2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kacıncı haftada başladım canım ,dr a sorsakgarıp olurmukı
Garip olmaz ya neden garip olsun. Sonuçta hasta- doktor ilişkisi. O insan senin en mahrem anına tanık olucak. O yüzden rahatça sormalısın. Bende yarın gidicem. Ağda konusunu konuşucam mesela. Acı hissedersen doğumu tetikliyormuş falan diyorlar. Sende perine masajı hakkında ne düşünüyorsunuz diye sor bence

Kacıncı haftada başladım canım ,dr a sorsakgarıp olurmukı
En başından beri aslında. Duştan sonra tüm vücudumu yağlıyorum. Dedim ya yüzeysel içeriye girmiyorum hiç. Çok afedersin makatın bitiş yerine kadar uzanıyorum. Çünkü benim ilk doğumda oraya kadar yırtılmıştı. Ama dediğim gibi yüzeysel. Ne kadar faydası olur bilmem ama, azıcıkta olsa kabulum :) eğer haftaya kadar doğurmazsam korkmam belki içeriye doğru yaparım. Tam perine masajı yani

Kizlar merhaba.. acaba Dr kontrollerine gidiyor musunuz benim gibi korkudan evden çıkmayan var mı?
Bende çıkmıyordum senin gibi. Ama son zamanlar, gözünü karartıp, tedbirlerini alıp gitmelisin bence. Herşeyin kontrol altında olması gerekli. Doktoruna sor belki yönlendirrir seni randevu konusunda

Bende çıkmıyordum senin gibi. Ama son zamanlar, gözünü karartıp, tedbirlerini alıp gitmelisin bence. Herşeyin kontrol altında olması gerekli. Doktoruna sor belki yönlendirrir seni randevu konusunda
Ben devlet hastanesine gitiim kimseyle muhatap olmadan direk odaya girdim ama sadece ultrasonda bakti. tahlil yapmadı bu süreçte onlarda gerekli önlemi alıyor zaten.youtube de kagan kocatepe var ileriki gebeliklerde tabi doğuma çok yakın değilse bebeği hissettiğiniz sürece erteleyebiliyirsunuz diyordu.en son 24. Haftada gittim sonra 7 hafta sonra gittim 32
Haftada. şimdide 35 veya 37 de gitmeyi dusunuyorum

37 geç olur ondan sonrasına bişey kalmıyo zaten. Kan sayımı falan yaptırttı doktor bana 35te

Eşim istiy, kızı bulana kadar devam diyo. kesin kızı olmaz o kadarçık istiyoki
Eltimin iki oğlu vardı üçüncü kız oldu . Görümcem in de iki kızı vardı üçüncü erkek oldu . Benim bı oğlan bı kız şimdi yine kız inşallah .belli olmaz belki sende üçüncü de kızı bulursun gerçi bı akrabamizin da 4 oğlu var . Birinin de 4 kızı . Benim eşim de kız çocuklarını çok seviyor

Günaydın herkese
Biz kontrolden çıktık. 35+2 deyiz bebeğin kilosu 2720 haftasıyla uyumlu dedi. Önceleri hep bir hafta ileride gidiyorduk. Ciğer geliştirici iğneden sonra biraz yavaşlama oluyormuş. Halen makat gelişi. Nst de sancılarım var yine ama zaten sancılarımı hissediyorum. Doktorum yine rutin söyleyeceklerini söyledi işte sancın çok olursa suyun kanaman olursa hemen gel dedi. Birde kan değerlerime baktırmamı ve birkaç yaptırmam gereken tahlil yaptırmamı istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…