2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
hangi soruları sordun acaba

Benimde çalışamayacagım tarih raporumda yazıyor ama Dr mutlaka 37 de gelmem gerektiğini söyledi. Bende devletten aldım bi sıkıntı çıkmasın diye

Kilosu iyi sukur 2.100 zaten hala onde ama almamis deyince canim sıkıldi ama normalmis igneyle alakaliymis canim. Servikal uzunlugum da 5 ti normalde bugun 3. 6 olmus. InsaAllah daha inmez canim sabredicem

Gecen haftadan bu yana almamis iste canim. InsaAllah dedigin gibi igneyle alakalidir. Haftaya yine gel dedi kilosuna bakalim. Cigerleriyle ilgili bir sey demedi aslinda. Doktor anlar mi gelismis mi gelismemis mi diye?

Bana demedi doktor canim. Hani igneyle alakali oldugunu. Esim israrla baska doktora da gidelim diyor ama doktorumu cok seviyorum. Iyi olacak insaAllah. Amin insaAllah saglikla zamaninda gelirler canim

Bana demedi doktor canim. Hani igneyle alakali oldugunu. Esim israrla baska doktora da gidelim diyor ama doktorumu cok seviyorum. Iyi olacak insaAllah. Amin insaAllah saglikla zamaninda gelirler canim
Kendini iyi hissediyorsan ve doktoruna güveniyorsan başka birine gitmeye gerek yok. Amin inşallah iyi olacak

Gecen haftadan bu yana almamis iste canim. InsaAllah dedigin gibi igneyle alakalidir. Haftaya yine gel dedi kilosuna bakalim. Cigerleriyle ilgili bir sey demedi aslinda. Doktor anlar mi gelismis mi gelismemis mi diye?
Onu anlar mi bilmiyorum ama illaki faydası var, benim kızımda 35+1de doğdu çok şükür kuveze gerek kalmadı. Igne baya ise yarıyor yani. Inşallah kilo da alır, için rahatlar

Maşallah çok iyi cıkmış sağlıkla gelsin bebiş

Onu anlar mi bilmiyorum ama illaki faydası var, benim kızımda 35+1de doğdu çok şükür kuveze gerek kalmadı. Igne baya ise yarıyor yani. Inşallah kilo da alır, için rahatlar
O zaman korkulan bişey yok :) ama tabi yine de azalma varsa takip etmek gerek
InsaAllah zamaninda dogar da gerek bile kalmamis olur diyorum canim bakalim

Asl
Aslında bunları sormadan Dr ların açıklaması lazım ama iş yükü olarak görüyorlar
Genel durum iyi dıyolarsa detaya inmememizi istıyolar bence , ama biz detayı ogrenmek istıyoruz mesela plesanta sorum hakkaten sacmaymıs ,çunku o 5.aylarda belli oluomus ozmn da sorun yoktu,onları geçtik dedi

Maşallah canım herşey güzel normal doğum harika bişey isteyen herkese nasip etsin rabbim Dr sezeryan derse de yapacak bişey yok sağlığımız ve bebeklerimizin sağlığı herşeyden önemli

Bende ilkini 35 +3 de doğum yaptım bı gün önce vuruldu iğne çok şükür oğlum kuveze girmedi çok etkili sanırım ciğer geliştirici iğne

Benimde çalışamayacagım tarih raporumda yazıyor ama Dr mutlaka 37 de gelmem gerektiğini söyledi. Bende devletten aldım bi sıkıntı çıkmasın diye
benim doktorum ozellikle gelmene gerek olmayacak sekilde duzenliyorum dedi bilemiyorum ayrica nasil birsey yazdi rapora ilk gebeligimde 32 alip 37 de calisamaz almistim ama bu sefer kendisi soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…