• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Yok ben korkmam baya cesaretliyimdir hastanede çalıştım ben ozelde çocuk bolumunde biraktim ama ..Düşünüyorum aslında hamilelikte de yapılıyormuş aslında bir kendime geliyim su kusmalar bitsin de öyle giderim diyorum canım..
Yaptirisan haber ver bana agrili sancili değilse belki bende yaptiririm ama hamilelikte değil doğurunca yaptirirm 😊

Evet kız dedi doktor ama tabi daha küçük, ilerleyen haftalarda onaylamak lazım dedi
Anladım benimde ultrasyon görüntüm böyleydi12+1 de doktor Kıza benzetti ama daha net bişey yok

Eklentiler

• 085174FF-809D-4ED3-8ADB-FEF7C7179977.webp
    085174FF-809D-4ED3-8ADB-FEF7C7179977.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 55
Anladım benimde ultrasyon görüntüm böyleydi12+1 de doktor Kıza benzetti ama daha net bişey yok
Doktor kıza benzettiyse çok yüksek ihtimal öyledir. Benim büyük şansım bebek ultrasonda çok netti. Doktor bebeğin bacak arasına falan da baktı. Foto çekince biraz bozuldu şimdi ama elimdeki ultrason fotoğrafında daha da net. Dolayısıyla doktor cinsiyet yorumu yaptı. Yurtdışında emin olmadan pek söylemezler normalde. Ama açık kapı bıraktı tabi. Cinsel organlar 16. Haftaya kadar büyüyüp gelişir o yüzden bir sonraki ultrasonda tekrar onaylanması gerekiyor dedi.

Biraz ayakta kaldim yani evde yemek tatli vs yaptim kasiklarim cok agri yapti uzandim yatiyorum ama geçmedi baya sanci yapiyo sizde de oluyor mu? Plesentamiz asagida diye mi oluyor anlamiyorumki kendimi zorlayacak biseyde yapmiyorum alti ustu yemek ve tatli yaptim 😕

Bn dün gittim hiç yorum yapmadı cinsiyetle ilgili gene seninki yapmıştı sordum dedi 2 ay sonra söylicem kısmet artık canım sağlıklı olsunlarda insan merak etmiyir değil ama 😍
Ultrason fotosu at istersen bakalım :) tabi canım sağlıklı olsunlar yeter. HEle ikimiznde ilk çocuğu ne olursa kabulümüz :)

Kızlar bugün sonuclarimi doktora gisrtdim rubrlla igg bende sınırda pozitif çıktı karar sınırı 4.9 benim ki 6 larda enfeksiyona yönlendirdi o da bizde yüksek çıkmasını bekleriz zaten dedi ama bizim laboratuvar hatalı çıkmış olabilir tekrar yaptir dedi yani bende pozitif ama çok az yüksek daha yüksek bekliyolar anladgim kadarıyla kizamikciga karşı bagisiklikla ilgili biseymis gebelikte geçirilirse tehlikeli imis

Ultrason cihazi iyi olan Dr nerde? Muayene ücreti ne kadar? Uyarsa gidebilirim cinsiyet için kontrollere devlete gidiyorum cihazlar milattan kalma bebegin el bacak ayrimi bile görünmüyor 😊
Medihaus var beylikdüzü bauhausun orda, dr.hasim bey olması lazim geçen sene gitmiştim enson 70 tlydi, bu sene çok articagini sanmiyorum ama :)

Back
X