2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar sol kaburgama sol gogsumun altına en ufak bi harekette bıcak saplanır gibi acıyo agrıyo,yasayanvarmı , ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum
Bendede sağ tarafta var kemik ağrısımı kas ağrısımı sırt ağrısımı bilemiyorum bugün çok ağrıdı .resmen bebeği omurga kemiğini ittiğini hissettim .benimki sağda sola yatınca azaldı gibi sende sağa yatıp dene bi istersen

Kızlar sol kaburgama sol gogsumun altına en ufak bi harekette bıcak saplanır gibi acıyo agrıyo,yasayanvarmı , ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum
Benim sanki sol kaburga kemiklerimden biri kırılmış bulunduğu bölgedeki ete batıyor gibi hissediyordum. Ama bebek aşağı kayınca artık o ağrılar geçti

İnt de bi dr un vıdeosunu ızledım.ozellıkle son aylarda bebek baskı yapar dıyaframı sıkıstırır dıyo belkıde ondan.. ay ne zormuş bu son aylar,agrımadık yerımız yok,hergun yeni macera:))
Aynennn. Başka başka şeyler oluyo hergün :)

Kızlar bizdemde hamileliği öğrendiğimizden beri bişey yok ikimizde korktuk ilk zamanlar sonradan göbek büyüynce falan zor oldu.Ama eşim her zaman ilgisini sevgisini belli eder herşey eskisi gibi yani eşleriniz böyleyse bence çokta sıkıntı değil.

Bi de bazı baba adayları gercekten babalık sendromuna gırebılıyormus,onlar da kendi içlerınde neler yasıyorlar ki bilemeyız,ıyı bır baba olacakmıyım,aıleme güzel ımkanlar sunabılcekmıyım vs, geçmişte babasıyla kotu bi ilişkisi varsa vs bunlar bıle cok etkılıyomus onları .onlar da ilgiye muhtac bence bu donemde

Merhaba benim gebelik şüphem vardı hastaneye gittim idrar tahlili verdim doktor idrarda kan çıktı dedi ve yarın kan tahlili yaptıracam eczaneden gebelik testi aldım testi yaptım ilk önce yatay bi çizgi oluştu sonra kontrol çizgisi çıktı ve yatay oluşan çizgi kayboldu sebebi nedir acaba yardımcı olur musunuz test bozuk olabilir mi acaba

Evet canım onlarda zarar vermekten korkuyor bişey olacağından değil de işte ne olur ne olmaz kanama falan olursa korkar insan

Çok idrar damlatmış olabilir misiniz

Bende de özellikle yemek yerken oluyor sanki elim ayağım çözülüyor gücüm kalmıyor. Elim kolum tutmuyor bebekler büyüdüğü içindir diye düşündüm ben

Merhaba benim gebelik şüphem vardı hastaneye gittim idrar tahlili verdim doktor idrarda kan çıktı dedi ve yarın kan tahlili yaptıracam eczaneden gebelik testi aldım testi yaptım ilk önce yatay bi çizgi oluştu sonra kontrol çizgisi çıktı ve yatay oluşan çizgi kayboldu sebebi nedir acaba yardımcı olur musunuz test bozuk olabilir mi acaba
Üç damla damlattım sadece

Mesele aslında sadece cinsellik değil, arzulanmak bunu hissetmek falan da değil. Bunun neden olduğunu sorgularken kafada üstüne çok basit şeylerin konuşulması, yaşanması falan. Bende ki Sorunun kaynağına bakarsak kontrol etme tutkusu. Herşeyi bilme emin olma ve benim gözetimim altında olma. Bunun farkındayım. Sadece hassas ve alınganım. lohusalıkta geçince normale dönücem inşallah

Ayyyyni böyleyim bende işte

Artık sona doğru geliyoruz yavaş yavaş psikoloji falanda değişti yani ilk bebek olduğu için nasıl olacak doğum ayrı bakım ayrı insan hepsini düşündükçe bir tuhaf oluyor. Sizde de öyle birşey olabilir.

Hormonla bagdastiriyorum ben çünkü agresiflik baş gösterdi bende..
Herif bana günaydın dese
Ne demek günaydın ya nasıl günaydın ya !!
Gibi absürt tepkiler ve resim geliyor

Zor bir süreç oluyor. Yasaklar, salgınlar, hamilelikte yaşananlar, bir de ikili ilişkiler hepsini dengede tutmak zaten zor mesele. Benim 2. Oğlan olacak inşallah

Üç damla
O zaman test bozuk olabilir bilemedim ki
Benim yaklaşık 3 hafta önce ilk defa ara ara kahverengi akıntı oldu sonrasında kasılmalar başladı gebelikten şüphelendim 2 mayısta test yaptım pozitif çıktı emin olmak için ilk testen 3 gün sonra tekrar yaptım negatif çıktı ama ağrılarım devam etti sonrasında kanama oldu regli oldum sandım tarihiydi çünkü bittikten sonra tekrar denedim testte güç birşey çıkmadı kasılmalar çok arttı dayanamadım doktora gittim idrar tahlili verdim doktor idrarda kan çıktı dedi yarın da kan tahlili vericem ve karnim atıyor kalp gibi anlayamadım sebebini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…