- 10 Mayıs 2013
- 1.359
- 1.570
- 133
Aynen önemli olan sağlık sıhhat hayırlı evlat olmalarıAllah gönlüne göre versin canım benimbenim de bi kızım var gönlüm suan erkekten yana ama önemli olan sağlık tabi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen önemli olan sağlık sıhhat hayırlı evlat olmalarıAllah gönlüne göre versin canım benimbenim de bi kızım var gönlüm suan erkekten yana ama önemli olan sağlık tabi
![]()
Bebis rahme cok yakınmış yat dinlen dedi. Ama calisiyorum. Bakalim test sonucuna gore raporla dinlen bilirim.Detaylı ultrasobda ne dediler ne desek boş canm herşey Allah a kalmış en iyisini o biliyo bende geçen çok üzdüm kendimi ama elden birşey gelmiyor şu sonucu bi görsün de doktor o ne diyecek diye bekliyorum
Bebis rahme cok yakınmış yat dinlen dedi. Ama calisiyorum. Bakalim test sonucuna gore raporla dinlen bilirim.Detaylı ultrasobda ne dediler ne desek boş canm herşey Allah a kalmış en iyisini o biliyo bende geçen çok üzdüm kendimi ama elden birşey gelmiyor şu sonucu bi görsün de doktor o ne diyecek diye bekliyorum
Cikmisti evetEvet canim doktorumda 20.haftaya kadar geri cekilir cekilmezse o zamn sknti demisti.. kizin da geri cekilmismiydi canim dinlen ben hicbisey yapmiyorum sagolsun esim yapiyor![]()
İnşAllah hiç bişey yok canm hep dua et kendini yorma raporunu al herşeyin hayırlısı evlatlarımız Allah a emanet..Bebis rahme cok yakınmış yat dinlen dedi. Ama calisiyorum. Bakalim test sonucuna gore raporla dinlen bilirim.
Ultroson temiz cikti ama test riskli cikinca farkli bir test onerildi. İnsallah temiz cikar senin![]()
Canım nifty testimi yaptırcaksın? Onun da bir süresı varmıs galıba ,14.haftaya kadar yaptırılıyormus en son galıba ,kacırma haftanı istersen,ne kadar fıyat verdıler size ?Bebis rahme cok yakınmış yat dinlen dedi. Ama calisiyorum. Bakalim test sonucuna gore raporla dinlen bilirim.
Ultroson temiz cikti ama test riskli cikinca farkli bir test onerildi. İnsallah temiz cikar senin![]()
Insallah benimkide cikarCikmisti evet
Evet canim kan aldirdim. Kacirmadan tarihi dr hizlica yapilsin dedi. Bu hafta ucakla amerikaya gidecek. 3800e yaptırdık 3krozoma bakilan degil 23 kromozom a bakilan detayli raporu istedi dr.Canım nifty testimi yaptırcaksın? Onun da bir süresı varmıs galıba ,14.haftaya kadar yaptırılıyormus en son galıba ,kacırma haftanı istersen,ne kadar fıyat verdıler size ?
Genelde cikiyor ben sezaryen doğum yaptim biraz korkum var cikmazsa diye çünkü sezaryen sonrasi rahimde yapisiklik oluşup cikmayabiliyormus inşallah öyle bir durum yasamam senin sanirim ilk doğumun olacak öyle bir durumun yok cikar merak etme hastanede bir kadinla karsilasmistim 4. Dogumunu yapicakti 4 çocuğunda da plesenta asagidaymis normal doğum yaptigi için yapisiklik riski olmadigindan hepsi sonradan yukari cikmisInsallah benimkide cikar
Evet canim kan aldirdim. Kacirmadan tarihi dr hizlica yapilsin dedi. Bu hafta ucakla amerikaya gidecek. 3800e yaptırdık 3krozoma bakilan degil 23 kromozom a bakilan detayli raporu istedi dr.Canım nifty testimi yaptırcaksın? Onun da bir süresı varmıs galıba ,14.haftaya kadar yaptırılıyormus en son galıba ,kacırma haftanı istersen,ne kadar fıyat verdıler size ?
Evet canim kan aldirdim. Kacirmadan tarihi dr hizlica yapilsin dedi. Bu hafta ucakla amerikaya gidecek. 3800e yaptırdık 3krozoma bakilan degil 23 kromozom a bakilan detayli raporu istedi dr.
Yanlıs kısıye yazdınız galıba ,ben yaptırmadım henuz hiçbir testi . Bir arkadasımızın ikili test grafıgı rısklı cıktıgı için doktor yaptırmasını onermiş, doktorunu dinlemesi en dogrusu . Olumlu dusunmek lazım.bence guzel sonuc gelecek ve 9 ay şüpheyle stresle gecırmıycek ,Allahın ıznıyle içi rahat edecekNifty testi kesin sonuç veriyor %99 sonuçla bi anormali saptanirsa ne yapmaya düşünüyorsunuz? Tabiki kimse istemez boyle bu sonuç cikmasini ama boyle bir ihtimal de var ve kesin sonuç veriyor acikcasi ben bunun psikolojisini kaldiramam onun için bu tarz testleri yaptirmiyorum umarim sonucunuz güzel cikar...
Buarada nifty yuzde 99 dogru cıkıyor.yuzde 1 ıhtımal bıle ıhtımaldir.Allahımın ol demesıne bakar hersey.Nifty testi kesin sonuç veriyor %99 sonuçla bi anormali saptanirsa ne yapmaya düşünüyorsunuz? Tabiki kimse istemez boyle bu sonuç cikmasini ama boyle bir ihtimal de var ve kesin sonuç veriyor acikcasi ben bunun psikolojisini kaldiramam onun için bu tarz testleri yaptirmiyorum umarim sonucunuz güzel cikar...
Aaa onun da 3 yada 23 kromozama bakılanı dıye detaylısı mı var mıs canım bılmıyordum,biz fıyat sordugumuzda 2500 dedi ,ozaman bu 3 kromozom olanı heralde.hayırlı sonuclar gelsın ınsallah .ne kadar surede gelcekmişEvet canim kan aldirdim. Kacirmadan tarihi dr hizlica yapilsin dedi. Bu hafta ucakla amerikaya gidecek. 3800e yaptırdık 3krozoma bakilan degil 23 kromozom a bakilan detayli raporu istedi dr.
Evet canim bitanesi klasik bitanesi plus diye geciyor. Klasik paket daha uygun. Almanya Fransa ise ama amerikaya gidiyorsa fiyat artiyor. İnsallah hayirli sonuclarimiz gelir bakalim. 7-10gun arasi dediler bakalim. Sen yaptirdin mi canimAaa onun da 3 yada 23 kromozama bakılanı dıye detaylısı mı var mıs canım bılmıyordum,biz fıyat sordugumuzda 2500 dedi ,ozaman bu 3 kromozom olanı heralde.hayırlı sonuclar gelsın ınsallah .ne kadar surede gelcekmiş
Nifty testi kesin sonuç veriyor %99 sonuçla bi anormali saptanirsa ne yapmaya düşünüyorsunuz? Tabiki kimse istemez boyle bu sonuç cikmasini ama boyle bir ihtimal de var ve kesin sonuç veriyor acikcasi ben bunun psikolojisini kaldiramam onun için bu tarz testleri yaptirmiyorum umarim sonucunuz güzel cikar...Evet canim kan aldirdim. Kacirmadan tarihi dr hizlica yapilsin dedi. Bu hafta ucakla amerikaya gidecek. 3800e yaptırdık 3krozoma bakilan degil 23 kromozom a bakilan detayli raporu istedi dr.
Amin canım benim teşekkür ederimAynen önemli olan sağlık sıhhat hayırlı evlat olmaları ☺ Allah seninde gönlüne göre versin ❤

Yok canım daha o haftaya gelmedik ,arastırıyorum henüzEvet canim bitanesi klasik bitanesi plus diye geciyor. Klasik paket daha uygun. Almanya Fransa ise ama amerikaya gidiyorsa fiyat artiyor. İnsallah hayirli sonuclarimiz gelir bakalim. 7-10gun arasi dediler bakalim. Sen yaptirdin mi canim
Yıldızlı MedicalPark a gidiyorum Bakiye Akbaş a :)Trabzonda hangi hastaneye gidiyorsunuz?