• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben baya kokoreç fılan göturuyorum zaten hastasıyım hep🙈 derken içli köfte cektı canım gecen yedım hazır lokantada. Birde kumpir cekıyor bu ara vede ıspanaklı sıcak börek ayyyy🤭🤭🤭birde tatlı aserıyorum muhakkak haftada ıkı belki uc tadelle yemezsem olmuyor. Bıde sabahları ayva recelı. Ayyy benım halim çok karısık ne olmuşum böyle. Zaten 64 tum gectıgımız kontrolde sımdı 66olmuşum 😑İnşaallah kuzuşuma yarıyordur🙏
Geçen hafta bende yedim kokoreç valla çok canım çekti.her akşam ayva yiyorum.dunde canım magnum çekti yedim🤭yarasın bebise yiyebiliyorsak yiyelim oh mis bende 63le kaldım..64dum doktora gittiğimde şuanda aldım sanırım 1 kilo daha 🤣

Tamam cnm doktor santafer fort vermişti kan ilaci dun içtim gece mide agrisindan mahvoldum daha da icmem herhalde decavit de ayni şeyi yapti ne kullanacagimi sasirdim bide bunu ocean mumy denesem diyorum
Canım bana da yaptı. Dayan 3. Gün vücut alışıyor. Gyno Ferro ve decaviti kullanıyorum bendde

Geçen hafta bende yedim kokoreç valla çok canım çekti.her akşam ayva yiyorum.dunde canım magnum çekti yedim🤭yarasın bebise yiyebiliyorsak yiyelim oh mis bende 63le kaldım..64dum doktora gittiğimde şuanda aldım sanırım 1 kilo daha 🤣
Bu kokorec dediğiniz bağırsak degilmi 😷kokmuyormu bende kelle çorbası istiyom sıradaki 😁eşim diyor uzandıgın yerden acaba ne canım çekse diye düşünüyosun diyor halbuki rüyama giriyor tam yicem uyanıyorum😁

Bu kokorec dediğiniz bağırsak degilmi 😷kokmuyormu bende kelle çorbası istiyom sıradaki 😁eşim diyor uzandıgın yerden acaba ne canım çekse diye düşünüyosun diyor halbuki rüyama giriyor tam yicem uyanıyorum😁
Hiç yemedin mi inanmıyorum harika birşey ya ne olduğunu düşünme bağırsak ama bilindik temiz yerden yemen lazım dene derim mükemmel 🤭🤣🤤

Canım bana da yaptı. Dayan 3. Gün vücut alışıyor. Gyno Ferro ve decaviti kullanıyorum bendde
Ben bir hafta on gun içtim decavit her gün migde agrisi yasadim birakinca geçti cok şükür midem biraz hasas her ilaci kullanamiyorum kan ilaci olarak ferro sanol vs mahvediyor denedim biraktim santafer kizimda kullanmistim birşey yapmamisti ama bu sefer o da dokundu midem agrisindan gece uyuyamadim 😕

Herkese selam. Kanamalı anne olarak bugün kontrolden geldim kızım 8.1 cm olmuş 🤭 koca kızım büyümüş. Suyunda gelişimde sıkıntı yok dedi doktorum. 5 gün daha rapor verdi ben korkuyorum diye. Bir de fırçaladı korkma bu kadar rahat ol. Kanamayı takma dedi. ♥️ Eşimin kız hayali gerçek oldu. Sağlıkla da kucağımıza alalım hepimiz inş.

Herkese selam. Kanamalı anne olarak bugün kontrolden geldim kızım 8.1 cm olmuş 🤭 koca kızım büyümüş. Suyunda gelişimde sıkıntı yok dedi doktorum. 5 gün daha rapor verdi ben korkuyorum diye. Bir de fırçaladı korkma bu kadar rahat ol. Kanamayı takma dedi. ♥ Eşimin kız hayali gerçek oldu. Sağlıkla da kucağımıza alalım hepimiz inş.
Maşallah canım çok şükür gözün aydın allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin..kızın olcak demek hayırlı evlat olsun💕 bugün mü öğrendin?
.

Herkese selam. Kanamalı anne olarak bugün kontrolden geldim kızım 8.1 cm olmuş 🤭 koca kızım büyümüş. Suyunda gelişimde sıkıntı yok dedi doktorum. 5 gün daha rapor verdi ben korkuyorum diye. Bir de fırçaladı korkma bu kadar rahat ol. Kanamayı takma dedi. ♥ Eşimin kız hayali gerçek oldu. Sağlıkla da kucağımıza alalım hepimiz inş.
Maasallah 🧿🙏 prensese hadı gozun aydın canım. Amin inşallah canım. Bende gorcem obur pazartesi inşaallah şükürler olsun 🥰

Ay yerm onun poposunh öğrenmek için cinsyti darısı bize inşallah 😍

Bende oyle yaptım doktor agzıyla dedi sonuç iyiyse de kötüyse de net bir sonuç değil 💯 sonuç bu diyemicez dedi. Bende yaptırmadım. Ozeldeki doktor a da gösterecem sonucu o ne dicek devletteki iyi sıkıntı yok ultrasonda dedi. Ama burun kemiği ölçmediler nedense
Ozele ne zaman gideceksin canim. InsaAllah sagliklidir herkesin bebegi bizimkiler de amin

Hiç yemedin mi inanmıyorum harika birşey ya ne olduğunu düşünme bağırsak ama bilindik temiz yerden yemen lazım dene derim mükemmel 🤭🤣🤤
Demaaa demaaa evin dibinde buram buram gelio yemiyorum yiyemiyorum😔 içim gidio. Gecenler de gittik eşinle ben kofte ekmek o kokoreç yedi içim gitti ya. Bi tane ısırdım ohh diyorum 🤣

Herkese selam. Kanamalı anne olarak bugün kontrolden geldim kızım 8.1 cm olmuş 🤭 koca kızım büyümüş. Suyunda gelişimde sıkıntı yok dedi doktorum. 5 gün daha rapor verdi ben korkuyorum diye. Bir de fırçaladı korkma bu kadar rahat ol. Kanamayı takma dedi. ♥️ Eşimin kız hayali gerçek oldu. Sağlıkla da kucağımıza alalım hepimiz inş.
Maşallah maşallah 🥰 bizlere ne dicek bakalım bende haftaya gidecegim

Ozele ne zaman gideceksin canim. InsaAllah sagliklidir herkesin bebegi bizimkiler de amin
Haftaya pazartesi canım inşallah. Kız beni. Karnım cıktı zayıfım ya göbek var hafif ama altta boyle tepe gibi cıkmış kurban olurum. 😍😍 Tuvalete cıktıgımda banyoda falan bi 2 3 dk karnımı seviyorum bazen cıkıp koşa koşa eşime geliyorum baaak babası die. Aşk 😍 resmen

Back
X