerin bebegını hastanede ikinci gun yıkadılar hemen hemşireler, biz mi karar verıyoruz ki bılemedım
Az önce instagramda bi paylaşım gördüm, 5 günlük bebek yıkanıp göbek bakımı yapılmadığı için göbeği kurtlanmis, Dr da videosunu çekip yıkanması ve bakım yapılması gerekiyor diye paylaşmış. .. benim kız kardeşim de yikamadi ama yurtdisinda da yikanmama gibi bi ihtimale bile izin verilmiyor bizim ülkemizdeki uygulamaya şaşıranlar oluyor vs .. kimin dediğine inanacagimi şaşırdım :/
Dr a sordun mu saçı varmıymıs,ben 30 da sormustum daha sacı yok gorunmuyo dediydi
[/QUOTE
Yok sormadım 3 gündür yanıyor ama uzun sürerse sorarım
Yok sormadım 3 gündür yanıyor ama uzun sürerse bir sonraki muayenede soracağımDr a sordun mu saçı varmıymıs,ben 30 da sormustum daha sacı yok gorunmuyo dediydi
Onada bakarım:)Çikolatayı sekerleme satan bir yerden almıştık 1 kilo almıştık içinden 132 tane çikolata çıkmıştı mabel di hatta çok da lezzetliydi
Kârın üst tarafinda filan ağrı var mi??Kızlar sırt agrısından aglıcam nerdeyse cok fena
Cidden çok zor, bazen aklıma geliyorsun, yalnız olman bana çok zor geliyor, ben normalde odamda bile yalnız yatamayan biriyim. Allah yardimcin olsun. Inşallah daha rahat geçirirsin bundan sonrasını.Bi mahallemizde yangın çıkması eksikti .. gebelik boyunca stresten o kadar steroid salgiladim ki, artık bebeğin ciğerleri bi yüzücü ciğeri kadar gelişmiştir diye düşünüyorum bazen
Çok kiloda da zor doğum olur. O yüzden sağlıklı olsunda boşver kiloyu sütünle tamamlarsın inşallahBir de kızlar sadece 1 kilo almışım bu ay 500 ü bebek.ama bebek 1800 gr çıktı. Kilosu az olcak doğumda muhtemelen dedi doktor. Kaşar helva süt yumurta yiyorum günlük ama neden almadı ki ya
Stres olmadan mümkün değil, birşeyler mutlaka zoruna gidiyo, algı zaten kapalı. Ben çok stresliyim şahsen. Lohusalığıda atlatırsam başka bişey istemem. Çokta takılmamak gerek. Ben ilk hamileliğimde de çok stresliydim. Diyordum bu çocuk hiç gülmeyecek. Ama çok şükür ne huysuzluğunu ne yaramazlığını hatırlamıyorum. Şimdi biraz ergen sadece :)Cidden çok zor, bazen aklıma geliyorsun, yalnız olman bana çok zor geliyor, ben normalde odamda bile yalnız yatamayan biriyim. Allah yardimcin olsun. Inşallah daha rahat geçirirsin bundan sonrasını.Stressli gebeliklerin böyle etkileri oluyor gercekten, benim 7 hafta su sızıntım olmuştu, hep bi stres, kızım 35.haftada doğdu hiç kuveze girmedi. Iğne vurulmuştu ama vurulmasa bile belki gerek olmayabilirdi. Tabi yinede en iyisi stressiz hamilelik ama bu dönem de biraz zor
Valla bugün instagramda gördüm. Bebeğin 10. Günü olmuş yıkamamışlar göbekte düşmemiş kurtçuk olmuş göbek içi hep. Çok içim acıdı. Ben yıkıcam sanırım. İyice kurulucam ve ya çok dikkatle su değdirmemetye çalışıcam. Bilmiyorum gördüğüm şey beni çok düşündürdüKızlar dogumdan sonra bebeğin göbeği düşmeden yikayacak mısınız?
Aynen bende gördüm 10 gün değilmiydi o ya. Öyle hatırladımAz önce instagramda bi paylaşım gördüm, 5 günlük bebek yıkanıp göbek bakımı yapılmadığı için göbeği kurtlanmis, Dr da videosunu çekip yıkanması ve bakım yapılması gerekiyor diye paylaşmış. .. benim kız kardeşim de yikamadi ama yurtdisinda da yikanmama gibi bi ihtimale bile izin verilmiyor bizim ülkemizdeki uygulamaya şaşıranlar oluyor vs .. kimin dediğine inanacagimi şaşırdım :/
Yok gibi canım ,dogum belırtısı mı dıyosun?Kârın üst tarafinda filan ağrı var mi??
Yikanmasa da gobek bakimi yapılıyor aslinda. İyi ki yazdin..ben unutmusum hep onlari..annem yapmıştı biseyler de. Hic hatirlamiyorum
Yok canim doğum değilde, hamilelikte hellp sendromu diye bişey var o çok ağrılı oluyor, üst karında oluyor genelde ama sirtada vuruyormuş galiba ağrısı, acaba öyle bişey mi diye sorayim dedim. Dikkatli olmak lazımYok gibi canım ,dogum belırtısı mı dıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?