2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Maşallah canım

Nohut battaniye den ve baby nest den babaannemiz almış bugün resim attı güzel duruyor çok sevindim tek Belek yeter sanki canım cantanda dursun lazım olunca kendin sararsin tekrar havalar bı anda ısındı hastane daha da sıcak olur sanki

Evet babynestte uygundu ben bir de odasına yastıklar vardi çok tatlı ondan da aldım

Eklentiler

• IMG-20200513-WA0000.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 64
Sorayım canım ,dr erkek olunca okdr rahat soramıyorum ama sormalıyım. Hatta sol gögüs ucumda sivılce gıbı bişi cıktı içi beyaz hatta irin var gıbı horunuyo korkuyom da patlatmaya oynamaya fln , onu da sormam lazım ama gostermekmi lazım

Eklentiler

• IMG-20200513-WA0003.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG-20200513-WA0002.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG-20200513-WA0001.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 39
Selam kızlar, bende bugün kontrole gittim 34+0 da yim, kilosu 2260 gr, boy 46cm cıktı, genel olarak haftasıyla uyumlu, karin gelişimi yine bi kac gun geride ama normal dedi. Nst normal cıktı, bebiş hala ters duruyor. 36ya kadar progestan ve magnezyumu kullan dedi, sonra bırakılcak.

Kuaförler şuan ağda yapmıyor yasak. Kaş bıyık saç kesimi serbest. En azından bizim burda öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…