Farketmeden kaşımış olabilir misin bendede oluyordu kan testi temiz çıktı dr kılcal damarlar va derken kendim bi farkettim küçücük kaşısam morarıyorYanlış anlaşıldı sanırım :) bacağımdan yapmadım hiç iğneği hep göbek çevresinden yaptı, durduk yere morarmalar var bacağımda bir yere çarpmaya bağlı gibi de değil fındık büyüklüğünde bir sürü morluk dr sorun görmedi ama internette pıhtılaşma ile ilgili olduğu yazıyor. Hematolojiye görünmek önerilmiş ama maalesef bulunduğum ilde yok.
Valla bende bu konuyu araştırmaya çalışıyorum biraz . 10. Günden sonra yaptırmayı öneriyorlar tuzum kuruyken hemen yaptırırdım diyodum geçen hastanede minik bi bebekten kan alırlarken çok ağladı diye içeri dalıp alıvericektim hemşirenin elinden .nasıl dayanırım bilmiyorum lokal anestezi ile yapıyorlarmış.bide şu virüs belası var riske de atılmazErkek anneleri yenidoğan sünneti için ne düşünüyorsunuz?
Bizde eşimle gecen gün bu konuyu konuştuk yaptırsak mı diye küçükken acıyı hissetmiyorlarmış ya. Sonra çocuk doğsun sağlık problemi olmaz Dr da onaylarsa yaptıralım dedik gerçi salgından dolayı çocuğu hastaneye götürmekte beni biraz düşündürüyorErkek anneleri yenidoğan sünneti için ne düşünüyorsunuz?
Yok 4 gun vardıBugunu nasil sabah ederim bilmiorum tek bi testim var onuda ii degerlendirmek istiorum iki tane olsaa oo cokdan yapardim insaallllah vardir ya bide adetin gecmismiydi senin
Test yaptim negatif iki tanede ovulasyon yaptim yine kirmizi demekki yumurtluonYok 4 gun vardı
Hadi yaaTest yaptim negatif iki tanede ovulasyon yaptim yine kirmizi demekki yumurtluon
Doğum Dr un mesai dışı gelmemesi çok saçma aslında aynen iyi bir Dr la devam etmen daha iyi olur gelebilecek her zaman . Bende sanırım durucam durabildigim kadar eğer ağrım sızım olursa da napim erken geldim der kendi Dr uma giderimDevlet hastanesi riskli aslında gitmesen daha iyi sanki, ben aslında doktorumdan memnunum ama mesai dışı doğuma gelmiyormuş, bende herhangi bir doktor olsun istemiyorum, o yüzden her zaman doğuma gelebilecek ve benim durumumu bilen bir doktor olsun istiyorum. Inşallah bu hafta gidicem iyiyse devam edicem
Bende. 16. Haftadan sonra gobekden kola gecdim geçiyor merak etme ben kızımda da 9 ay kullandımBen 12.haftada gobekten kola geçtim,kısakollu goydıgımde mıllet soruyordu ugrasamadım 1-2 hafta koldan yaptım sonra bacaga geçtim ,aylardır bacaktan yapıyorum,bacagım anane bacagı gibi oldu heryerı mosmor ,tabi varıs tarzı seyler de olustu ıgnelerden mı hamılelıkten mi bılmıyorum da ınsallah gecer.. gecmese de onlar bana bebegımın izleri
Evet canım ben bacağından yapıyorsun sandım su anda gobekden yapmıyorsun ama değil mi . Hematoloji yoksa onun yerine falan bakan bı birim yokmu ihmal etme bence bı de pıhtılaşma seviyen yüksek miydiYanlış anlaşıldı sanırım :) bacağımdan yapmadım hiç iğneği hep göbek çevresinden yaptı, durduk yere morarmalar var bacağımda bir yere çarpmaya bağlı gibi de değil fındık büyüklüğünde bir sürü morluk dr sorun görmedi ama internette pıhtılaşma ile ilgili olduğu yazıyor. Hematolojiye görünmek önerilmiş ama maalesef bulunduğum ilde yok.
Salgın ortamında acele etmeyin bence hem sağlık sorunu yoksa yapılacağını sanmam şu ara ameliyatlar falan iptal çünküBizde eşimle gecen gün bu konuyu konuştuk yaptırsak mı diye küçükken acıyı hissetmiyorlarmış ya. Sonra çocuk doğsun sağlık problemi olmaz Dr da onaylarsa yaptıralım dedik gerçi salgından dolayı çocuğu hastaneye götürmekte beni biraz düşündürüyor
duydum kullannan biri cok iyi falan diyodu instgrm. ama ben ilk bir hafta yara oldu bikrem var meşhur nu kullandım gectiKızlar şu gümüş kapakları biliyomusunuz göğüs için , ne için o yara oluşumunu mu engelliyor gereklimi sizce ?
Hangi krem bir de herkeste yara oluyor mu ?duydum kullannan biri cok iyi falan diyodu instgrm. ama ben ilk bir hafta yara oldu bikrem var meşhur nu kullandım gecti
genelde cok duyuyorum herkeste olmayanda oluyo tabi bu kremi bütün cevrem kullandı lansinoh diye sonrasında pişiğede cok iyi geldiHangi krem bir de herkeste yara oluyor mu ?
ben ikisinide kullnmadım normal ped ılk gün bebgin bezinden kullandımm gögüs pedini kullanmadımBir de lohusa pedi ve göğüs pedi gereklimi ? Çok görüyorum instada hiç tecrübem olmadığı için de bilmiyorum ne yapacağımı
Evet çok saçma ilk başlarda net cevap vermedi, şimdi yeniden sordum bu sefer gelmiyorum dedi. Baştan söylese o zaman bakardım ama napalim inşallah iyi biriyle karşılaşırım:) evet ağrı sizi olunca kimse bişey diyemez :)Doğum Dr un mesai dışı gelmemesi çok saçma aslında aynen iyi bir Dr la devam etmen daha iyi olur gelebilecek her zaman . Bende sanırım durucam durabildigim kadar eğer ağrım sızım olursa da napim erken geldim der kendi Dr uma giderim
Zaten pıhtılaşma iğnesi kullanıyormus anladıgım kadarıyla , ozaman iğne mi yeterli gelmemiş olabilir kiEvet canım ben bacağından yapıyorsun sandım su anda gobekden yapmıyorsun ama değil mi . Hematoloji yoksa onun yerine falan bakan bı birim yokmu ihmal etme bence bı de pıhtılaşma seviyen yüksek miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?