• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Solda kızım oldu batmaları oğlum da sağ da battı buda sağ da Bakalim ne olucak ama bu yumurta değil mi bence alakası yok gibi.
Yok canim yumurtayla alakasi yok diye biliyorum. Ultrason resminde kesede hangi tarafa turunduguyla ilgili galiba. Ultrasonda kesenin sagindaysa kiz solundaysa erkek ihtimali yuksekmis. Ben de KK sayfasinda gormustum

Prilam kullaniyodum 3 günden beri ara verdim sanki içsemde aynıyım tam diyorum hafifledi sanki akşama doğru pert bu gece içicem inşallah 😔
Prilam bnde hcbseye yaramadi iyice perisan oldum.3 kutu onzyd btrdn prilama doneym dedm baktm olmio tekrar onzyd aldim.bende ck ktym ya

Prilam bnde hcbseye yaramadi iyice perisan oldum.3 kutu onzyd btrdn prilama doneym dedm baktm olmio tekrar onzyd aldim.bende ck ktym ya
😭😭 esimde dışarıda gel hastaneye gidelim dedim sonra gideriz diyi bana adamlarda inanmamaya başladı sağolsun yardımcı oluyor ama ne bilim ya ne zaman geçicek 😢

😭😭 esimde dışarıda gel hastaneye gidelim dedim sonra gideriz diyi bana adamlarda inanmamaya başladı sağolsun yardımcı oluyor ama ne bilim ya ne zaman geçicek 😢
Valla bizde tukendik hergun ayri depresif yatiorm battnye ustumde gelio bakiyo bakiyo....

Omega3 balık hapı ile folik asit iciyorum sadece
Bana daha önceden regenesis diye bişey vermişti ama midemi bulandırıyordu başka bi folik asit içiyordum onu bıraktım şimdi tekrar regenesis başladım içinde omega folik asit başka vitaminler de var.

Tam 8 kilo verdim 3 ay onceki halimden eser yok
Kilo problemin varmıydı peki hamilede olsam kilo verince seviniyorum şuan 70 kiloyum 60 inerim hamileykende 7 kilo anca alıyorum sorun emzirirken alıyorum ama busefer cahillik yapmicam inşallah bisküvi yerine normal beslenirim inşallah kilomu korumak istiyorum

Canım duphalac dıye bı surup var,gebeyken de kullanılıyor,kabızlık için,zorlandhında alabılırsın bence doktoruna sor:KK66:
Sağol canım söyledim ama çok ilaç yanlısı değildi vermedi yemene dikkat et dedi, şimdi düzeldi kan hapı ters etki yaptı sanırım bende vitaminler yada umarım tekrarlamaz 😊

Kilo problemin varmıydı peki hamilede olsam kilo verince seviniyorum şuan 70 kiloyum 60 inerim hamileykende 7 kilo anca alıyorum sorun emzirirken alıyorum ama busefer cahillik yapmicam inşallah bisküvi yerine normal beslenirim inşallah kilomu korumak istiyorum
74 kiloydum suan 66 ya dustum

Back
X