2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Dogum icin de izin alip gelenler olmus herhalde doktorun refakatci gereklidir gibi bir sey yazmasi gerekiyor
Tesekkur ederim
Memura göre değişiyor muhtemelen babamın olduğu şehirde cenaze harici binaya bile almamışlar adam dinlememiş dilekçesine bile bakmamış falan. İnşallah siz sorunsuz alırsınızbizim raporda öyle ayrıntı bi şey yoktu muayene olduğum günün bilgileri vardı haftam vs şikayet kısmını doldurmuş sekreter kanama falan diye

Bende carsamba gidicem doktora bakalim evde calisiyorum cagri merkezinde ama iyice yorulmaya basladim

Size de allah kolaylik versin. Ben de ayni sekilde yalnizim. Hatta bi kizim daha var. Ben de yasaklari takip ediyorum hep.

Gebelik sekeri var bende de. Diyet listesinde 30o gr meyve hakkim var benim. Hurma ya da kuru incir ya da kuru kayisi gibi seyler de meyve yerine geçiyor. Ama ben sekeri cikariyor diye onlari yemiyorum mesela. Yesil elma, ayva filan yiyorum. Mutfak tartisiyla tartip yiyorum her seyi. Ancak oyle duzene girdi seker. Bir de uykusuzluk cok etkiliyor. Ben de bazen esimin sesine uyaniyorum. Bir de her ogleden sonra yuruyus yapiyorum yarim saat. Yapabiliyorsaniz onu mutlaka yapin, olmadi ev icinde yuruyun. Yurume ve uyku disinda aclik sekerini azaltmanin yolu yok cunku. Bazen keske insulin verse de rahat etsem diyorum..cunku bazen yuksek cikiyor her seyi yapmama ragmen bu aralar. Stres de etkiliyor sanırım.

Uzunluk sormussun canim diger cevapta gormedigim icin yazmamisim. 43 cm olmus MasaAllah iyi bence dimi?
Sosmivida aslinda rahim ağzı uzunluğunu sormak istedi sanırım canimcim :) ben öyle anladım ... 1 haftalık ölçümlerde hata payı yüksek olur diye düşünüyorum ben ... çok da takma kafana kilo almamış falan diye . Bebeğin duruşu pozisyonu, Dr un milimetrik ölçüm farkı bile etkiliyor kiloyu

2 haftaya kadar kilo almayan duymuştum ama daha fazla olunca zaten doktorlar bi caresine bulurlar herhalde. Kilosu aslında çok önemli değil ciğer gelişimi daha önemli, kiloyu çabuk toparlıyor bebekler ama tabiki sıkı takip lazim. Doktor ne zaman çağırdı bi daha

Evet bebeğin kilo alımını ciğer geliştirici etkiliyor canım. Benimde hep 1 hafta önde gidiyordu ciğer geliştirici vurulduktan sonra kilo almı biraz yavaşlar demişti doktorum. Sağlıklı olsunlar hayırlı zamanda vaktinde gelsinler inşallah

Kizlar bende bugun doktora gittim 33 haftalikla uyumlu cikti masallah kilosu 2.070 boyuda 44 cm tahmini dogumda 22 haziran gozukuyir dedi ilk defa nst ye baglandim ondada bi sıkıntı çıkmadi boyle devam ederse haziran sonu gibi dogacak insallah birde benim plasenta rahmime yakindi simdi oda yukari cikmis normal dogum olma ihtimali yuksek bakalim kısmet artik

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bu haftalarda genellikle çocuğunun kilosu falan iyi oluyor

Arkadaslar gunaydin, 32.haftada calisabilir raporu alanlar 37 hafta bitiminde tekrar calisamaz raporu alacak miyiz?
Bir de doguma sehir disindan kayinvalidem gelecek. Izin alabilmesi icin benim doktordan herhangi bir rapor almam gerekiyor mu?
Raportör bana 32 haftada çalışabilir raporunu verdiğinde 37 de çalışamaz alın demişti. 2 haftada bir kontrole gittiğimiz için 37 çalışamaz alırım

Arkadaslar gunaydin, 32.haftada calisabilir raporu alanlar 37 hafta bitiminde tekrar calisamaz raporu alacak miyiz?
Bir de doguma sehir disindan kayinvalidem gelecek. Izin alabilmesi icin benim doktordan herhangi bir rapor almam gerekiyor mu?
Merhabalar ben çalışabilir aldığım da Dr 37 de mutlaka gel çalışamaz raporu da alman lazım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…