2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benim karnımı gören korkuyor çok kötü oldu kırmızı kırmızı yanları da başladı gördükçe kötü oluyorum ama alıştım artık çok kaşınıyor birde.
Vucudun çatlamaya musaitmis demekki , aslinda bende catlayacagimi biluyordum çünkü bekarken kilo alip verirken çatlardi derim

Bebek hareketleri iyiyse 35 de falan git bence artık nst başlar agrin falan yoksa ne güzel normalde yurt dışında e kez yapılıyormuş ultrason
Bebek hareketlerinde sıkıntı yok çok şükür zaten ona güvenerek bekledim ama şimdi sizlerin gittiğini duyunca bende niyetlendim yarın bir gün gideyim diye

Vucudun çatlamaya musaitmis demekki , aslinda bende catlayacagimi biluyordum çünkü bekarken kilo alip verirken çatlardi derim
Evet öyleymiş demek ki birde Demekki karnımın içi fazla derim değil benimde bazı yerler çatlardı ama bunun onunla alakası yok bu değişik bişey oldu ya.

çatlamamak için hindistan cevizi yağı kullanıyorum ve öneririm.bi öncekinde lierac kullandım harita gibi olmuştum bunda (henüz )hiç çatlak kaşıntı olmadı ve sürdüğüm gibi emiyor vücudum.
Ben hem hindistancevizi yağı hem lierac kullanıyorum ama yine de çatladım :/

Bir fil ayağı değil :)) ama ufaktan şişmeye başlıyorlar.
Ilk gebeligimde kulağım şişsin umursamazdim.
"Ay kulağıma bak ne kadar da güzel sismis" falan modundaydim.
Ama bu ikinci gebelikte ağır takıntı sahibi oldum.
Bugün gözlerim ayağıma takıldı..
"Nasıl şişmiş ya neden şişti ya" moduna girdim.

Sadece hareketlerim çok kısıtlandı ilkine göre. Ondan yana biraz dertliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…