• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bilmem ki canım bu doktor çok iyidir zaten çoğu kişide gidiyor ben gebe kalmadan önce tam kullan diyodu hamilelikte tam fazla dedi dozu
Benim dr da bana ilk gittiğimde folbiolu değiştirdi hemem dozu çok yüksek dedi bu hapın folicus plus yazdı onu kullanıyorum şuan belki gittiğimde keser vitamin kan hapı falan başlar
Ben ilk hamıle oldugumu ogrendıgım de Dr folwimix yazmıştı bende de folbıol vardı onu kullanmıştım Dr tekrar kontrol gıttıgımde folbıol kullandıgımı sonrada onun yazdıgı folwimixi içtiğimi soyledım. Hıcbır sakıncası yok demıstı herkes cok dozu vs yazıyordu. Ama şükür birsey olmadı. Dr da keske yarım kullansaydın filanda demedi hiç. Ve bebegıme de ıyı geldi gb şükür. 🙏 Bir sıkıntı yasamadım.

Ilk gittim bıraktım doktorları çok kibirli soru soramıyorsun ağzına tıkınıyorlar ben mennun kalmadım medicanaya devam edicem bu h ici randevum inşallah memnun kalırım
Aa hangi dr a gittiniz ben drumdan cok memnunum dogum orda planlayam varmi diye danismak istemistim

evet canım pozitif benimkide böyle çıkmıştı kanda zaten pozitif olduğu belli. pazar günü acilde yada pazartesi günü devlette yada sağlık ocağında tekrar kan vermen gerekiyor. %60 veya daha üzeri artıs olması lazım sağlıklı gebeliklerde :)
Sağlıklı gebeliktir inşallah eşime soylesemmi kursağımizda kalirmi ki

İlginç. Bebekler zaten 10. Haftadan sonra oynuyor acaba o yüzden mi dedi. Genel duruşu nasıl olmalı bilmiyorum ama
Benim alt karından zaten bi baskı ağrı hissediyordm bunu söyledim dedi başı aşağıya düşmüş ama yüzde doksan düzelecek zaten

Benim dr da bana ilk gittiğimde folbiolu değiştirdi hemem dozu çok yüksek dedi bu hapın folicus plus yazdı onu kullanıyorum şuan belki gittiğimde keser vitamin kan hapı falan başlar
Bazıları beğenmiyor bazıları öneriyor ama ben kullanmayı tercih ediyorum, kendi doktorumda önerdi. Eger onlarda eksiklik varsa baslar tahlillere ve beslenmeye bakıyorlar genelde.

Ben ilk hamıle oldugumu ogrendıgım de Dr folwimix yazmıştı bende de folbıol vardı onu kullanmıştım Dr tekrar kontrol gıttıgımde folbıol kullandıgımı sonrada onun yazdıgı folwimixi içtiğimi soyledım. Hıcbır sakıncası yok demıstı herkes cok dozu vs yazıyordu. Ama şükür birsey olmadı. Dr da keske yarım kullansaydın filanda demedi hiç. Ve bebegıme de ıyı geldi gb şükür. 🙏 Bir sıkıntı yasamadım.
Bende bu zamana kadar hep tam kullanıyordum sıkıntısını görmedim elhamdülillah bıraktırdı artık bakalım belki başka verir sonrasında bilmiyorum ki ☺️

Buna güveniyorum ama yine de içimde bi acaba ne yapsam demeden de edemiyorum 😄😄
Instagramda takip ettigim çok bilgili doçent doktor, sürekli kongrelerde ve bilimsel araştırmalarla ilgileniyor, söyledikleri bu şekilde. Hatta daha onceki dusugumde gorseldeki üstü çizili olan folikasiti kullanıyordum. Gebelikten önce ve su an aynı doz ilacı kullanıyorum. Herkesin kendi seçimi artık:)

Eklentiler

• Screenshot_20191122-223943_Instagram.webp
    Screenshot_20191122-223943_Instagram.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20191122-223954_Instagram.webp
    Screenshot_20191122-223954_Instagram.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 62
Aa hangi dr a gittiniz ben drumdan cok memnunum dogum orda planlayam varmi diye danismak istemistim
Benim gittiğim dr gökmen beydi biz beğenmedik eşimde beğenmedi allahtan doğum sigortası yaptırmadık zaten her doktorun anlaşması yokmuş bakalım medicanadaku hüseyin beyi öneriyorlar ona devam edicem medicalpark 290tlydi muayene burda 195 olmuş hastanede güzel bence temizmis

Kızlar niye özele gidiyorsunuz devletteki doktorlar iyi değil mi
Ben mesela hiç devlete gitmedim, özele gitmek daha rahat geliyor bana. Istediğin zaman ulaşma imkanı olmasida güzel oluyor. Özel goztepe hastanesinde gülşen hanım doktorum çok memnunum ama annemlerde çok kaldığım için beylikdüzünde de kolan hastanesinde günay hanıma da gidiyorum o da gayet iyi.

Instagramda takip ettigim çok bilgili doçent doktor, sürekli kongrelerde ve bilimsel araştırmalarla ilgileniyor, söyledikleri bu şekilde. Hatta daha onceki dusugumde gorseldeki üstü çizili olan folikasiti kullanıyordum. Gebelikten önce ve su an aynı doz ilacı kullanıyorum. Herkesin kendi seçimi artık:)
Zaten her doktor farklı diyor anlamıyorum ki bende ☺️

Back
X