- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
MasaAllah canim ben de cumartesi gidecem insaAllah 11+5 te.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MasaAllah canim ben de cumartesi gidecem insaAllah 11+5 te.
Oh severim onu. O programlar yok mu. Hava guzel anne beni gezmeye cıkar dio bende cıkarıyorumvalla bulantilara bakarsak kiz gibi ya gecmedi gitti
yavrum bugun 11+0 olmusss takip ettigim programdan bildirim geldi agladim yaa
![]()
Bu yumuk erkek annesi
Babası ilk gunden oğlum diyor kızıyorum ya kızsa alınır bak dedim ama bende erkek hissedyorum ama kız çocuklarının kıyafetleri beni benden alıyorBu yumuk erkek annesi![]()
Oh gozun aydin canim esin hakli valla. Biz de kayinvalideme gidecez 2 hafta sonra o da yemenin derdinde simdidenOh severim onu. O programlar yok mu. Hava guzel anne beni gezmeye cıkar dio bende cıkarıyorum11 +4 benimde bugun ama devlet 4 gun fazla ölçtü eger oyle ise 12 +1 oluyorum haftaya kontrol var sabırsızlıgım başladı yine. Annemler de gelio birde onun mutlulugu. Eşim dio ki şükür yemek yiyebilcem
senin kontrol ne zaman
Kiz sen anliyor musun cinsiyetten. Doktor demicek buyuk ihtimalle bari sana atiyim de bakBu yumuk erkek annesi![]()
Nub a göre soyluyorum canım benimki paralel gözüküyor kız diyorum arkadaşınki de biraz eğim var yukarı dogru. Ultrason da yanıltıyor bazenKiz sen anliyor musun cinsiyetten. Doktor demicek buyuk ihtimalle bari sana atiyim de bak9 haftalik var onu da atarim o zaman toplu karar veririz
![]()
Nubu bazen secemiyorum ben ya ondan sordum. Cumartesi gelsin de bakayim hele meraktan oldumNub a göre soyluyorum canım benimki paralel gözüküyor kız diyorum arkadaşınki de biraz eğim var yukarı dogru. Ultrason da yanıltıyor bazen
Bişey cıkmaz canım korkma. Ben bebegi görecem die mutlu olaraktan girdim ultrasona. Happy mom kullanıyorum. Kan testini verecek misin yoksa ölçümmü yaptırıyorsun sadeceOh gozun aydin canim esin hakli valla. Biz de kayinvalideme gidecez 2 hafta sonra o da yemenin derdinde simdidencumartesi kontrolum ultrasondan olcum yapacak insaAllah bisi cikmaz baya endiseliyim aslinda. Sen hangi programi takip ediyorsun canim onu da takip edim
![]()
Bende devlette yaptırdım kendi doktorum baktı burun kemiğine ensesine 2 dakka sürmedi kanıda tahlil için baş hekime imzalattirdim yani kendi doktorum baktı neden ihmal ettiki acabaGeçmiş değil aslnda canım devlet hastanesi için galiba sıra bakimindan dedi
Benimde öyle ya sulu ev yemeklerini yemek istemiyor canım midem bulanıyor bir çorba yapıyorum hazır ve dışarıda yemek istiyorum hepkızlar yaa canınız yemek olarak ne istiyo mesela benm hep hazır şeyler çekiyo
Soğuk ayran çorbası yap beyaz buğday al haşla yoğurt biraz su nane bulantıya iyi gelir dolaba koy soğuk gene çok güzel gidiyorYemek değilde yediklerim aklıma gelince tiksiniyorum hatta bu tiksinme yüzünden zayıfladım hamile olduğumu kimse anlamıyor![]()
Bende bugün yoğurt çorbası yaptım limon sıkıp içiyorum oda güzel tutuyor beni..Soğuk ayran çorbası yap beyaz buğday al haşla yoğurt biraz su nane bulantıya iyi gelir dolaba koy soğuk gene çok güzel gidiyor
Anladı. Canım hiç bilmiyorum o hastaneyi ben doktorumda ve hastaneden çok memnunum gayet ilgililerÇokmuş canım küçük şehirdeyim şuan devlet hastanesine gidiyorum giresunda araştırma kadın doğum hastanesi var özel gibi doğumu oraya gitmeyi düşünüyorum inşallah
Küçük küçük kanamalar normal diyorlar aslınfa ama istersen başka bir doktora da görün benceKanamam var sebebi belli değil. Doktorlar bebek iyi diyor başka birşey demiyor.