2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Teşekkür ederim kizlar birde doktorum.gunde 5..6 adet hurma yemeye basla dedi bazialrida erken degilmi diyor 36 da yemeye baslayanlar var bende 33 e yakin sayilir ama bilemedim
Bende 36 dan sonra duydum hep, doğumu kolaylaştırdığı için yemek lazik diyorlar ama 32 33 erken sanki, ben 36 yi bekliycem:)

Bana da Dr 16 haftada başla demişti normalde de çok severim yiyorum valla sayısına bakmadan
Bişey olmaz aslında kv Ler Aralık'ta umreden geldiler günlerce hurma yedim tabak tabak ama son vakitler rahmin acilmasini kolaylaştırıyor bence dikkatli yemek lazım faydasını görmek için de düzenli yenmeli

Bişey olmaz aslında kv Ler Aralık'ta umreden geldiler günlerce hurma yedim tabak tabak ama son vakitler rahmin acilmasini kolaylaştırıyor bence dikkatli yemek lazım faydasını görmek için de düzenli yenmeli
Aynen alışık olduğun lezzetin zarar vereceğini düşünmüyorum zaten Dr bana normal hurmanın sakıncalı olmadığını Trabzon hurmasının sakıncalı olduğunu söylemişti.

Aynen alışık olduğun lezzetin zarar vereceğini düşünmüyorum zaten Dr bana normal hurmanın sakıncalı olmadığını Trabzon hurmasının sakıncalı olduğunu söylemişti.
Vaktinde kışın günde 1 tane ondan da yedim hep onu da çok severim .iyiki yaz geldi dogurmadan yaz meyvelerini yiyebiliyoruz

Bende o zaman 6 tane değilde gunde 3 tane falan yiyeyim dogum yaklastikca artırırım, birde 32 den sonra iliski önermiyorum dedi sizlerde dogum kolay olsun diye duymussunuzdur son ay iliski iyidir diye size doktoronuz bu konuda bisey dedimi

Doktor bize ilişkiyle ilgili bir şey demedi pztsi gideceğiz belki der ama doğum kolaylaşsın diye 38 de filan başlayasım var ilişkiye.hiç yasaklamadı korkudan yapmadık biz. 38 de yapayım diyorum

Bütün gece uyuyamadım heyecandan:) sanki ben doğurdum herşeyim eksikmiş gelyior hiçbir şeye hazır değilmişim gibi. Arkadaş zamanında doğurdu benim daha 4 haftam var minimum. Ama işte geliyor gelmekte olan diye heyecanlandım:) telaş yaptım.Her işimi halledip otursam mı napsam? Temizlik vs ?

Evet 38 de doğdu ama önce doğmasın diye 30 dan sonra hep serum ilaç ciğer geliştirici iğne falan aldım. Bakalım bu sefer başka önlem yok neler olacak
Onda herhangi erken doğum belirtisi varmiydi?? Bende doktorlar şuan için bi belirti görmediklerinden bişey yapmadılar, bakalım nolcak :)

Kızlar doktordan geldim koronadan dolayı kalabalık değildi ama tahlil yaptırmadı doktor sanırım riskli görmeyince yapılmıyor. kızım büyümüş en son 684 gram di şimdi minyatür bi canli1874 gram olmus. çok şükür ne çok zayıf ne kilolu seker yuklemesinde skerin var demişti doktor ama öyle yüksek değildi. tek.korkum iri bebek olmasıydı karın çevresi uyumlu haftasiyla maşallah çok korkuyordum en son 7 Hafta önce gitmiştim ama şöyle bi durum var artık acil olmadıkça sanirim çok gelmemizi istemiyorlar.karında sertleşme filan var dedim magnezyum yazalım dedi ama çıkarken ben unuttum o da yazmadı idrara çıkıyorum çok fazla dedim demekki baskı yapıyor filan dedi yani gönderme peşindeydi hemen

İlişki yasak dedi bana da dün , soylemesıne gerek yoktu biz zaten hamılelıgı ogrendgımızden beri siftah yapmadık

Bende dün gittim nstye girdim ilk kez .32+0 da olmalıydım bebek tam 33 görünüyor.dr bunları pek paylaşmıyor sadece gayet iyi 2010 gr 44 cm dedi ben ultrason kağıtlarından kurcaladım biraz.1 hafta geriydi ,son 2 kontroldür 1 hafta önde gibi . sosmivida söylemişti bolca protein yemeye çalıştım ayrıc yulaflı süt tüketiyorum içine yarım muz koyuyorum sanırım bunlar bebeğe iyi geldi . Benim bazen kasılmalarım oluyordu 3 -5 dk düzenli değil ama çok ağrım oluyor dedim ve magnezyum kalsiyumu düzenli al dedi nst temiz çıktığı halde 10 gün sonra tekrar çağırdı .

2 haftaya kadar farki doktorlar normal karsiliyor aslında ama ben biraz riskli grupta olduğum için doktor takip istedi, iyikide istemiş aslında çünkü beslenmede biraz gevşek davranıyordum iyi oldu senin adına sevindim güzel cıkmış ultrason değerleri, hep böyle devam eder umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…