• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Vallahi öyle günlerdir kese boyutu yok kalp sesi bir sürü şey çok bilmekte iyi değil valla
[/QUa
aslında pek düşünmemek te lazım ama işte yapamıyoruz kiiii
inşallah Allah bebelerimizi sağlıkla kucagııza alöayı nasip etsin
sana bişey sorcam memelerin çok agrıyormu benim çok agryor

Arkadaşlar bende bu sabah gittim doktora öncekinde 6+0 da gitmiştim sadece kese vardı ve 5+4 çıkmıştı, bugün ise bebek ve kalp atisi vardı 9+1 cıktı, doktor büyük ihtimal erken döllenme dedi ama 7 güne kadar fark etmiyorsa adet tarihini değiştirmiyoruz dedi. Folikasit içinde mutlaka folbiol kullan dedi. Benim bu aralar nerdeyse hiç bir belirtim kalmamıştı gebelik için hatta şüphelenmeye başlamıştım ama doktora gidince rahatladım. Yanı belirtisi olmayan arkadaşlarım bu da normalmiş ;)

Arkadaşlar bende bu sabah gittim doktora öncekinde 6+0 da gitmiştim sadece kese vardı ve 5+4 çıkmıştı, bugün ise bebek ve kalp atisi vardı 9+1 cıktı, doktor büyük ihtimal erken döllenme dedi ama 7 güne kadar fark etmiyorsa adet tarihini değiştirmiyoruz dedi. Folikasit içinde mutlaka folbiol kullan dedi. Benim bu aralar nerdeyse hiç bir belirtim kalmamıştı gebelik için hatta şüphelenmeye başlamıştım ama doktora gidince rahatladım. Yanı belirtisi olmayan arkadaşlarım bu da normalmiş :KK66:
O zaman aslında her şey tahmini bebek boyutuna göre hesaplaniyor

Arkadaşlar bende bu sabah gittim doktora öncekinde 6+0 da gitmiştim sadece kese vardı ve 5+4 çıkmıştı, bugün ise bebek ve kalp atisi vardı 9+1 cıktı, doktor büyük ihtimal erken döllenme dedi ama 7 güne kadar fark etmiyorsa adet tarihini değiştirmiyoruz dedi. Folikasit içinde mutlaka folbiol kullan dedi. Benim bu aralar nerdeyse hiç bir belirtim kalmamıştı gebelik için hatta şüphelenmeye başlamıştım ama doktora gidince rahatladım. Yanı belirtisi olmayan arkadaşlarım bu da normalmiş :KK66:
gozunuzaydın. bazen bende meme acısı dısında belirti hissetmediğimde tedirgin oluoyrum ama düşüncemden bi süre sonra karnımda sancı bişeyler hissediyorum heh burda bebiş diyorum inşallah benmledir ve hep bebişlerimiz bizimle kalır

gozunuzaydın. bazen bende meme acısı dısında belirti hissetmediğimde tedirgin oluoyrum ama düşüncemden bi süre sonra karnımda sancı bişeyler hissediyorum heh burda bebiş diyorum inşallah benmledir ve hep bebişlerimiz bizimle kalır
Amin inşallah tesekkurler. Evet birde ben genelde ağrısı sancısı olan biriydim böyle hiç bişey hissetmeyince bi kaç gündür şüphelendim, işte insan yinede görene kadar rahat edemiyor.

Benim ki de ben doğuma gittim geldim doğurmadan önceki kilomdan azdım diyip duruyor. Psikolojim bozuluyor yiyemiyorum. Öyle bulantım yok ama 3. Aya girdim hiç kilo almadım
Aman he deyin gecin bilenide konuşuyor bilmeyenide.

Kızlar ilaç olarak ne kullanıyorsunuz ,ben sadece folık asit ve coraspin kullanıyorum.crınone jel ve oksapar kan sulandırıcı iğne.sizler kaç mg hangi marka folık asıt kullanıyorsunuz,ayrıca b vitamını fln alıyor musunuz
Canim ben diofol (folik asit ve b12 ),bide dvit kullaniyorum

Kizlar dun gece prilam hap 1 tane aldim. Cok iyi geldi bana. Midesi bulananlar icin tavsiyem tabi siddetli olanlara etki etmiyormus da
Ay bu salı Dr kontrolum var sorayım bende ilaç istıcem mide bulantısı benı mahvediyor yemek yapmıyorum annem kayınvalıdemde yatıp kalkıyoruz Allah razı olsun onlardan.
Şimdıde resmen agzımın içinde zehir su derler ya acımsı tat var ya.
Sureklı yatıs pozısyonundayım kusmuyordum gecen bırkere cıkardım inanın. Oda Leblebi nohut yedım yanı. 🙄 Allah hepimize kolaylık versin inşaallah bıter.
Acaba ne zaman bıterkı.

Amin inşallah. İçini ferah tut ben 5. Aya kadar lekelndim kum döküyormuşum dr m çok rahatlatıyodu beni.
bu hamileliğimde herhangi bi sıkıntı yaşamadım şimdilik
Aynı sebepten ben de yaşadım kanama idrarın fena yanıyordu. Sol böbreğimde kum varmış daha doğrusu ufak taşlar

Ay bu salı Dr kontrolum var sorayım bende ilaç istıcem mide bulantısı benı mahvediyor yemek yapmıyorum annem kayınvalıdemde yatıp kalkıyoruz Allah razı olsun onlardan.
Sureklı yatıs pozısyonundayım kusmuyordum gecen bırkere cıkardım inanın. Oda Leblebi nohut yedım yanı. 🙄 Allah hepimize kolaylık versin inşaallah bıter.
Acaba ne zaman bıterkı.
10. Hafta bittikten sonra azalıyor. Benim o kadar yoğun değildi ama azaldı.

10. Hafta bittikten sonra azalıyor. Benim o kadar yoğun değildi ama azaldı.
Çok sagol inşallah gecer.
Bu arada gecmıs olsun tasmı kummu düşürdün ıyı mısın sımdı. Allah acil sifa versin bı sıkıntı yoktur inşaallah canım.

Çok sagol inşallah gecer.
Bu arada gecmıs olsun tasmı kummu düşürdün ıyı mısın sımdı. Allah acil sifa versin bı sıkıntı yoktur inşaallah canım.
Benim anlamadılar gece bi kramp girdi sabah kalktığımda iç çamaşırı kandı. Hemen doktora gittim bebekten ya da rahimden değil dedi. 10 gün rapor verdi iğne ilaç derken. İdrar tahlilinde taş parçaları çıktı. Çok da yanmam vardı idrar esnasında. Hemen ultrasona aldılar sol böbrekte 4/5adet 3mm boyutunda taş var. Hala da mevcut. Şimdilik ufak oldukları için takipte. Ama büyür ve mesaneye düşerse erken doğumu tetikleyebilirmiş sancısı. Yıllardır çekiyorum böbrek taşını. Allah düşmanıma vermesin.

Benim anlamadılar gece bi kramp girdi sabah kalktığımda iç çamaşırı kandı. Hemen doktora gittim bebekten ya da rahimden değil dedi. 10 gün rapor verdi iğne ilaç derken. İdrar tahlilinde taş parçaları çıktı. Çok da yanmam vardı idrar esnasında. Hemen ultrasona aldılar sol böbrekte 4/5adet 3mm boyutunda taş var. Hala da mevcut. Şimdilik ufak oldukları için takipte. Ama büyür ve mesaneye düşerse erken doğumu tetikleyebilirmiş sancısı. Yıllardır çekiyorum böbrek taşını. Allah düşmanıma vermesin.
Çok gecmıs olsun canım. Allah inşallah tez şifalar versin bebegını de korusun senide saglıcakla kavusursunuz inşaallah. Merak etme. Bılıyorum yakınlarımdan borek taşı da ayrı bir dert. Ama Allah guc kuvvet versin. Tedavini ihmal etme takipte kal surekli. 🙏

Acaba ne zaman bıterkı.
Ne guzel aileler yaninizda. Benim kimse yok malesef😕 kusma 2 defa oldu ama bulanti hala devam. 2 haftadir tam olarak yemek yemedim. Pilav yogurt karistirdim, makarna ve sandvic😏12 de biter diyorlar da bakalim

Kızlar kalp atımından sonra bidakı kontrole kaç gun sonra gittiniz /gıtceksınız ,o komtrolde nelere bakılıyor ?
ben kalp atımını duydum bida gittiğimde kontrol hakkmı kullanmak için gidicem..sonrada ikili teste gün veriyo sanırım ama ben ikili testi devlette yaptırıcam valla

Back
X