• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    229
Bu gittiğim doktorun ultrasonu pek iyi değildi ama tahmin yapılabilir mi ??
 

Eklentiler

  • 20191211_134250.webp
    20191211_134250.webp
    16 KB · Görüntüleme: 55
Valla kızlllar hissetiğğiim oldu miniğiim uyuyordu ondan göremediik 🙈 ama kemik yapısı vs. Doktorumuz tahminini bi kağıda yazdı bakalıım 2li test sonuçlarında yinr baktırcaam 🙈
 
Bence bebeğin burda küçük çıkması çok normal çünkü düz durmuyor eğer düz dursa gün olarak belki ileri bile çıkardı :)
Anasıı gibii uykuyuu seviyor :) doktor bi uyandırmayı denedi ama elleri kaldırfı havaya sonra elini tekrar başına götürdüü uyuduu miniğiim 👼🏼❤ ondan doktorumuz da çok rahatsız etmek istemedii 😍
 
Anasıı gibii uykuyuu seviyor :) doktor bi uyandırmayı denedi ama elleri kaldırfı havaya sonra elini tekrar başına götürdüü uyuduu miniğiim 👼🏼❤ ondan doktorumuz da çok rahatsız etmek istemedii 😍
Uyusunda büyüsün inşallah :) ben akşam 10 da gittiğim halde mauyeneye acayip zipliyordu içerde doktorda şaşırdı, ablası gibi geç yatanlardan olucak herhalde :)
 
Bazı doktorlar risk almak istemiyor yanlış tahmin etmekte güzel olmuyor çünkü :) ama ultrason görüntüsünün kaliteli olması çok fark ediyor, bazılarında cidden zor gözüküyor, bir doktor bana geçen sene 12.haftada erkek dedi, kendi doktorum 13.haftada kiza benziyor dedi ama erkek cıktı. Erkek olduğunu söyleyen doktor ben pek yanılmam demişti ve makinası cidden iyiydi. Belki yine ona giderim cinsiyet için :)
Ultrason cihazi iyi olan Dr nerde? Muayene ücreti ne kadar? Uyarsa gidebilirim cinsiyet için kontrollere devlete gidiyorum cihazlar milattan kalma bebegin el bacak ayrimi bile görünmüyor 😊
 
Ben devlete hiç gitmedim ama gidenler öyle söylüyor, tip merkezlerine gidebilirsiniz fiyatları uygun oluyor, doktora bağlı ama bazılarının cihazları çok iyi oluyor. Eğer cinsiyet merak ediyorsanız 14 hafta gibi özel bir hastaneye gidebilirsiniz.
Evet devlete gidiyorum ben Dr um cok ıyı lakın bı tane özel var burda olmazsa birde bı ara ona gıdecegım.
 
Back
X