Bende varım 3 cü bekleyen yaş 28 oldu3. Cuyu bekleyen bı tek benim galiba ..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende varım 3 cü bekleyen yaş 28 oldu3. Cuyu bekleyen bı tek benim galiba ..![]()
Evet canım 12+4 13. hafta oluyor ona da internette 6-7 cm arası diyor ve arkadaşın bebeği yine orana göre uzun maşallahı var :)Su alttaki hamilelik cetvelimiz 3 asagi 5 yukari uyuyo. Daha kucuk kaliyo biraz sadece. Bana bu haftalar icin 16mm yaziyo ultrasonda 22mm cikti mesela
Amin maşallah hepsineEvet ben de baktım şimdi o boy :) yine maşallahı var kocaman olmuş annesi :)
Anladım canım ama bana kimse zorla yaptıramaz yaptırmak istemiyorum hayırlısı olsun hakkımızdaBilmiyorum öyle duydum bi arkadaştan o da z öyle olduğu için.
Kız beslesem yine iyi kusmaktan ne yedikki bir iki haftadır yiyorum ama ceviz badem falan meyve yiyorum bakalım .babaya çekerse uzun olur bebişimizmasallah boyu uzun olacak erkek olabilir kızlar biraz daha küçük oluyor :) haftasından önde gidiyor senin bebiş iyi beslemişsin :)
Yok canim 12 den itibaren her zaman olcebiliyomus sikinti varsa her muayenede olcer zatenAnladım canım hiç duymamıştım, doktoruma sorucam ama 14. haftada çağırdı beni. çok geç mi olur acaba
Evet canım 12+4 13. hafta oluyor ona da internette 6-7 cm arası diyor ve arkadaşın bebeği yine orana göre uzun maşallahı var :)
devlet karşılamadı muhtemelen fiyatı yuksekmiş hap değil sanırım suya katılıyor tadı nasıl bir bak eğer ekşi değilse bende alabilirim benimde ihtiyacım var ağzımda aft çıkmaya başladıBenim folik asit bitmişti başka birşey yazdı hepsi varmış için de bunu verdi 190tl.
Benim ultrasonda böyle çıktı bir de rapor verdi 63.6mm yani 6,36 cm :) ama arkadaşınkini tam anlamadım bende boy olmayadabilir.Canim o gordugun deger 8.9 boy degil zaten. Bende de 7 yaziyor ona bakarsan ama bebek 2cm
Boy burada size yazan
Depth derinlik oda sanirim rahim agzi uzunlugu
Eki Görüntüle 2559217
Yok canım suya katilandan evet yüksek özel diye ama ayrı ayrı ilaç almaktan iyidir ya hepsi var içinde yanında da hap var omega3 bu akşam ıcicem yazarım yeterli vitamin almayanlar için iyi bence balik falan yiyemeyenler icin ,aft varsa beslenmende sıkıntı olabilir dikkat et.devlet karşılamadı muhtemelen fiyatı yuksekmiş hap değil sanırım suya katılıyor tadı nasıl bir bak eğer ekşi değilse bende alabilirim benimde ihtiyacım var ağzımda aft çıkmaya başladı
Arada kaçamak olur boşver dinlenmek de lazım biraz benimde başım ağrıyor umarım hızlanmazbenim de öğlenden beri buralarda gezinmekten işlerim kaldı mesaiye kalıp işleri bitireceğim ya da laptopu eve götüreceğim evde çalışacağım artık :) bugün hiç çalışasım yoktu çok tembellik ettim
Tatlı yiyip mi gitmiştin canım ?:))Ay aynen hele birtanesinde resmen kafasını bize çevirdi baktı dr da güldü hatta![]()
Canim o gordugun deger 8.9 boy degil zaten. Bende de 7 yaziyor ona bakarsan ama bebek 2cm
Boy burada size yazan
Depth derinlik oda sanirim rahim agzi uzunlugu
Eki Görüntüle 2559217
Kızla boy ölçüsü crl oluyor bakın kağıtlarınıza crl kaçBenim ultrasonda böyle çıktı bir de rapor verdi 63.6mm yani 6,36 cm :) ama arkadaşınkini tam anlamadım bende boy olmayadabilir.
Ben de cok verımsızım .biz gunde 9 saat calısıyoru.işyerıme soyledım durumu ,1.5 saat erken cıkıyorum artık,mesaı de cokkalıyorduk 12 saatlerı buluyordu ,mesaıyede kalmıycam artık şükürbenim de öğlenden beri buralarda gezinmekten işlerim kaldı mesaiye kalıp işleri bitireceğim ya da laptopu eve götüreceğim evde çalışacağım artık :) bugün hiç çalışasım yoktu çok tembellik ettim
Yat yay sıkılmıştır kuzu biraz da oturayım demiş :))Yok canım bizimki oturmuş keyfi yerinde göstermedi![]()