- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında biraz kalkınca insan kendine geliyor biraz açık havada iyi oluyor maksat ayağımı kapıya atabilsemSiz gene ocak siliyonuz ben ne süpürebiliyorum ne silebiliyorum kızlaar halsizlikteenyemek bile yapamıyorum apretifler şeyler hazırlıyorum
![]()
Ben inanmıyorum ona yaaÇok kusma oluyosa kız olmuyosa erkek diyorlar doğruluk payı var mı ?
Bana da vermiş canım içtim az önce inşallah etki ederyaa canım keşke içebilseydin. allah şifa versin, doktor şurup veriyormus en iyisi o :)
3 defa yazılmış benimkinin üstüne canımBnde gece yatarken içiyorum daha rahat oluyor canıım, sen gene gidince kaç kere içebileceğini sor canım doktoruna![]()
insallah canım, allah şifa versiiinBana da vermiş canım içtim az önce inşallah etki eder![]()
eğer öyleyse benim %100 erkek olur, cünkü hic kusmadım bile allaha sükürÇok kusma oluyosa kız olmuyosa erkek diyorlar doğruluk payı var mı ?
O zaman öyle kullan canıım ama rahatlatıyor korkma yani zaten dokunsa etse vermez doktor3 defa yazılmış benimkinin üstüne canım
Yok canım doğru değil benim yengem ve arkadaşımın ablası da maf oluyordu kusmaktan ama erkekÇok kusma oluyosa kız olmuyosa erkek diyorlar doğruluk payı var mı ?
Tamam canım çok sağolO zaman öyle kullan canıım ama rahatlatıyor korkma yani zaten dokunsa etse vermez doktor![]()
Mertur yok mu piyasadakonu sahibi olmak icin yöneticilerle görüşüyorum, olumlu olursa yapıcaz canım![]()
Onun pek doğruluk payı yok bence. Annemin bende de çok bulantısı olmamış, kusma hiç olmamış. kız kardeşime hamileyken de olmamış. Yengem aynı dönem erkek kuzenime hamileymiş sürekli çıkarırmış yediklerini. Kişiye göre değişiyor benceÇok kusma oluyosa kız olmuyosa erkek diyorlar doğruluk payı var mı ?
Ben hem evi makineye atıyom hemde yemek yapabiliyorum ya demekki sizden daha iyiyim bi tıkSiz gene ocak siliyonuz ben ne süpürebiliyorum ne silebiliyorum kızlaar halsizlikteenyemek bile yapamıyorum apretifler şeyler hazırlıyorum
![]()
diğer mesajları gördünüz mü bilmiyorum da mertur bebeğini kaybetmis, bende tüm gün bilgisayardayım tabloları rahat yaparım diye yönetici olayım dedim.Mertur yok mu piyasada![]()
Canım ben de deli gibi hapşırıyorum ama grıp degılım.sayısız hapşırmam var,arastırdım bıraz. Hamılelık hormonları nedenıyle burun içi de şişıyor muş o da ya nezle ya hapsırık yapıyormus sende de kanama yaptı ozamam? Cok kasınıyo burnumun içi benimBulantı bende de var canıım sabah başlıyor akşam 6ya 7 ye kadarsonra geçiyor e gece de uyuyamıyorum 2 yastık kafamda öyle uyumaya başladım hafif hafiif
Bu sabahta beynimde bi sıcaklıkla uyandım hissettim yani burnum kanıyordu 5 10 dk. Kanadı durdu. Hamilelikte damarlarda çatlama oluyormuş sizlerde oldu mu hiiç
Yaaaa değişiyor demekki yalan söylentiler
Bendeeeğer öyleyse benim %100 erkek olur, cünkü hic kusmadım bile allaha sükür