Selam kızlar nasılsınız?
çok şükür bizde herşey normale dönmeye başladı annem daha iyi yalnız kalmaya başladı zamanla daha da iyi olucak inşallah.
Şu korona da bitsin iyice normalleşelim artık
Benim hastane çıkışım yok internetten de almak istemiyorum Nisan için plan yapmıştım alışveriş için ama sağolsun korona. Neyse bugünlerde geçecek inşallah çarşafa sarar getiririz bebeği
Annen için çok geçmiş olsun. Bende yeni doğan alışverişni nisanda yapacaktım ama nasip olmadı. Herşeyi internetten aldım ve gerçekten kaliteli şeyler geldi. Bu sürecin ne kadar süreceği belli olmaz hazırlıklı olmada fayda var
Evet seçenek nette çok ama ben görerek almak istemiştim sona kaldım gelen kargo paketlerine dezenfektan sıkıyorum ya da paketi açmadan yıkıyorum iyice kafayı yedik
Teşekkürler ❤
Ben andywawa takım aldım 20 li bide, aziz ve Bebe nin 5 li takımını aldim, extra olarak lcw ve ebebekten yine yenidoğan alt üst takimi aldim. Ebebekte hepsinin kumaşı aynı olmuyor ama lcw genel olarak güzel almak istersen tercih edebilirsin. Hastane çıkışı için tanınmış ve önerilen markaları alırsan, memnun olmama riskin azalır
merhabalar 20 haftalık gebeyım ıkı hogsumde alt ıc yanlar yogun bu sekıl delık delık oldu bı fıkrı olan yasayan yada yasamıs olan varmı pandemı nedeniyle hastaneye gıdemıyorum korkuyorum
Kizlar karniniz cok gergin mi? Inanilmaz sert patlayacak gibi. Aslinda hep boyleydi ama bu ara iyice artti. Sancilarla mi alakali acaba diye endise ediyorum
Kizlar karniniz cok gergin mi? Inanilmaz sert patlayacak gibi. Aslinda hep boyleydi ama bu ara iyice artti. Sancilarla mi alakali acaba diye endise ediyorum