Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bende ilk usg dekne göre söyledmİlk fotografta nubu daha net ve erkek gibi :) hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin
Bu gittiğim doktorun ultrasonu pek iyi değildi ama tahmin yapılabilir mi ??
Yaptıı da kesin değiil :))Iki defadır gidiyom ultrasona uyuyordu cinsiyeti sordum iki ay sonra dedi kadınsana yorum yaptimi canım hiç
![]()
Kiz benceBu arada ultrasonda 12+3 yazıyor kızlar ama ona takılmayın doktoruum oynama olabiliyor 4 5 gün sorun değil dedi :)
Saat itibariyle 13+1 iz
Sizce cinsiyetimiiiz ney![]()
Anasıı gibii uykuyuu seviyor :) doktor bi uyandırmayı denedi ama elleri kaldırfı havaya sonra elini tekrar başına götürdüü uyuduu miniğiimBence bebeğin burda küçük çıkması çok normal çünkü düz durmuyor eğer düz dursa gün olarak belki ileri bile çıkardı :)
Maalesef ben de göremedim iyi bir nub fotoğrafı almamışBu gittiğim doktorun ultrasonu pek iyi değildi ama tahmin yapılabilir mi ??
kız bence bu minnoşşşKızlar ben de bir cinsiyet tahmini istesem12+4 ultrason. Sonucu 10 gün sonra öğreneceğimEki Görüntüle 2564046
Cok belli kizKızlar ben de bir cinsiyet tahmini istesem12+4 ultrason. Sonucu 10 gün sonra öğreneceğimEki Görüntüle 2564046
Birde yakinlastirinca yandan değilde biraz üstten çekilmiş onu farkettim :)maalesf canm çok net çıkmamş
Uyusunda büyüsün inşallah :) ben akşam 10 da gittiğim halde mauyeneye acayip zipliyordu içerde doktorda şaşırdı, ablası gibi geç yatanlardan olucak herhalde :)Anasıı gibii uykuyuu seviyor :) doktor bi uyandırmayı denedi ama elleri kaldırfı havaya sonra elini tekrar başına götürdüü uyuduu miniğiim❤ ondan doktorumuz da çok rahatsız etmek istemedii
![]()
Doktor bi tahminde bulundu mu pekiKızlar ben de bir cinsiyet tahmini istesem12+4 ultrason. Sonucu 10 gün sonra öğreneceğimEki Görüntüle 2564046
Evet bende yakinlastirinca fark ettim yandan değil biraz yukardan çekilmiş bir görüntü, yakında yine başka bir doktora gidicem onun makinası daha iyiydi bakalım:)Maalesef ben de göremedim iyi bir nub fotoğrafı almamış![]()
o yolladıgn usg hangi doktrondu canm senle mesajlaşmıştık ona göre bakaym bendeEvet bende yakinlastirinca fark ettim yandan değil biraz yukardan çekilmiş bir görüntü, yakında yine başka bir doktora gidicem onun makinası daha iyiydi bakalım:)
9.haftada kıpır kıpırdık şimdiyse uyuyoruzUyusunda büyüsün inşallah :) ben akşam 10 da gittiğim halde mauyeneye acayip zipliyordu içerde doktorda şaşırdı, ablası gibi geç yatanlardan olucak herhalde :)
Ultrason cihazi iyi olan Dr nerde? Muayene ücreti ne kadar? Uyarsa gidebilirim cinsiyet için kontrollere devlete gidiyorum cihazlar milattan kalma bebegin el bacak ayrimi bile görünmüyorBazı doktorlar risk almak istemiyor yanlış tahmin etmekte güzel olmuyor çünkü :) ama ultrason görüntüsünün kaliteli olması çok fark ediyor, bazılarında cidden zor gözüküyor, bir doktor bana geçen sene 12.haftada erkek dedi, kendi doktorum 13.haftada kiza benziyor dedi ama erkek cıktı. Erkek olduğunu söyleyen doktor ben pek yanılmam demişti ve makinası cidden iyiydi. Belki yine ona giderim cinsiyet için :)
Peki doktorun tahmini neydi kız mıydı erkek miydi yani bi tahminde bulunmuş dedin ya9.haftada kıpır kıpırdık şimdiyse uyuyoruz
Babası erkenci anasıda gece kuşu uykusu babamıza benzesininşallah
![]()
Evet devlete gidiyorum ben Dr um cok ıyı lakın bı tane özel var burda olmazsa birde bı ara ona gıdecegım.Ben devlete hiç gitmedim ama gidenler öyle söylüyor, tip merkezlerine gidebilirsiniz fiyatları uygun oluyor, doktora bağlı ama bazılarının cihazları çok iyi oluyor. Eğer cinsiyet merak ediyorsanız 14 hafta gibi özel bir hastaneye gidebilirsiniz.