2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Farketmeden kaşımış olabilir misin bendede oluyordu kan testi temiz çıktı dr kılcal damarlar va derken kendim bi farkettim küçücük kaşısam morarıyor

Erkek anneleri yenidoğan sünneti için ne düşünüyorsunuz?
Valla bende bu konuyu araştırmaya çalışıyorum biraz . 10. Günden sonra yaptırmayı öneriyorlar tuzum kuruyken hemen yaptırırdım diyodum geçen hastanede minik bi bebekten kan alırlarken çok ağladı diye içeri dalıp alıvericektim hemşirenin elinden .nasıl dayanırım bilmiyorum lokal anestezi ile yapıyorlarmış.bide şu virüs belası var riske de atılmaz

Erkek anneleri yenidoğan sünneti için ne düşünüyorsunuz?
Bizde eşimle gecen gün bu konuyu konuştuk yaptırsak mı diye küçükken acıyı hissetmiyorlarmış ya. Sonra çocuk doğsun sağlık problemi olmaz Dr da onaylarsa yaptıralım dedik gerçi salgından dolayı çocuğu hastaneye götürmekte beni biraz düşündürüyor

Doğum Dr un mesai dışı gelmemesi çok saçma aslında aynen iyi bir Dr la devam etmen daha iyi olur gelebilecek her zaman . Bende sanırım durucam durabildigim kadar eğer ağrım sızım olursa da napim erken geldim der kendi Dr uma giderim

Bende. 16. Haftadan sonra gobekden kola gecdim geçiyor merak etme ben kızımda da 9 ay kullandım

Evet canım ben bacağından yapıyorsun sandım su anda gobekden yapmıyorsun ama değil mi . Hematoloji yoksa onun yerine falan bakan bı birim yokmu ihmal etme bence bı de pıhtılaşma seviyen yüksek miydi

Salgın ortamında acele etmeyin bence hem sağlık sorunu yoksa yapılacağını sanmam şu ara ameliyatlar falan iptal çünkü

Kızlar şu gümüş kapakları biliyomusunuz göğüs için , ne için o yara oluşumunu mu engelliyor gereklimi sizce ?

sünnet olayı benimde aklımda ortalık düzelirse erkenden ama yok deva ederse beklıcez mecbur bu arda bugun ilk defa carsıya cıkıp alışverişini yaptım oğlumun

Kızlar şu gümüş kapakları biliyomusunuz göğüs için , ne için o yara oluşumunu mu engelliyor gereklimi sizce ?
duydum kullannan biri cok iyi falan diyodu instgrm. ama ben ilk bir hafta yara oldu bikrem var meşhur nu kullandım gecti

Bir de lohusa pedi ve göğüs pedi gereklimi ? Çok görüyorum instada hiç tecrübem olmadığı için de bilmiyorum ne yapacağımı

Bir de lohusa pedi ve göğüs pedi gereklimi ? Çok görüyorum instada hiç tecrübem olmadığı için de bilmiyorum ne yapacağımı
ben ikisinide kullnmadım normal ped ılk gün bebgin bezinden kullandımm gögüs pedini kullanmadım

Evet çok saçma ilk başlarda net cevap vermedi, şimdi yeniden sordum bu sefer gelmiyorum dedi. Baştan söylese o zaman bakardım ama napalim inşallah iyi biriyle karşılaşırım:) evet ağrı sizi olunca kimse bişey diyemez :)

Evet canım ben bacağından yapıyorsun sandım su anda gobekden yapmıyorsun ama değil mi . Hematoloji yoksa onun yerine falan bakan bı birim yokmu ihmal etme bence bı de pıhtılaşma seviyen yüksek miydi
Zaten pıhtılaşma iğnesi kullanıyormus anladıgım kadarıyla , ozaman iğne mi yeterli gelmemiş olabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…