- 8 Ekim 2019
- 201
- 133
- 23
Evet ya bebis icin üzuluyorum yiyemedikceBende hiç birşey yiyemiyorum sonumuz ne olucak yaölüyorum şuan resmen Migdem kötü Uzanıyorum buseferde başım ağrıyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya bebis icin üzuluyorum yiyemedikceBende hiç birşey yiyemiyorum sonumuz ne olucak yaölüyorum şuan resmen Migdem kötü Uzanıyorum buseferde başım ağrıyor
![]()
Yok canim yumurtayla alakasi yok diye biliyorum. Ultrason resminde kesede hangi tarafa turunduguyla ilgili galiba. Ultrasonda kesenin sagindaysa kiz solundaysa erkek ihtimali yuksekmis. Ben de KK sayfasinda gormustumSolda kızım oldu batmaları oğlum da sağ da battı buda sağ da Bakalim ne olucak ama bu yumurta değil mi bence alakası yok gibi.
Ilac kullanmiyor musunuz kizlar. Ben ilacsiz hayatta ayakta duramazdim.Bende hiç birşey yiyemiyorum sonumuz ne olucak yaölüyorum şuan resmen Migdem kötü Uzanıyorum buseferde başım ağrıyor
![]()
Prilam kullaniyodum 3 günden beri ara verdim sanki içsemde aynıyım tam diyorum hafifledi sanki akşama doğru pert bu gece içicem inşallahIlac kullanmiyor musunuz kizlar. Ben ilacsiz hayatta ayakta duramazdim.
Prilam bnde hcbseye yaramadi iyice perisan oldum.3 kutu onzyd btrdn prilama doneym dedm baktm olmio tekrar onzyd aldim.bende ck ktym yaPrilam kullaniyodum 3 günden beri ara verdim sanki içsemde aynıyım tam diyorum hafifledi sanki akşama doğru pert bu gece içicem inşallah![]()
Prilam bnde hcbseye yaramadi iyice perisan oldum.3 kutu onzyd btrdn prilama doneym dedm baktm olmio tekrar onzyd aldim.bende ck ktym ya
Ben uyumadan 2 tane alarak ayaktayim. Istahim yok cok yemiyorum ama en azindn daha iyi etti beni. Allah hepimizin yardimcisi olsunPrilam kullaniyodum 3 günden beri ara verdim sanki içsemde aynıyım tam diyorum hafifledi sanki akşama doğru pert bu gece içicem inşallah![]()
Omega3 balık hapı ile folik asit iciyorum sadeceKızlar şuan vitamin olarak ne kullanıyorsunuz folik asit bıraktınız mı
Farkettim fazla yemeyince hem migdeye hem ense baş ağrısı yapiyor zorlayamiyorum çikarcam gibi oluyor iştah 0 kilo veriyorum suan 4 kilo verdimBen uyumadan 2 tane alarak ayaktayim. Istahim yok cok yemiyorum ama en azindn daha iyi etti beni. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Valla bizde tukendik hergun ayri depresif yatiorm battnye ustumde gelio bakiyo bakiyo....esimde dışarıda gel hastaneye gidelim dedim sonra gideriz diyi bana adamlarda inanmamaya başladı sağolsun yardımcı oluyor ama ne bilim ya ne zaman geçicek
![]()
Bana daha önceden regenesis diye bişey vermişti ama midemi bulandırıyordu başka bi folik asit içiyordum onu bıraktım şimdi tekrar regenesis başladım içinde omega folik asit başka vitaminler de var.Omega3 balık hapı ile folik asit iciyorum sadece
Sen bayağı vermişsin ben doğuma kadar yavaş yavaş veriyorum 15 kilo veriyorum toplamda evde başka çocuk yokmu ben mecbur yemek yapıyorum çocuklara yiyorum az da olsaTam 8 kilo verdim 3 ay onceki halimden eser yok
Ay gülümsedimValla bizde tukendik hergun ayri depresif yatiorm battnye ustumde gelio bakiyo bakiyo....
Kilo problemin varmıydı peki hamilede olsam kilo verince seviniyorum şuan 70 kiloyum 60 inerim hamileykende 7 kilo anca alıyorum sorun emzirirken alıyorum ama busefer cahillik yapmicam inşallah bisküvi yerine normal beslenirim inşallah kilomu korumak istiyorumTam 8 kilo verdim 3 ay onceki halimden eser yok
Sağol canım söyledim ama çok ilaç yanlısı değildi vermedi yemene dikkat et dedi, şimdi düzeldi kan hapı ters etki yaptı sanırım bende vitaminler yada umarım tekrarlamazCanım duphalac dıye bı surup var,gebeyken de kullanılıyor,kabızlık için,zorlandhında alabılırsın bence doktoruna sor![]()
Başağrısı için parol üstüne türk kahvesi iç dedi bana doktor aklınızda olsunPrilam kullaniyodum 3 günden beri ara verdim sanki içsemde aynıyım tam diyorum hafifledi sanki akşama doğru pert bu gece içicem inşallah![]()
74 kiloydum suan 66 ya dustumKilo problemin varmıydı peki hamilede olsam kilo verince seviniyorum şuan 70 kiloyum 60 inerim hamileykende 7 kilo anca alıyorum sorun emzirirken alıyorum ama busefer cahillik yapmicam inşallah bisküvi yerine normal beslenirim inşallah kilomu korumak istiyorum