• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
ümraniyeyse biraz ters kalıyo oraya dişçiye gidip geliyorum hafta gecmiyo gecici dişlerle kalakaldım :( iykı esın içmiyomuş şanslısın içmeyene çok kotu oluyo normaldede sevmem kokusunu hamilelikte hiç çekılcek dert değil dişlerını fırçalatmadan yatağa sokmuyorum yoksa üstune kusarım :D
Ay evet içmemiz çok iyi oldu çok pis kokuyor şuan dahada 😊 tam ümraniye değil ataşehire bağlı bulgurluya yakın biraz daha

Kızlar aranızda arastıran ya da kullanan var mı ?
Hamıleyken ruj,rimel ,oje , dişmacunu,nemlendirici krem,gunes kremi hangi marka hangı urunlerı kullanmalıyız
Canm aynı ürünlerieme devam ediyormm valla..zeytnyağlı krem ve şampuanlar kullanıyodm zaten halada öyle yapıyorum..

bende anadolu yakasındayım cnm sen hangi semttesin? benim mide bulantım sanki azalmaya başladı su çok içmem lazım yani 1.5 litreyi zorlayarak içiyorum belkide içemiyorum idrar yolu enf. olmamak için içmem lazım süt nasıl içebiliyorsun ben süt kokusu duymak bile istemiyorum valla :)
Merhaba siz benden hafta olarak tecrübelisiniz çift yumurta ikizlerine hamileyim 6. Haftada olmayan tuhaf kokular alma ve yumurtadan tiksinme durumum var tuhaf koku yanında yumurta haşlaması kokuyor sanki her yer bu kadar erken olması normal mi 🤢

Merhaba siz benden hafta olarak tecrübelisiniz çift yumurta ikizlerine hamileyim 6. Haftada olmayan tuhaf kokular alma ve yumurtadan tiksinme durumum var tuhaf koku yanında yumurta haşlaması kokuyor sanki her yer bu kadar erken olması normal mi 🤢
çok çok normal mide bulantısından tum gun kusanlar bile var kimisinin az oluyo kimisinin fazla mideni bulandıran şeylerden uzak durmanı oneririm benim 5. haftada basladı bulantım daha biraz biraz azalıyo koku hassasıyeti çok normal hatta parfüm ve sigara kokusu beni öğürtüyor diyebilirim

ben türk kahvesiz 8 hafta nasıl geçirdim şoklardayım, aşırı severdım ama canım ıstemedı, canım hep tuzlu ve baharatlı şeyler istiyor neden bilmem..

Ayni yaaaa neyse gecicek bu gunler tekrar eskis gibi olucaz. Doktorum bulansin bulanti iyidir diyo😂 tesellimiz o artik😃

çok çok normal mide bulantısından tum gun kusanlar bile var kimisinin az oluyo kimisinin fazla mideni bulandıran şeylerden uzak durmanı oneririm benim 5. haftada basladı bulantım daha biraz biraz azalıyo koku hassasıyeti çok normal hatta parfüm ve sigara kokusu beni öğürtüyor diyebilirim
Tam da tüketmem gereken zaman yumurtadan tiksinmem kötü oldu zaten dolapta bile görünce kapağı kapatıyorum direkt tesekkür ederim uzak dursam iyi olur 😊

bende a
Bana medicalpark yakın göztepe birde ama mennun kalmadım gittiğim gökmen beyden
vicennadaki doktordan çok memnun sayılmam çok yoğun oluyo özel olmasına rağmen kapıda bir saat bekliyorsun randevulu gitmene rağmen şuan ona gitmiyorum kontrolleri devlette yaptırıyorum 7. ay itibarıyla gideceğim belki daha iyi memnun kalacağim bir hastane bulursam orayı da tercih edebilirim doktor tavsiyesi olan varsa istanbul anadolu yakası değerlendirebilirim

Tam da tüketmem gereken zaman yumurtadan tiksinmem kötü oldu zaten dolapta bile görünce kapağı kapatıyorum direkt tesekkür ederim uzak dursam iyi olur 😊
bende baslarda yumurta kokusundan huylanmıştım sonra geçti yemeye baslayabildim umarım sizinde öyle olur :)

Canım senin durumun çok zor fransa tam bürokrasi hukuk devleti elinde oturum olmadan çok çektirirler :KK43: aman dili iyi öğren dilsiz olmaz hep eşine bağlı kalırsın. Ne demek tek ekografi verdiler 12 den sonra ikili test var isteğe bağlı yaptırmak istiyorum de tekrar ultrason vermek zorunda kalırlar. Hastane seçtin mi bak ben eylülden seçtiğim halde hastane 3 aralığa randevu verdi ihmal etme eşine bel bağlama erkekler biraz ihmalkar oluyor. Bebeği de 12. HAftada declare etmen lazım eben yapacak onu. Caf numarası al çocuk yardımı için. Gelir durumuna bakmadan çocuk yardımı yapılıyor cuzi miktarda. AMa oturum ve sigorta numarası olmadan olur mu bilmiyorum. Devlet kreşi içinse hamileliğin 6. Ayında başvurı yapacaksın. Bunları atlama çok uğraşırsın.
Yardim falan alamam oturumumuz yok canım ama Bisey olmaz eşim çalışıyor zaten ben devlete gittim yer yok dedi bana sonra doğum hastanesine kaydımı yaptırmak için onlarda dedi bize 10. Ve 12. Hafta arası ekografi lazım dediler ekografi çekeceğim iki yer gsoterdiler bana Bende evime yakın olanı seçtim yarın gidecem işte ondan sonrada biraz kağıt işlerim var profoktorlukte falan daha sonrada kaydım için tekrar giderim oraya zaten 3 ayı doldurmadan gelme dedi bana bide ben normal bir ebenin yanında dosya hazırladım içinde tahlil ve ekografi ile doğum hastanesine sunacam inşallah kolay olur vallahi canım

bende a

vicennadaki doktordan çok memnun sayılmam çok yoğun oluyo özel olmasına rağmen kapıda bir saat bekliyorsun randevulu gitmene rağmen şuan ona gitmiyorum kontrolleri devlette yaptırıyorum 7. ay itibarıyla gideceğim belki daha iyi memnun kalacağim bir hastane bulursam orayı da tercih edebilirim doktor tavsiyesi olan varsa istanbul anadolu yakası değerlendirebilirim
Ben yarın haber vericem canım başka soran da olmuştu

ağrı yapıyomu ? 12. hafta bitmeden dokunmuyolar çekeceğiz malesef benim korkum 12 hafta bitince kadın doğumcunun izin vermemesi imzalı kağıt istiyolar izne dair bakalım vericekmi doktor
Diş doktoru doğuma kadar bişey yapamayız dedi şimdilik agrimiyor eğer agrirsa ne olur bilmem dis ağrısı kabir azabı derler gercekden çok acı oluyor inşallah agrimadan atlatiriz

Ay yok nerde ben bıraktım öğretmenim çocuklar durmuyor yapamazdım branş olduğu için eşim boşver dedi namazı bile zor kılıyorum eğilerken kuscam diye 😄🤣
Benimde aynı şey oluyor ya kimseye de diyemedim eğilince kusacak gibi oluyorum yer seccade değişik kokuyor yıkıyorum bu sefer deterjan kokusu mahvediyor 😅

Benim kardesım de ıkızlerı oldu şükür yasını doldurdular çok tatlışlar oda bulantılar yasadı ustelık ilk cocugunda hıcbırsey yasamadı lakın ıkızler bulantı uyku yorgunluk yaratmıştı Allah sızede kolaylık versin 🙂

KIZLAR BANA DOKTOR TAHMNDE BULUNDU ASLNDA TAHMN Mİ BİLMİYORUM..HOCAM NE HİSSEDİYOSUNZ DEDM O SIRA HEYCANDAN ARADA NE DEDİGİNİ UNUTTUM ERKEK HİSSEDİYORUM DEDİ YANINDAKİ ASİSTAN AMA SEN HEMEN ALŞVERŞE BAŞLAMA DEDİ :KK70::KK70: ANLAMADM BİŞMİ GÖRDÜ YOKSA GERÇÇKTN HİSMİ
Eşim bugünkü ultrason resminde oğlan gibi yatıyor dedi . Ama oğlan daha erken kemik yapısı belli oluyor sanki oğlumun 9 haftalık ultrason resminde her hattı belliydi ama bu değişik yani 😁

Benim kardesım de ıkızlerı oldu şükür yasını doldurdular çok tatlışlar oda bulantılar yasadı ustelık ilk cocugunda hıcbırsey yasamadı lakın ıkızler bulantı uyku yorgunluk yaratmıştı Allah sızede kolaylık versin 🙂
Amin inşallah Allah razı olsun yeğeninize ve bebeğinize sağlıklı ömürler inşallah 😊

Benim de bugün kontrolüm vardı. Benimki de 9+3 olmuş. Herşey yolunda. Sizinle aynı gidiyoruz :) Ek olarak bulantılarım çok azaldı. Bu haftalarda azalma olması normalmiş. Bulantısı hafifleyenler varsa endişe etmesin diye bilgi vereyim dedim. Ben biraz endişeliydim de. Görünce rahatladım :)
Benim bulantım hiç hecmiyor ne yersem giyim yerken iyi sonra devamlı bı boğazımda değişik bı tat .. tartıya bı çıktım iki kilo almışım 😁yanımda kayınvalidem nasıl gülüyor 😄3 haftada iki kilo bulantiya ragmen nasıl aldın diyor

Back
X