Aslında bende düşünüyorum bı gideyim diyorum bı devlet hastanesi Corona vakalarına bakıyor riske atmiyim diyorum Haziran 1 de kontrolüm çünkü tek özel hastane var burda ona gidiyorumGrip olmasan belki farkına varmiycaklardi. Vardır herseyde bi hayır. Banada doktor 32 de nst yapmadı, ağrımda yoktu aslında ama bu hafta bask bir doktora daha gitmeyi dusunuyorum bakalım nolcak bu aralar ağrılarım var çünkü
LG testi değil mi bu inşallah hamilesindir ama beta HCG testi yaptırKizlar ellerim titrio hala bu hamilelikmi adet gecti 27 de pik olmustu dunden beri koyu oldu demistim bugun dedim silik kenara koyuyum bi baktim dierine aa kontrol cizgisi yok dieri nar gibi olmus şok oldum bu gebelik mi gercekten yarim ilk idrarla test yapcam
Ewt ovu testi bilerek bkleyim dedim yarin ilk isim gebbelik testi kuzum bilem varmi die attimLG testi değil mi bu inşallah hamilesindir ama beta HCG testi yaptır
Şu kızartma işi beni de sinir wdiyor hele tam ocağı davlumbazı temizleyince istediklerinde önceden hep garajda yapıyordum bı mutfağım daha var ama artık inip çıkmaya çok üşeniyorum ve evde yapıyorumValla temizliği halletsen bile dağılıyor evin içinde hayat var çünkü hele şu sıra daha çok kullanımda her alan. Çantanın ağzı sürekli açık onu mu koydum bu mu eksik. Mutfak dolaplarını tek tek temizledim, eşim bugün kızartma istedi mesela, bişey desem alınır. Sen beni 2. Plana attın bile diyor. Mecbur yapıcaz. Çok takılmamak lazım bence çünkü üstünde durdukça sinir geliyo yapılacakların.
Rabbim gonlundekini versin hadi hayırlısıEwt ovu testi bilerek bkleyim dedim yarin ilk isim gebbelik testi kuzum bilem varmi die attim
Amin allah razi olsunRabbim gonlundekini versin hadi hayırlısı
Devlet hastanesi riskli aslında gitmesen daha iyi sanki, ben aslında doktorumdan memnunum ama mesai dışı doğuma gelmiyormuş, bende herhangi bir doktor olsun istemiyorum, o yüzden her zaman doğuma gelebilecek ve benim durumumu bilen bir doktor olsun istiyorum. Inşallah bu hafta gidicem iyiyse devam edicemAslında bende düşünüyorum bı gideyim diyorum bı devlet hastanesi Corona vakalarına bakıyor riske atmiyim diyorum Haziran 1 de kontrolüm çünkü tek özel hastane var burda ona gidiyorum
Bende ilk gebeligi ovu testleriyle öğrenmiştim, büyük olasılıkla hamilesin :)Kizlar ellerim titrio hala bu hamilelikmi adet gecti 27 de pik olmustu dunden beri koyu oldu demistim bugun dedim silik kenara koyuyum bi baktim dierine aa kontrol cizgisi yok dieri nar gibi olmus şok oldum bu gebelik mi gercekten yarim ilk idrarla test yapcam
Nasıl yapılıyodu o iş31 haftalıkken gittim demedi hiç bişey ama eşim de bende tedirgin olduk ve birakdikama 37 den sonra öneriliyor kasılmaları baslatiyormus
Ben 12.haftada gobekten kola geçtim,kısakollu goydıgımde mıllet soruyordu ugrasamadım 1-2 hafta koldan yaptım sonra bacaga geçtim ,aylardır bacaktan yapıyorum,bacagım anane bacagı gibi oldu heryerı mosmor ,tabi varıs tarzı seyler de olustu ıgnelerden mı hamılelıkten mi bılmıyorum da ınsallah gecer.. gecmese de onlar bana bebegımın izleriBen de iğne kullanıyorum ama hiç bacagimdan cesaret edemedim kolumdan yapıyorum hep yaptığım her yer morariyor biraz bı kaç güne geçiyor corasprin bana 36 da birakicaz dedi daha içiyorum yani
henüz bırakmadım 34 te bırakcaz dedi bana ama doktora sordun mu?Kızlar merhabalar, bugün doktora gittik 2500 civarı olmuş bebiş haftası ile uyumlu dedi ama suyu çok azalmış ve hala ters duruyor. Normal doğum istiyorum inşallah döner. Bir de ben pıhtılaşma nedeni ile kan sulandırıcı kullanıyorum aspirini 32 de kesmiştik iğne devam doğumdan 1 gün önceye kadar. Ama bacaklarımda daha doğrusu basen bölgemde morluklar oluştu kan değerleri normal çıktı. İğne kullanıp böyle şeyler yaşayan var mı pıhtı ile ilgili olabilir mi?
evet zaten herseyi hazır bebeğin bir odası tam değil.şuan doğsa Allah korusun tamamız aslında ama işte o tamamlanmamışlık heyecanı sanırımValla temizliği halletsen bile dağılıyor evin içinde hayat var çünkü hele şu sıra daha çok kullanımda her alan. Çantanın ağzı sürekli açık onu mu koydum bu mu eksik. Mutfak dolaplarını tek tek temizledim, eşim bugün kızartma istedi mesela, bişey desem alınır. Sen beni 2. Plana attın bile diyor. Mecbur yapıcaz. Çok takılmamak lazım bence çünkü üstünde durdukça sinir geliyo yapılacakların.
Su an daha gebelik testi yapmadan durup durup gozum doluo o kadar heycan verici biseyki bu rabbim herkeze nasip etsin ve insallah vardir yumurtlama flb degildir insallahBende ilk gebeligi ovu testleriyle öğrenmiştim, büyük olasılıkla hamilesin :)
Eğer fazla gebelik testin varsa şimdide yapabilirsin,ben onuda koyuluk olunca, hemen gebelik yapmıştım çıkmıştı aksamdi :) hemde seninki kadar koyu bile değildi ovu testi. Inşallah gebeliktirSu an daha gebelik testi yapmadan durup durup gozum doluo o kadar heycan verici biseyki bu rabbim herkeze nasip etsin ve insallah vardir yumurtlama flb degildir insallah
Bugunu nasil sabah ederim bilmiorum tek bi testim var onuda ii degerlendirmek istiorum iki tane olsaa oo cokdan yapardim insaallllah vardir ya bide adetin gecmismiydi seninEğer fazla gebelik testin varsa şimdide yapabilirsin,ben onuda koyuluk olunca, hemen gebelik yapmıştım çıkmıştı aksamdi :) hemde seninki kadar koyu bile değildi ovu testi. Inşallah gebeliktir
Ben de boyle ogrenmistim insaAllah sen de hayirla hamilesindir. Test yaparsan cikar amaKizlar ellerim titrio hala bu hamilelikmi adet gecti 27 de pik olmustu dunden beri koyu oldu demistim bugun dedim silik kenara koyuyum bi baktim dierine aa kontrol cizgisi yok dieri nar gibi olmus şok oldum bu gebelik mi gercekten yarim ilk idrarla test yapcam
Yenidogan olmasa da erken vakitte yaptirmayi dusunuyorum ama cok korkuncErkek anneleri yenidoğan sünneti için ne düşünüyorsunuz?
Yarin yapayim dedim esim testi sakladi duramam die insalkah vardir yaa ys edermBen de boyle ogrenmistim insaAllah sen de hayirla hamilesindir. Test yaparsan cikar ama
Yanlış anlaşıldı sanırım :) bacağımdan yapmadım hiç iğneği hep göbek çevresinden yaptı, durduk yere morarmalar var bacağımda bir yere çarpmaya bağlı gibi de değil fındık büyüklüğünde bir sürü morluk dr sorun görmedi ama internette pıhtılaşma ile ilgili olduğu yazıyor. Hematolojiye görünmek önerilmiş ama maalesef bulunduğum ilde yok.Ben de iğne kullanıyorum ama hiç bacagimdan cesaret edemedim kolumdan yapıyorum hep yaptığım her yer morariyor biraz bı kaç güne geçiyor corasprin bana 36 da birakicaz dedi daha içiyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?