İnt de bi dr un vıdeosunu ızledım.ozellıkle son aylarda bebek baskı yapar dıyaframı sıkıstırır dıyo belkıde ondan.. ay ne zormuş bu son aylar,agrımadık yerımız yok,hergun yeni macera:))Ara ara bana da oluyo ama ben bebek ittiriyo sanıyorum. Ondan sordum.
Bendede sağ tarafta var kemik ağrısımı kas ağrısımı sırt ağrısımı bilemiyorum bugün çok ağrıdı .resmen bebeği omurga kemiğini ittiğini hissettim .benimki sağda sola yatınca azaldı gibi sende sağa yatıp dene bi istersenKızlar sol kaburgama sol gogsumun altına en ufak bi harekette bıcak saplanır gibi acıyo agrıyo,yasayanvarmı , ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum
Benim sanki sol kaburga kemiklerimden biri kırılmış bulunduğu bölgedeki ete batıyor gibi hissediyordum. Ama bebek aşağı kayınca artık o ağrılar geçtiKızlar sol kaburgama sol gogsumun altına en ufak bi harekette bıcak saplanır gibi acıyo agrıyo,yasayanvarmı , ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum
Aynen oyle hıssedıyorum ben deBenim sanki sol kaburga kemiklerimden biri kırılmış bulunduğu bölgedeki ete batıyor gibi hissediyordum. Ama bebek aşağı kayınca artık o ağrılar geçti
Aynennn. Başka başka şeyler oluyo hergün :)İnt de bi dr un vıdeosunu ızledım.ozellıkle son aylarda bebek baskı yapar dıyaframı sıkıstırır dıyo belkıde ondan.. ay ne zormuş bu son aylar,agrımadık yerımız yok,hergun yeni macera:))
Bi de bazı baba adayları gercekten babalık sendromuna gırebılıyormus,onlar da kendi içlerınde neler yasıyorlar ki bilemeyız,ıyı bır baba olacakmıyım,aıleme güzel ımkanlar sunabılcekmıyım vs, geçmişte babasıyla kotu bi ilişkisi varsa vs bunlar bıle cok etkılıyomus onları .onlar da ilgiye muhtac bence bu donemdeKızlar bizdemde hamileliği öğrendiğimizden beri bişey yok ikimizde korktuk ilk zamanlar sonradan göbek büyüynce falan zor oldu.Ama eşim her zaman ilgisini sevgisini belli eder herşey eskisi gibi yani eşleriniz böyleyse bence çokta sıkıntı değil.
Evet canım onlarda zarar vermekten korkuyor bişey olacağından değil de işte ne olur ne olmaz kanama falan olursa korkar insanBi de bazı baba adayları gercekten babalık sendromuna gırebılıyormus,onlar da kendi içlerınde neler yasıyorlar ki bilemeyız,ıyı bır baba olacakmıyım,aıleme güzel ımkanlar sunabılcekmıyım vs, geçmişte babasıyla kotu bi ilişkisi varsa vs bunlar bıle cok etkılıyomus onları .onlar da ilgiye muhtac bence bu donemde
Çok idrar damlatmış olabilir misinizMerhaba benim gebelik şüphem vardı hastaneye gittim idrar tahlili verdim doktor idrarda kan çıktı dedi ve yarın kan tahlili yaptıracam eczaneden gebelik testi aldım testi yaptım ilk önce yatay bi çizgi oluştu sonra kontrol çizgisi çıktı ve yatay oluşan çizgi kayboldu sebebi nedir acaba yardımcı olur musunuz test bozuk olabilir mi acaba
Kızlar ya bende iki gündür tuhaf bir şeyler oluyor. Tansiyonum mu düşüyor bilmiyorum ama böyle bir anda vücudum halsizleşiyor uyku bastırıyor sanki uykusuzluktan ve yorgunluktan bayılacakmış gibi bir hal alıyor vücudum. Takatim kesiliyor. Kalbim çok hızlı çarpıyor.Sabah öyle oldum bir de şimdi. Sizde de oluyor mu.
Ya da bu neden oluyordur bir fikriniz var mı.
Dünden beri de bebeğin hareketleri eskisine göre biraz daha yavaş gibi. Eskiden daha kuvvetliydi sanki
Üç damla damlattım sadeceÇok idrar damlatmış olabilir misiniz
Mesele aslında sadece cinsellik değil, arzulanmak bunu hissetmek falan da değil. Bunun neden olduğunu sorgularken kafada üstüne çok basit şeylerin konuşulması, yaşanması falan. Bende ki Sorunun kaynağına bakarsak kontrol etme tutkusu. Herşeyi bilme emin olma ve benim gözetimim altında olma. Bunun farkındayım. Sadece hassas ve alınganım. lohusalıkta geçince normale dönücem inşallahKızlar bizdemde hamileliği öğrendiğimizden beri bişey yok ikimizde korktuk ilk zamanlar sonradan göbek büyüynce falan zor oldu.Ama eşim her zaman ilgisini sevgisini belli eder herşey eskisi gibi yani eşleriniz böyleyse bence çokta sıkıntı değil.
Üç damla damlattımÇok idrar damlatmış olabilir misiniz
Ayyyyni böyleyim bende işteKızlar ya bende iki gündür tuhaf bir şeyler oluyor. Tansiyonum mu düşüyor bilmiyorum ama böyle bir anda vücudum halsizleşiyor uyku bastırıyor sanki uykusuzluktan ve yorgunluktan bayılacakmış gibi bir hal alıyor vücudum. Takatim kesiliyor. Kalbim çok hızlı çarpıyor.Sabah öyle oldum bir de şimdi. Sizde de oluyor mu.
Ya da bu neden oluyordur bir fikriniz var mı.
Dünden beri de bebeğin hareketleri eskisine göre biraz daha yavaş gibi. Eskiden daha kuvvetliydi sanki
Artık sona doğru geliyoruz yavaş yavaş psikoloji falanda değişti yani ilk bebek olduğu için nasıl olacak doğum ayrı bakım ayrı insan hepsini düşündükçe bir tuhaf oluyor. Sizde de öyle birşey olabilir.Mesele aslında sadece cinsellik değil, arzulanmak bunu hissetmek falan da değil. Bunun neden olduğunu sorgularken kafada üstüne çok basit şeylerin konuşulması, yaşanması falan. Bende ki Sorunun kaynağına bakarsak kontrol etme tutkusu. Herşeyi bilme emin olma ve benim gözetimim altında olma. Bunun farkındayım. Sadece hassas ve alınganım. lohusalıkta geçince normale dönücem inşallah
O zaman test bozuk olabilir bilemedim kiÜç damla damlattım
Hormonla bagdastiriyorum ben çünkü agresiflik baş gösterdi bende..Artık sona doğru geliyoruz yavaş yavaş psikoloji falanda değişti yani ilk bebek olduğu için nasıl olacak doğum ayrı bakım ayrı insan hepsini düşündükçe bir tuhaf oluyor. Sizde de öyle birşey olabilir.
Zor bir süreç oluyor. Yasaklar, salgınlar, hamilelikte yaşananlar, bir de ikili ilişkiler hepsini dengede tutmak zaten zor mesele. Benim 2. Oğlan olacak inşallahArtık sona doğru geliyoruz yavaş yavaş psikoloji falanda değişti yani ilk bebek olduğu için nasıl olacak doğum ayrı bakım ayrı insan hepsini düşündükçe bir tuhaf oluyor. Sizde de öyle birşey olabilir.
Üç damlaÇok idrar damlatmış olabilir misiniz
Benim yaklaşık 3 hafta önce ilk defa ara ara kahverengi akıntı oldu sonrasında kasılmalar başladı gebelikten şüphelendim 2 mayısta test yaptım pozitif çıktı emin olmak için ilk testen 3 gün sonra tekrar yaptım negatif çıktı ama ağrılarım devam etti sonrasında kanama oldu regli oldum sandım tarihiydi çünkü bittikten sonra tekrar denedim testte güç birşey çıkmadı kasılmalar çok arttı dayanamadım doktora gittim idrar tahlili verdim doktor idrarda kan çıktı dedi yarın da kan tahlili vericem ve karnim atıyor kalp gibi anlayamadım sebebiniO zaman test bozuk olabilir bilemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?