2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Arkadaslar gunaydin, 32.haftada calisabilir raporu alanlar 37 hafta bitiminde tekrar calisamaz raporu alacak miyiz?
Bir de doguma sehir disindan kayinvalidem gelecek. Izin alabilmesi icin benim doktordan herhangi bir rapor almam gerekiyor mu?

Arkadaslar gunaydin, 32.haftada calisabilir raporu alanlar 37 hafta bitiminde tekrar calisamaz raporu alacak miyiz?
Bir de doguma sehir disindan kayinvalidem gelecek. Izin alabilmesi icin benim doktordan herhangi bir rapor almam gerekiyor mu?
Bildiğim kadarıyla tekrar çalışamaz alınması gerekiyor. Normalde şehirler arasında sadece cenazeler veriyorlarmış babam çok zorlandı, Doktordan belge verdik güç bela aldılar izin.

Bildiğim kadarıyla tekrar çalışamaz alınması gerekiyor. Normalde şehirler arasında sadece cenazeler veriyorlarmış babam çok zorlandı, Doktordan belge verdik güç bela aldılar izin.
Dogum icin de izin alip gelenler olmus herhalde doktorun refakatci gereklidir gibi bir sey yazmasi gerekiyor
Tesekkur ederim

Gittim canim bebek kilo almamis ya ona takildim. Onden gidiyordu hep su an hala geri degil ama gecen haftayla ayni. Ciger gelistirici mi etkiledi bilmiyorum. Servikal uzunlugum da azalmis. Evde yatisa devam. InsaAllah bebegim bayramdan sonraya kadar en azindan durur tabi kilo da alir insaAllah. Of ne zormus annelik

Evet canım en azından 35. Haftayı tamamlasan çok çok iyi olur . Bol bol beslen öyleyse kaşar ve muz ye bebiş kiloalsin .. dinlen

2 gündür krnım biranda çok daha fazla gerilmeye başladı.liearac filan işe yaramadı geçirmedi o gerginliği.dün gece zeytinyağı sürdüm azııcık sabaha kadar nemli kalmış. Haberiniz olsun süper oluyor. İkisini bir kullancam artık.

Canım gittık geldık şimdi , benım kız ya cok nazlı ya cok ınat ,ıkı seferdir zerre yuzunu gostermıyor,hersey yolundaymıs sukur,karın olcusu bır hafta gerıydı gecen şimdi normale gelmiş şükür,dr acok sorular sordum,sen internettemı gezınıon yasaklıom sana dediboşa strese sokuyosun kendını olumlu düşüncenın gucune ınanıyor benım dr:)) ıkı yada uc hafta sonra gel dedi nst olcakmıs artık ozmn

Evet37 de tekrar calısabılor alcaz canım ,ama oncesınde kotulesırsek 34,35,36 da ta alabılır calosamaz raporu,bana hemşire calısamazalmsk istedıgınde tam 0 larda gel ki gün kaybın olmasın dedi,örnek 35+0 yada36+ 0 gibi

Amin inşallah benimde gecen hafta 1 hafta geri dedi et yumurta kuruyemiş manyağı oldum perşembe bas kalım nasıl çıkıcak

ben devlet hastanesinden aldim calisabilir raporunu doktorum ben simdi tekrar gelmek zorunda kalmayacagin sekilde duzenliyorum raporunu dedi ve calisamayacak oldugum tarihi raporuma ekledi bu salginda evden cikma rapor icin gelme dedi ne zaman rapor alicam simdi dedim artik dogum sonrasi alacagin raporu verceksin isyerine dedi sizde doktorunuzdan o sekilde rica edebilirsiniz

Benim aldigim raporda da 20 mayisa kadar calisabilir yaziyor. Bence de tekrar rapor almaya gerek yok ama bilemedim

Benimde ilk kizimda kilo almadığı zamanlar olmuştu, doktor iğneden demişti. Sen yinede proteine ağırlık ver ise yarıyor gerçekten uzunluk kaç olmus ??

Kizlar nazlı olur ondandır annesi sevindim herşeyin yolunda olmasına sağ salim kavusalim bebislerimiz

Benimde ilk kizimda kilo almadığı zamanlar olmuştu, doktor iğneden demişti. Sen yinede proteine ağırlık ver ise yarıyor gerçekten uzunluk kaç olmus ??
Canim aslinda erken dogum ihtimali deyince bu hafta full protein agirlikli beslendim gidince baya kilo almistir diye seviniyordum. Ciger gelistirici etkili oldu belki de. Devam etmesin de boyle. Bazilarinin gelisimi dusuyormus okudum Allah korusun. Oyle bisi olmaz dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…