• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bu bildirim geldi bugun oturdum agladim kizlar mutluluktan. Rabbim herkese nasip etsin bizimkileri de bize bagislasin saglikla minn🤲

Eklentiler

• Screenshot_20191209-173859_Hamilelik Takibi.webp
    Screenshot_20191209-173859_Hamilelik Takibi.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 48
😂😂valla bulantilara bakarsak kiz gibi ya gecmedi gitti😂yavrum bugun 11+0 olmusss takip ettigim programdan bildirim geldi agladim yaa😍
Oh severim onu. O programlar yok mu. Hava guzel anne beni gezmeye cıkar dio bende cıkarıyorum 🤭 11 +4 benimde bugun ama devlet 4 gun fazla ölçtü eger oyle ise 12 +1 oluyorum haftaya kontrol var sabırsızlıgım başladı yine. Annemler de gelio birde onun mutlulugu. Eşim dio ki şükür yemek yiyebilcem 🤣 senin kontrol ne zaman

Oh severim onu. O programlar yok mu. Hava guzel anne beni gezmeye cıkar dio bende cıkarıyorum 🤭 11 +4 benimde bugun ama devlet 4 gun fazla ölçtü eger oyle ise 12 +1 oluyorum haftaya kontrol var sabırsızlıgım başladı yine. Annemler de gelio birde onun mutlulugu. Eşim dio ki şükür yemek yiyebilcem 🤣 senin kontrol ne zaman
Oh gozun aydin canim esin hakli valla. Biz de kayinvalideme gidecez 2 hafta sonra o da yemenin derdinde simdiden😂cumartesi kontrolum ultrasondan olcum yapacak insaAllah bisi cikmaz baya endiseliyim aslinda. Sen hangi programi takip ediyorsun canim onu da takip edim😂😂

Kiz sen anliyor musun cinsiyetten. Doktor demicek buyuk ihtimalle bari sana atiyim de bak😂9 haftalik var onu da atarim o zaman toplu karar veririz😂
Nub a göre soyluyorum canım benimki paralel gözüküyor kız diyorum arkadaşınki de biraz eğim var yukarı dogru. Ultrason da yanıltıyor bazen

Oh gozun aydin canim esin hakli valla. Biz de kayinvalideme gidecez 2 hafta sonra o da yemenin derdinde simdiden😂cumartesi kontrolum ultrasondan olcum yapacak insaAllah bisi cikmaz baya endiseliyim aslinda. Sen hangi programi takip ediyorsun canim onu da takip edim😂😂
Bişey cıkmaz canım korkma. Ben bebegi görecem die mutlu olaraktan girdim ultrasona. Happy mom kullanıyorum. Kan testini verecek misin yoksa ölçümmü yaptırıyorsun sadece

Çokmuş canım küçük şehirdeyim şuan devlet hastanesine gidiyorum giresunda araştırma kadın doğum hastanesi var özel gibi doğumu oraya gitmeyi düşünüyorum inşallah
Anladı. Canım hiç bilmiyorum o hastaneyi ben doktorumda ve hastaneden çok memnunum gayet ilgililer

Akşam yemeğinden önceac karnına içsem prilami olurmu acaba yatarken içmesem olurmu yemeklerden önce bulanıyor çünkü eczane verirken yemeklerden önce iç dedi üstünde yatmadan diyor?

Back
X