• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar gece ınanılmaz bır agrıyla uyandım ,sonra bunu okudum ve içim biraz rahatladı ,ustune fln mı yattım ki ya da yatıs seklımden rahatsız oldgundandır demi agrı , agrın nerdeoluyor canım tam olarak ? Kasıkta gıbı mı , alta dogru biryerde benım ,gobegın baya altı
Benim de oluyo canım hatta az sonra saglık ocagına bi idrar tahlili vermeye cıkcam. Evet benim bebegim sol tarafımda, değil soluma uyumak sol yanıma uzanamıyorum bile direk pıt pıt batıyo içerden. Gecen gece de rahim boyle yanıyo içi sanki oyle bir agrıya uyandım. Görünürde bi sıkın tım olmadıgı için rahim genişliyor bebek büyüyor o yüzden dedim. Ama senin sıkıntı varsa doktora da gözük yada sor canım. Kısa süren sancılar sıkıntı değil diyor doktorlar ve batmalara da normal diyorlar. Eger uzun sürüyorsa ve ciddi bi agrıysa kesin gel diyorlar.

Benim de oluyo canım hatta az sonra saglık ocagına bi idrar tahlili vermeye cıkcam. Evet benim bebegim sol tarafımda, değil soluma uyumak sol yanıma uzanamıyorum bile direk pıt pıt batıyo içerden. Gecen gece de rahim boyle yanıyo içi sanki oyle bir agrıya uyandım. Görünürde bi sıkın tım olmadıgı için rahim genişliyor bebek büyüyor o yüzden dedim. Ama senin sıkıntı varsa doktora da gözük yada sor canım. Kısa süren sancılar sıkıntı değil diyor doktorlar ve batmalara da normal diyorlar. Eger uzun sürüyorsa ve ciddi bi agrıysa kesin gel diyorlar.
Sabah uyandgımda gecmıstı canım ,dr u aradım ,bobrekle ılgılı olabılır ,devam ederse gel dedi ,inş hersey yolundadır 🙏

Sanirim önemli olan gece yemeleri... Ben canim ne isterse yerim kendimi durdurmam saat kaç olursa olsun hamileyken istahli bi insan oluyorum tabi 3 ay sonrasi 😊 normalde istahli bi insan değilim bari hamilelikte bunun tadini cikarayim diyip fazla kilo aldim ama sonradan veriyorum kizimda 65 doğuma girmiştim sonrasinda 50 oldum hatta bu hamileligime 47 ile basladim şuanda 50 olmusum
Benim canım geceleri yemek istemiyo. Sen hamilelikte çıkar canım tadını 47 kilo nedir ki 🤦‍♀️ Hiç kıskanmadım 😒

Sabah uyandgımda gecmıstı canım ,dr u aradım ,bobrekle ılgılı olabılır ,devam ederse gel dedi ,inş hersey yolundadır 🙏
Bana da saglık ocagı idrarda enfeksiyon olabilir dedi canım kan aldı idrar aldılar tansiyonuma falan baktı tansiyon normal cıktı. Sonyclar için de yarın kesin gel enfeksiyon varsa hafta sonu girmesin araya dedi.

Yaa kime gidiyosun Bahcelievler'de ve memnun musun? Ben de Medical Park GOP'a gidiyorum sirf doktordan memnunum diye ama bana asiri ters Avcilar'da oldugum icin. Farkli bi doktor ariyorum 😔
canm avcılardaysn medilife beylikdüzü selda hn var
avcılar baypark betül hn bide erkek doktor iyiymiş

Kızlar gece ınanılmaz bır agrıyla uyandım ,sonra bunu okudum ve içim biraz rahatladı ,ustune fln mı yattım ki ya da yatıs seklımden rahatsız oldgundandır demi agrı , agrın nerdeoluyor canım tam olarak ? Kasıkta gıbı mı , alta dogru biryerde benım ,gobegın baya altı
Canım kan akışı için sol tarafa yatin diyorlar ben sola yatıyorum..ama inşallah böbrek yada idrarla ilgili sıkıntı yoktur devam ederse git doktora bence geçmiş olsun..

Kızlar gunaydin😊 doktorlarınız tam olarak ne zaman folik asiti kesti?
Ben 10.haftaya kadar folatro kullandım . Dr az kaldıysa onu bıtırıp elevite geç dedi ,elevıtın içinde de 0.8 mg folıkasit var ve diğer vitamınler ama benımkafam bıraz karıstı ,elevite mi 12.de baslasam bılemedım,0.8 mg yeterlıdır heralde ?

Back
X