• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Yazık gerçekten çok ya aslında devlette sürekli aynı kişiye gidebilirsiniz ben öyle yapıyorum çokta memnunum.

sıkıntı su ki mesai saati haricinde doğum kabul etmiyorlar. ben haftasonu yada aksam doğum yapmaya kalksam çocuğu iceri geri mi sokucam :halay: bu saçma sistem yüzünden gidemiyorum

Ben yumurta yiyemiyorum ya süt de içemiyorum napıcam sürekli karnım açılmaya başladı.Az önce kızartma yedim😐
Sende yararlı şeyleri değil zararlı şeyleri yiyiyon ☺️ ben önceden de her gün yumurta yerdim şimdi de Allahtan tiksinmedim sende kendini zorla canım süt bebek için de çok önemli ☺️

sıkıntı su ki mesai saati haricinde doğum kabul etmiyorlar. ben haftasonu yada aksam doğum yapmaya kalksam çocuğu iceri geri mi sokucam :halay: bu saçma sistem yüzünden gidemiyorum
Vallaha benim gittiğim hastanede normal doğum yok sadece sezaryen ama doktorum çok iyi artık o zamana kadar nolucak bakalım doğumda özele de gideceğimi de pek sanmıyorum Allah büyük.😊

:kusmuk:
Sende yararlı şeyleri değil zararlı şeyleri yiyiyon ☺ ben önceden de her gün yumurta yerdim şimdi de Allahtan tiksinmedim sende kendini zorla canım süt bebek için de çok önemli ☺
Normalde yiyordum yumurta falan ama bi kaç kere kokusu geldi kustum ondan sonra yiyemedim zaten cesaret edemiyorum işte yerden kusarım çok kötü olur:kusmuk:

Vallaha benim gittiğim hastanede normal doğum yok sadece sezaryen ama doktorum çok iyi artık o zamana kadar nolucak bakalım doğumda özele de gideceğimi de pek sanmıyorum Allah büyük.😊

aslına bakarsan hiç normal doğum düşüncem yok. benimki tedaviyle oldu. inan 2 yıl allahın her günü nerdeyse o çatala çıktım. o yüzden midem bulanıyo artık bide korkuyorum zaten sezeryan istiyorum. eğer bu gideceğimden de sonuç alamazsam devletteki doktora dönmeyi düşünüyorum canım. hayırlısı bakalım

Randevu sistemi olduğu için sıra beklenilmıyo zaten ama neresi daha cazipse oraya gitmek gerekir tabiki.

Her gidişinizde mi bu ücreti veriyorsunuz?Aynen çok memnunum belki özele gitsem bile bu kadar memnun kalmam yani.
Randevulu da bekletiliyor bazen ama ileri tarihli oluyor genelde burada😑 her istediğimde ulasabilecegim bi doktor olmuyo

aslına bakarsan hiç normal doğum düşüncem yok. benimki tedaviyle oldu. inan 2 yıl allahın her günü nerdeyse o çatala çıktım. o yüzden midem bulanıyo artık bide korkuyorum zaten sezeryan istiyorum. eğer bu gideceğimden de sonuç alamazsam devletteki doktora dönmeyi düşünüyorum canım. hayırlısı bakalım
Ben de sezaryen istiyorum inşallah sağlıkla o günleri görürsem

Anladım canım zor zamanların olmuş bende bi kaç kere vajinal muayene oldum hala daha korkuyorum iyi geçmiyo ama nasibimizde ne varsa o şekilde olacak bende korkuyorum normalden ama bakalım nasip🤔

Herkese merhaba dualarınıza ihtiyacım var.
Önceki gece bacaklarımdan boşalırcasına kanama yaşadım. Hayatımda hiç o kadar kanı birlikte görmemiştim. Eşim il dışındaydı evde tektim. Ailemi aradım. Yol nedeniyle gelmeleri yarım saat sürdü. Hiçbir ağrım yoktu. Ama kanama durmuyordu. Bebeğim gitti dedim. Hastaneye vardım. Doğumhaneye aldılar. O kapıyı görmek o kadar acı ki. İçeri aldılar. Bebeğim duruyordu. Kalbi atıyordu. Hatta kıpır kıpırdı. Doktor bak dedi bebeğin sapasağlam o an o kadar ağladım ki... Hayatımın en kötü günüydü. Sonra kendi doktorum geldi. Rahim ağzımda açıklık varmış. Çok ufak açıklık dikiş gerektirmez dedi. Yataktan kalkmam yasak. Tuvalete bile gitmiyorum. Benim için dua edin. Olur mu ?
öncelikle çok geçmiş olsun ben de kızımda(5 yasında) bu sekilde kanamalarla acile hastaneye gittim bizim sorunumuz plesanta bebeğin eşinin asağıda olmasından kaynaklıydı bebek plesantaya baskı yaptıkça kanama oluşuyordu dedğin gibi birden boşalıyordu çok zor günlerdi... hiçbişey yapmıycaksın yatacaksın progestan hap veya iğne verdilermi? ben doğuma kadar kullanmıştım şuandada hamileyim bundada oyle olmaz insallah diye dua ediyorum bir doktora bağımlı kalma farklı doktorlarla da görüş mutlaka belkide dikiş gerekebilir rahim ağzına ertelememeni öneririm

Ben söyledim şimdi mide yanmam var diye ama bişy vermedi ilaç falan şimdi daha organları olulmadığı için vermiyormuş.Ama yanma da çok zor ya
renni duo şurup kullanıyorum yoksaa o yanmalar mahvediyo doktorum verdi hamilelik süresinse hiç bi sıkıntı olmaz kızımdada kullanmıştım mide yanması çekenler boşuna çekmeyin surup rahatlatıyo

Instagramda takip ettigim çok bilgili doçent doktor, sürekli kongrelerde ve bilimsel araştırmalarla ilgileniyor, söyledikleri bu şekilde. Hatta daha onceki dusugumde gorseldeki üstü çizili olan folikasiti kullanıyordum. Gebelikten önce ve su an aynı doz ilacı kullanıyorum. Herkesin kendi seçimi artık:)
solgar folik asit kullanıyorum neden kullanılmamamlı dıyor bu doktor? sağlık bakanlığı onayı olmadığı için mi acaba kızımdada bunu kullanmıştım düşüğün bununla ilgisi olacagını sanmıyorum böyle bir durum olsa pıyasadan kaldırırlardı

Back
X