- 24 Kasım 2019
- 1.066
- 1.115
- 83
- 34
Canım gittık geldık şimdi , benım kız ya cok nazlı ya cok ınat ,ıkı seferdir zerre yuzunu gostermıyor,hersey yolundaymıs sukur,karın olcusu bır hafta gerıydı gecen şimdi normale gelmiş şükür,dr acok sorular sordum,sen internettemı gezınıon yasaklıom sana dediboşa strese sokuyosun kendını olumlu düşüncenın gucune ınanıyor benım dr:)) ıkı yada uc hafta sonra gel dedi nst olcakmıs artık ozmn
Benimde çalışamayacagım tarih raporumda yazıyor ama Dr mutlaka 37 de gelmem gerektiğini söyledi. Bende devletten aldım bi sıkıntı çıkmasın diyeben devlet hastanesinden aldim calisabilir raporunu doktorum ben simdi tekrar gelmek zorunda kalmayacagin sekilde duzenliyorum raporunu dedi ve calisamayacak oldugum tarihi raporuma ekledi bu salginda evden cikma rapor icin gelme dedi ne zaman rapor alicam simdi dedim artik dogum sonrasi alacagin raporu verceksin isyerine dedi sizde doktorunuzdan o sekilde rica edebilirsiniz
Rahim agzı uzunlugım nasıl, çatı nasılhangi soruları sordun acaba
Kilosu iyi sukur 2.100 zaten hala onde ama almamis deyince canim sıkıldi ama normalmis igneyle alakaliymis canim. Servikal uzunlugum da 5 ti normalde bugun 3. 6 olmus. InsaAllah daha inmez canim sabredicemSosmivida aslinda rahim ağzı uzunluğunu sormak istedi sanırım canimcim :) ben öyle anladım ... 1 haftalık ölçümlerde hata payı yüksek olur diye düşünüyorum ben ... çok da takma kafana kilo almamış falan diye . Bebeğin duruşu pozisyonu, Dr un milimetrik ölçüm farkı bile etkiliyor kiloyu
Gecen haftadan bu yana almamis iste canim. InsaAllah dedigin gibi igneyle alakalidir. Haftaya yine gel dedi kilosuna bakalim. Cigerleriyle ilgili bir sey demedi aslinda. Doktor anlar mi gelismis mi gelismemis mi diye?2 haftaya kadar kilo almayan duymuştum ama daha fazla olunca zaten doktorlar bi caresine bulurlar herhalde. Kilosu aslında çok önemli değil ciğer gelişimi daha önemli, kiloyu çabuk toparlıyor bebekler ama tabiki sıkı takip lazim. Doktor ne zaman çağırdı bi daha
3. 6 olmus canim sukur buna daBebişim uzunluğu güzel maşallah:) sen sanırım.serviks uzunluğu azalmış yazmıştın onu merak ettim, doktorlar için sınır 2.5 cm
Bana demedi doktor canim. Hani igneyle alakali oldugunu. Esim israrla baska doktora da gidelim diyor ama doktorumu cok seviyorum. Iyi olacak insaAllah. Amin insaAllah saglikla zamaninda gelirler canimEvet bebeğin kilo alımını ciğer geliştirici etkiliyor canım. Benimde hep 1 hafta önde gidiyordu ciğer geliştirici vurulduktan sonra kilo almı biraz yavaşlar demişti doktorum. Sağlıklı olsunlar hayırlı zamanda vaktinde gelsinler inşallah
Kendini iyi hissediyorsan ve doktoruna güveniyorsan başka birine gitmeye gerek yok. Amin inşallah iyi olacakBana demedi doktor canim. Hani igneyle alakali oldugunu. Esim israrla baska doktora da gidelim diyor ama doktorumu cok seviyorum. Iyi olacak insaAllah. Amin insaAllah saglikla zamaninda gelirler canim
Onu anlar mi bilmiyorum ama illaki faydası var, benim kızımda 35+1de doğdu çok şükür kuveze gerek kalmadı. Igne baya ise yarıyor yani. Inşallah kilo da alır, için rahatlarGecen haftadan bu yana almamis iste canim. InsaAllah dedigin gibi igneyle alakalidir. Haftaya yine gel dedi kilosuna bakalim. Cigerleriyle ilgili bir sey demedi aslinda. Doktor anlar mi gelismis mi gelismemis mi diye?
O zaman korkulan bişey yok :) ama tabi yine de azalma varsa takip etmek gerek3. 6 olmus canim sukur buna da
Maşallah çok iyi cıkmışKizlar bende bugun doktora gittim 33 haftalikla uyumlu cikti masallah kilosu 2.070 boyuda 44 cm tahmini dogumda 22 haziran gozukuyir dediilk defa nst ye baglandim ondada bi sıkıntı çıkmadi boyle devam ederse haziran sonu gibi dogacak insallah birde benim plasenta rahmime yakindi simdi oda yukari cikmis normal dogum olma ihtimali yuksek bakalim kısmet artik☺
Onu anlar mi bilmiyorum ama illaki faydası var, benim kızımda 35+1de doğdu çok şükür kuveze gerek kalmadı. Igne baya ise yarıyor yani. Inşallah kilo da alır, için rahatlar
InsaAllah zamaninda dogar da gerek bile kalmamis olur diyorum canim bakalimO zaman korkulan bişey yok :) ama tabi yine de azalma varsa takip etmek gerek
Canım kilosu çok iyi masallah gecen haftakardada mı bu kilodaydıInsaAllah zamaninda dogar da gerek bile kalmamis olur diyorum canim bakalim
Aslında bunları sormadan Dr ların açıklaması lazım ama iş yükü olarak görüyorlarRahim agzı uzunlugım nasıl, çatı nasılplesantası ne tarafımda ,asagıda mı vs
Genel durum iyi dıyolarsa detaya inmememizi istıyolar bence , ama biz detayı ogrenmek istıyoruzAsl
Aslında bunları sormadan Dr ların açıklaması lazım ama iş yükü olarak görüyorlar
Maşallah canım herşey güzel normal doğum harika bişey isteyen herkese nasip etsin rabbimKizlar bende bugun doktora gittim 33 haftalikla uyumlu cikti masallah kilosu 2.070 boyuda 44 cm tahmini dogumda 22 haziran gozukuyir dediilk defa nst ye baglandim ondada bi sıkıntı çıkmadi boyle devam ederse haziran sonu gibi dogacak insallah birde benim plasenta rahmime yakindi simdi oda yukari cikmis normal dogum olma ihtimali yuksek bakalim kısmet artik
Bende ilkini 35 +3 de doğum yaptım bı gün önce vuruldu iğne çok şükür oğlum kuveze girmedi çok etkili sanırım ciğer geliştirici iğneOnu anlar mi bilmiyorum ama illaki faydası var, benim kızımda 35+1de doğdu çok şükür kuveze gerek kalmadı. Igne baya ise yarıyor yani. Inşallah kilo da alır, için rahatlar
Benim Dr herşeyi söylüyor hatta anlamadığım bişey olunca da normal demi yani diuorum bı problem yok diyor gülüyorAsl
Aslında bunları sormadan Dr ların açıklaması lazım ama iş yükü olarak görüyorlar
benim doktorum ozellikle gelmene gerek olmayacak sekilde duzenliyorum dedi bilemiyorum ayrica nasil birsey yazdi rapora ilk gebeligimde 32 alip 37 de calisamaz almistim ama bu sefer kendisi soylediBenimde çalışamayacagım tarih raporumda yazıyor ama Dr mutlaka 37 de gelmem gerektiğini söyledi. Bende devletten aldım bi sıkıntı çıkmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?