2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kizlar ellerim titrio hala bu hamilelikmi adet gecti 27 de pik olmustu dunden beri koyu oldu demistim bugun dedim silik kenara koyuyum bi baktim dierine aa kontrol cizgisi yok dieri nar gibi olmus şok oldum bu gebelik mi gercekten yarim ilk idrarla test yapcam

Eklentiler

• 20200505_161000.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 56
Aslında bende düşünüyorum bı gideyim diyorum bı devlet hastanesi Corona vakalarına bakıyor riske atmiyim diyorum Haziran 1 de kontrolüm çünkü tek özel hastane var burda ona gidiyorum

LG testi değil mi bu inşallah hamilesindir ama beta HCG testi yaptır

Şu kızartma işi beni de sinir wdiyor hele tam ocağı davlumbazı temizleyince istediklerinde önceden hep garajda yapıyordum bı mutfağım daha var ama artık inip çıkmaya çok üşeniyorum ve evde yapıyorum

Aslında bende düşünüyorum bı gideyim diyorum bı devlet hastanesi Corona vakalarına bakıyor riske atmiyim diyorum Haziran 1 de kontrolüm çünkü tek özel hastane var burda ona gidiyorum
Devlet hastanesi riskli aslında gitmesen daha iyi sanki, ben aslında doktorumdan memnunum ama mesai dışı doğuma gelmiyormuş, bende herhangi bir doktor olsun istemiyorum, o yüzden her zaman doğuma gelebilecek ve benim durumumu bilen bir doktor olsun istiyorum. Inşallah bu hafta gidicem iyiyse devam edicem

Bende ilk gebeligi ovu testleriyle öğrenmiştim, büyük olasılıkla hamilesin :)

Ben de iğne kullanıyorum ama hiç bacagimdan cesaret edemedim kolumdan yapıyorum hep yaptığım her yer morariyor biraz bı kaç güne geçiyor corasprin bana 36 da birakicaz dedi daha içiyorum yani
Ben 12.haftada gobekten kola geçtim,kısakollu goydıgımde mıllet soruyordu ugrasamadım 1-2 hafta koldan yaptım sonra bacaga geçtim ,aylardır bacaktan yapıyorum,bacagım anane bacagı gibi oldu heryerı mosmor ,tabi varıs tarzı seyler de olustu ıgnelerden mı hamılelıkten mi bılmıyorum da ınsallah gecer.. gecmese de onlar bana bebegımın izleri

henüz bırakmadım 34 te bırakcaz dedi bana ama doktora sordun mu?
evet zaten herseyi hazır bebeğin bir odası tam değil.şuan doğsa Allah korusun tamamız aslında ama işte o tamamlanmamışlık heyecanı sanırım bende eve kapandığımızda detaylı uzun uzun temizlik yapmıştım.şimdi yine heryer gidik. Napalım hep evdeyiz yaparız herhalde

Su an daha gebelik testi yapmadan durup durup gozum doluo o kadar heycan verici biseyki bu rabbim herkeze nasip etsin ve insallah vardir yumurtlama flb degildir insallah
Eğer fazla gebelik testin varsa şimdide yapabilirsin,ben onuda koyuluk olunca, hemen gebelik yapmıştım çıkmıştı aksamdi :) hemde seninki kadar koyu bile değildi ovu testi. Inşallah gebeliktir

Eğer fazla gebelik testin varsa şimdide yapabilirsin,ben onuda koyuluk olunca, hemen gebelik yapmıştım çıkmıştı aksamdi :) hemde seninki kadar koyu bile değildi ovu testi. Inşallah gebeliktir
Bugunu nasil sabah ederim bilmiorum tek bi testim var onuda ii degerlendirmek istiorum iki tane olsaa oo cokdan yapardim insaallllah vardir ya bide adetin gecmismiydi senin

Ben de boyle ogrenmistim insaAllah sen de hayirla hamilesindir. Test yaparsan cikar ama

Ben de iğne kullanıyorum ama hiç bacagimdan cesaret edemedim kolumdan yapıyorum hep yaptığım her yer morariyor biraz bı kaç güne geçiyor corasprin bana 36 da birakicaz dedi daha içiyorum yani
Yanlış anlaşıldı sanırım :) bacağımdan yapmadım hiç iğneği hep göbek çevresinden yaptı, durduk yere morarmalar var bacağımda bir yere çarpmaya bağlı gibi de değil fındık büyüklüğünde bir sürü morluk dr sorun görmedi ama internette pıhtılaşma ile ilgili olduğu yazıyor. Hematolojiye görünmek önerilmiş ama maalesef bulunduğum ilde yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…