• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Siz gene ocak siliyonuz ben ne süpürebiliyorum ne silebiliyorum kızlaar halsizlikteen 🙄 yemek bile yapamıyorum apretifler şeyler hazırlıyorum 🙄🙄

Siz gene ocak siliyonuz ben ne süpürebiliyorum ne silebiliyorum kızlaar halsizlikteen 🙄 yemek bile yapamıyorum apretifler şeyler hazırlıyorum 🙄🙄
Aslında biraz kalkınca insan kendine geliyor biraz açık havada iyi oluyor maksat ayağımı kapıya atabilsem 😁 gerçekten iyi geliyor temiz havada yürüyüş 😊

Çok hızlı yoruluyorum.birde iki gündür bacağım çekme yapıyor gibi. Katır kutur ses geliyor sanki

Çok kusma oluyosa kız olmuyosa erkek diyorlar doğruluk payı var mı ?
Onun pek doğruluk payı yok bence. Annemin bende de çok bulantısı olmamış, kusma hiç olmamış. kız kardeşime hamileyken de olmamış. Yengem aynı dönem erkek kuzenime hamileymiş sürekli çıkarırmış yediklerini. Kişiye göre değişiyor bence

Bulantı bende de var canıım sabah başlıyor akşam 6ya 7 ye kadar 🙄 sonra geçiyor e gece de uyuyamıyorum 2 yastık kafamda öyle uyumaya başladım hafif hafiif 🙏🏻
Bu sabahta beynimde bi sıcaklıkla uyandım hissettim yani burnum kanıyordu 5 10 dk. Kanadı durdu. Hamilelikte damarlarda çatlama oluyormuş sizlerde oldu mu hiiç
Canım ben de deli gibi hapşırıyorum ama grıp degılım.sayısız hapşırmam var,arastırdım bıraz. Hamılelık hormonları nedenıyle burun içi de şişıyor muş o da ya nezle ya hapsırık yapıyormus sende de kanama yaptı ozamam? Cok kasınıyo burnumun içi benim

Back
X