Bende 36 dan sonra duydum hep, doğumu kolaylaştırdığı için yemek lazik diyorlar ama 32 33 erken sanki, ben 36 yi bekliycem:)Teşekkür ederim kizlarbirde doktorum.gunde 5..6 adet hurma yemeye basla dedi bazialrida erken degilmi diyor 36 da yemeye baslayanlar var bende 33 e yakin sayilir ama bilemedim
Bana da Dr 16 haftada başla demişti normalde de çok severim yiyorum valla sayısına bakmadanTeşekkür ederim kizlarbirde doktorum.gunde 5..6 adet hurma yemeye basla dedi bazialrida erken degilmi diyor 36 da yemeye baslayanlar var bende 33 e yakin sayilir ama bilemedim
Evet 38 de doğdu ama önce doğmasın diye 30 dan sonra hep serum ilaç ciğer geliştirici iğne falan aldım. Bakalım bu sefer başka önlem yok neler olacakEvet iyiki varsenin diğeri zamanında mi doğmuştu?
Aynen hikayelerini okumak hoşuma gidiyor kendimi sanki daha çok hazırlıyor gibiyimÇok heyecanlı takip etmel
Bişey olmaz aslında kv Ler Aralık'ta umreden geldiler günlerce hurma yedim tabak tabak ama son vakitler rahmin acilmasini kolaylaştırıyor bence dikkatli yemek lazım faydasını görmek için de düzenli yenmeliBana da Dr 16 haftada başla demişti normalde de çok severim yiyorum valla sayısına bakmadan
Çok şükür bu gebeligimde bana daBana gebeliğin ilk gününden itibaren hiç vajinal muayene yapılmadı.
1 hurma ne yapabilir ki kız sen kalbini ferah tut hiç bişey olamz bı kilo yemedikden sonraAa erken degıl mı benım canım cekıo bitane bıle yemedım
Göbek büyüdükçe hiç bir yeri göremiyor, ulaşamıyorsun. Benden söylemesi :))
Aynen alışık olduğun lezzetin zarar vereceğini düşünmüyorum zaten Dr bana normal hurmanın sakıncalı olmadığını Trabzon hurmasının sakıncalı olduğunu söylemişti.Bişey olmaz aslında kv Ler Aralık'ta umreden geldiler günlerce hurma yedim tabak tabak ama son vakitler rahmin acilmasini kolaylaştırıyor bence dikkatli yemek lazım faydasını görmek için de düzenli yenmeli
Ben de öyle yapıyorum çok rahat olduben ilk defa ayna kullandım çok rahat oldu deneyebilirsiniz
Vaktinde kışın günde 1 tane ondan da yedim hep onu da çok severim .iyiki yaz geldi dogurmadan yaz meyvelerini yiyebiliyoruzAynen alışık olduğun lezzetin zarar vereceğini düşünmüyorum zaten Dr bana normal hurmanın sakıncalı olmadığını Trabzon hurmasının sakıncalı olduğunu söylemişti.
Doktor bize ilişkiyle ilgili bir şey demedi pztsi gideceğiz belki der ama doğum kolaylaşsın diye 38 de filan başlayasım var ilişkiye.hiç yasaklamadı korkudan yapmadık biz. 38 de yapayım diyorumBende o zaman 6 tane değilde gunde 3 tane falan yiyeyim dogum yaklastikca artırırım, birde 32 den sonra iliski önermiyorum dedi sizlerde dogum kolay olsun diye duymussunuzdur son ay iliski iyidir diye size doktoronuz bu konuda bisey dedimi
Onda herhangi erken doğum belirtisi varmiydi?? Bende doktorlar şuan için bi belirti görmediklerinden bişey yapmadılar, bakalım nolcak :)Evet 38 de doğdu ama önce doğmasın diye 30 dan sonra hep serum ilaç ciğer geliştirici iğne falan aldım. Bakalım bu sefer başka önlem yok neler olacak
İlişki yasak dedi bana da dün , soylemesıne gerek yoktu biz zaten hamılelıgı ogrendgımızden beri siftah yapmadıkBende o zaman 6 tane değilde gunde 3 tane falan yiyeyim dogum yaklastikca artırırım, birde 32 den sonra iliski önermiyorum dedi sizlerde dogum kolay olsun diye duymussunuzdur son ay iliski iyidir diye size doktoronuz bu konuda bisey dedimi
2 haftaya kadar farki doktorlar normal karsiliyor aslında ama ben biraz riskli grupta olduğum için doktor takip istedi, iyikide istemiş aslında çünkü beslenmede biraz gevşek davranıyordum iyi olduBende dün gittim nstye girdim ilk kez .32+0 da olmalıydım bebek tam 33 görünüyor.dr bunları pek paylaşmıyor sadece gayet iyi 2010 gr 44 cm dedi ben ultrason kağıtlarından kurcaladım biraz.1 hafta geriydi ,son 2 kontroldür 1 hafta önde gibi .sosmivida söylemişti bolca protein yemeye çalıştım ❤ ayrıc yulaflı süt tüketiyorum içine yarım muz koyuyorum sanırım bunlar bebeğe iyi geldi . Benim bazen kasılmalarım oluyordu 3 -5 dk düzenli değil ama çok ağrım oluyor dedim ve magnezyum kalsiyumu düzenli al dedi nst temiz çıktığı halde 10 gün sonra tekrar çağırdı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?