- 10 Ağustos 2019
- 630
- 392
- 23
- 44
Anladım cnm bozma morelini protein destekli beslenmeye devam hayırlısıyla saglıkla gelsin bebişlerimizBenim hep cok ondeydi bu hafta boyle duyunca cok sasirdim ve bayagi da beslendim ama almamis.
Aminn.Haftaya yine gidecem canim bakalim artik sabirAnladım cnm bozma morelini protein destekli beslenmeye devam hayırlısıyla saglıkla gelsin bebişlerimiz
Perşembe de ben cnmAminn.Haftaya yine gidecem canim bakalim artik sabir
Memura göre değişiyor muhtemelen babamın olduğu şehirde cenaze harici binaya bile almamışlar adam dinlememiş dilekçesine bile bakmamış falan. İnşallah siz sorunsuz alırsınızDogum icin de izin alip gelenler olmus herhalde doktorun refakatci gereklidir gibi bir sey yazmasi gerekiyor
Tesekkur ederim
InsaAllah kilo da almistir gayet saglikla her sey yolundadir canimPerşembe de ben cnm
Merhaba kizlar,bn hep okuyorum ama pek yazmiyordum,hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum,bnm de 31+5 kızım olacak Allah nasip ederse sağlıkla inşallah,bnde sizler gibi coronadan ötürü karmaşık duygular içindeyim gurbette bir başımayim dogum Haziran sonu annem tansiyon hastası nasıl gelcek bilmiyorum onu riske atmak istemiyorum kız kardesim gelse 1 hafta yeter ama o zamana yasaklar kalkar mı bilmiyorum,öyle iste, bebeğin hickirigi kasıklarda nabız atışı gibi oluyor muş son kontrolde dedi doktorum,birde akşam hafif Yerseniz ne reflü ne yanma olur,bnm gebelik şekerim var malesef bnde gece miğde kazintisindan uyuyamıyorum azcik kaçırsam reflü oluyo uyuyamıyorum,valla tadını çıkarın yediğinizin bu şeker çok kotu biseymis hem aç kaliyorum hemde buna rağmen sabah acliklarim 100 civarında halbuki 96 hatta 92 altı olması gerekiyor tokluk karımı kontrol edebiliyorum çoğunlukla ama sabah acligi yüksek ramazandan oturu eşime sahur hazırlıyorum uykum bolunuyo diyemi niye bilmiyom insulun kullanmak istemiyorum ,önerisi olan var mı bu konuda,günde 2 hurma hakkım var,hurma ne işe yarıyor?
Uzunluk sormussun canim diger cevapta gormedigim icin yazmamisim. 43 cm olmus MasaAllah iyi bence dimi?Benimde ilk kizimda kilo almadığı zamanlar olmuştu, doktor iğneden demişti. Sen yinede proteine ağırlık ver ise yarıyor gerçektenuzunluk kaç olmus ??
Tam olarak kaçıncı haftada aldınız acaba bu raporu
Pazar günü ilk anneler günümüz çogumuzuneşler hedıye alcak mı derseniz yoksa kendı hedıyemızı kendımız mı alsak
Sosmivida aslinda rahim ağzı uzunluğunu sormak istedi sanırım canimcim :) ben öyle anladım ... 1 haftalık ölçümlerde hata payı yüksek olur diye düşünüyorum ben ... çok da takma kafana kilo almamış falan diye . Bebeğin duruşu pozisyonu, Dr un milimetrik ölçüm farkı bile etkiliyor kiloyuUzunluk sormussun canim diger cevapta gormedigim icin yazmamisim. 43 cm olmus MasaAllah iyi bence dimi?
2 haftaya kadar kilo almayan duymuştum ama daha fazla olunca zaten doktorlar bi caresine bulurlar herhalde. Kilosu aslında çok önemli değil ciğer gelişimi daha önemli, kiloyu çabuk toparlıyor bebekler ama tabiki sıkı takip lazim. Doktor ne zaman çağırdı bi dahaCanim aslinda erken dogum ihtimali deyince bu hafta full protein agirlikli beslendim gidince baya kilo almistir diye seviniyordum. Ciger gelistirici etkili oldu belki de. Devam etmesin de boyle. Bazilarinin gelisimi dusuyormus okudum Allah korusun. Oyle bisi olmaz dimi?
Aminn cnmInsaAllah kilo da almistir gayet saglikla her sey yolundadir canim
Bebişim uzunluğu güzel maşallah:) sen sanırım.serviks uzunluğu azalmış yazmıştın onu merak ettim, doktorlar için sınır 2.5 cmUzunluk sormussun canim diger cevapta gormedigim icin yazmamisim. 43 cm olmus MasaAllah iyi bence dimi?
Evet bebeğin kilo alımını ciğer geliştirici etkiliyor canım. Benimde hep 1 hafta önde gidiyordu ciğer geliştirici vurulduktan sonra kilo almı biraz yavaşlar demişti doktorum. Sağlıklı olsunlar hayırlı zamanda vaktinde gelsinler inşallahGittim canim bebek kilo almamis ya ona takildim. Onden gidiyordu hep su an hala geri degil ama gecen haftayla ayni. Ciger gelistirici mi etkiledi bilmiyorum. Servikal uzunlugum da azalmis. Evde yatisa devam. InsaAllah bebegim bayramdan sonraya kadar en azindan durur tabi kilo da alir insaAllah. Of ne zormus annelik
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bu haftalarda genellikle çocuğunun kilosu falan iyi oluyorKizlar bende bugun doktora gittim 33 haftalikla uyumlu cikti masallah kilosu 2.070 boyuda 44 cm tahmini dogumda 22 haziran gozukuyir dediilk defa nst ye baglandim ondada bi sıkıntı çıkmadi boyle devam ederse haziran sonu gibi dogacak insallah birde benim plasenta rahmime yakindi simdi oda yukari cikmis normal dogum olma ihtimali yuksek bakalim kısmet artik☺
Raportör bana 32 haftada çalışabilir raporunu verdiğinde 37 de çalışamaz alın demişti. 2 haftada bir kontrole gittiğimiz için 37 çalışamaz alırımArkadaslar gunaydin, 32.haftada calisabilir raporu alanlar 37 hafta bitiminde tekrar calisamaz raporu alacak miyiz?
Bir de doguma sehir disindan kayinvalidem gelecek. Izin alabilmesi icin benim doktordan herhangi bir rapor almam gerekiyor mu?
Merhabalar ben çalışabilir aldığım da Dr 37 de mutlaka gel çalışamaz raporu da alman lazım dediArkadaslar gunaydin, 32.haftada calisabilir raporu alanlar 37 hafta bitiminde tekrar calisamaz raporu alacak miyiz?
Bir de doguma sehir disindan kayinvalidem gelecek. Izin alabilmesi icin benim doktordan herhangi bir rapor almam gerekiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?