• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Inşallah ama 13 haftadan önce biraz zor oluyor tahminlerin tutmadığı oluyor:) geçen sene bi doktor 12.hafta erkek e benziyor demişti, diğer doktor 13.haftada kiza benziyor dedi. Sonra erkek cıktı:) kizim üzülmüştü, bakalım bu sefer ne olucak bizde meraktayız
Sağlıklı hayırlı evlat olsunda inşallah öncelik o ama insan da merak etmiyor değil 😊 bakalım artık hayırlısı olsun diyelim ozaman ikili testte çıkar belki dediler dr iyiyse anlıyormuş biraz daha sabretcez artık canım.

8
Teşekkür ederim canım:(Bebek sağlıklı ilerlememis 8+6 gunluk ama kap atışı yok geçen hafta yoktu bu hafta duyarız sandık ama duyamadik:(
Başka hastanede başka bir doktora daha git derim canim. Nasipte ne varsa elbette onu yaşarız ama bir cihazla bir doktorla karar verme derim

8
Kızlar ben 8 haftalıgım ama karnım 4 aylık gibi şiş ,fikrı olan var mı
Ne kadar da ben😁canım benim ilk gebeligimde de 5 6 aylıkken doğumum yakın zannediyolardi 9 aylık gibiydim. Şimdi de 4 5 aylık gibiyim doktora sordum vücudunuz ödem toplamaya daha müsait demek ki dedi

8
Başka hastanede başka bir doktora daha git derim canim. Nasipte ne varsa elbette onu yaşarız ama bir cihazla bir doktorla karar verme derim
Evet canım kismet. hemen başka Dr a gittik malesef oda aynı şeyi söyledi:( istersen bekle ama net durum dedi değişmez bı an önce ol ve önüne bak dedi:( Bebek gelişmemiş 6. Haftada kalmış:(

8
Ne kadar da ben😁canım benim ilk gebeligimde de 5 6 aylıkken doğumum yakın zannediyolardi 9 aylık gibiydim. Şimdi de 4 5 aylık gibiyim doktora sordum vücudunuz ödem toplamaya daha müsait demek ki dedi
Hele ben 7 8 aylık varım şuan😄 öyle bir şiştim ki ama benim ödem değil gaz ve kabızlık bağırsaklar ve mide yavaşladığı için hamilelikte o yüzden oluyor.

Evet canım kismet. hemen başka Dr a gittik malesef oda aynı şeyi söyledi:( istersen bekle ama net durum dedi değişmez bı an önce ol ve önüne bak dedi:( Bebek gelişmemiş 6. Haftada kalmış:(
Geçmiş olsun canim Rabbim bize bir emanet veriyor ömrünü de kendi belirliyor hepimizinkinin süresi farklı. Allah sana sağlık versin yine nasip etsin sağlıkla kucağına al bu kez insallah

Bakalım belki erken olur belli olmuyor tam tarih herşey iyi gidip sağlıklı olsunda yaza denk gelmesi iyi oldu ama kışın grip hastalık zor olurdu
Her zamanın ayrı zorluğu var insan yazın bile grip olabilir :) ama sıcak çok bunaltıcı oluyor ben. Güzel zamanlar gibi gozukuyor. Hayırlısı

Bizim hastalıklar çocuğa geçmesin dilerim kızlar çünkü annemde ne hastalık varsa bende var migren,troid( hamilelikte arttı), mide gastrit yok yok yani 😄

Geçmiş olsun canim Rabbim bize bir emanet veriyor ömrünü de kendi belirliyor hepimizinkinin süresi farklı. Allah sana sağlık versin yine nasip etsin sağlıkla kucağına al bu kez insallah
Sağol canım çok teşekkür ederim seninle bir gün varmış aramızda:( Allah sana ve tüm hamile arkadaşlara bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Sağol canım çok teşekkür ederim seninle bir gün varmış aramızda:( Allah sana ve tüm hamile arkadaşlara bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amin canim çok uzmemeye çalış kendini bi arkadaş yazmıştı sanırım burada, sağlıklı bebek tutunuyor sağlıklı olmayanlar düşüyor diye bu belki biraz içini ferahlatır. Rabbim sağlıklı bir evlâdı istediğin zamanda nasip etsin sağlıkla

Back
X