2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

Canım doktoru ya da hemsiresini ararsan hemen yazar magnezyumu. Bu aylarda herkes kullaniyor artik. Ben magnorm kullaniyorum. Eczaci yemekten sonra al dedi. Uyumadan 1 bardak sut iciyorum..ara ogunum var. Sutten hemen sonra bir bardak magnezyum iciyorum ben uyumadan once

31 haftalıkken gittim demedi hiç bişey ama eşim de bende tedirgin olduk ve birakdik ama 37 den sonra öneriliyor kasılmaları baslatiyormus

Ben bayramı atlatıp yapicam inşallah sonra da hazırlıklı olurum her an tabi allah izin verirse

Onda herhangi erken doğum belirtisi varmiydi?? Bende doktorlar şuan için bi belirti görmediklerinden bişey yapmadılar, bakalım nolcak :)
30. Hafta karın ağrısı vardı biraz ama çok fena grip dim onun için acile gittik atesim vardı biraz da karnım ağrıyor dedim nst istediler ve 1 cm acilman var dedi hemşire Akşehir de olunca ambulansla Konya ya sevkettiler ama ben kendi Dr zaten konya da o hastaneye gidelim dedim eşimle apar topar oraya gittik nst de sancı çıkıyordu acilman yok dedi ordakiler iki gün yattım hastanede serum aldım sancılar geçti ama her hafta kontrole gittim her nst de tekrar sancı çıktı günü birlik 3 serum alıp döndüm hep şükür durdu 38 e kadar . Tek sıkıntı o zaman da hiç hissetmiyordum sancıları sadece ilkinde hafif karım ağrım vardı . Şimdide varsa ben hissetmezsem diye tedirginim en son Dr nst istemedi bakalım hayırlısı artik

Kızlar merhabalar, bugün doktora gittik 2500 civarı olmuş bebiş haftası ile uyumlu dedi ama suyu çok azalmış ve hala ters duruyor. Normal doğum istiyorum inşallah döner. Bir de ben pıhtılaşma nedeni ile kan sulandırıcı kullanıyorum aspirini 32 de kesmiştik iğne devam doğumdan 1 gün önceye kadar. Ama bacaklarımda daha doğrusu basen bölgemde morluklar oluştu kan değerleri normal çıktı. İğne kullanıp böyle şeyler yaşayan var mı pıhtı ile ilgili olabilir mi?

Grip olmasan belki farkına varmiycaklardi. Vardır herseyde bi hayır. Banada doktor 32 de nst yapmadı, ağrımda yoktu aslında ama bu hafta bask bir doktora daha gitmeyi dusunuyorum bakalım nolcak bu aralar ağrılarım var çünkü

Grip olmasan belki farkına varmiycaklardi. Vardır herseyde bi hayır. Banada doktor 32 de nst yapmadı, ağrımda yoktu aslında ama bu hafta bask bir doktora daha gitmeyi dusunuyorum bakalım nolcak bu aralar ağrılarım var çünkü

Valla temizliği halletsen bile dağılıyor evin içinde hayat var çünkü hele şu sıra daha çok kullanımda her alan. Çantanın ağzı sürekli açık onu mu koydum bu mu eksik. Mutfak dolaplarını tek tek temizledim, eşim bugün kızartma istedi mesela, bişey desem alınır. Sen beni 2. Plana attın bile diyor. Mecbur yapıcaz. Çok takılmamak lazım bence çünkü üstünde durdukça sinir geliyo yapılacakların.

Ben de iğne kullanıyorum ama hiç bacagimdan cesaret edemedim kolumdan yapıyorum hep yaptığım her yer morariyor biraz bı kaç güne geçiyor corasprin bana 36 da birakicaz dedi daha içiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…