• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Yazılanları okuyorum da Dr larınız ne kadar çok ilaç vermiş bana sadece 1 tane verdi o da multivitamin acaba az olması değerlerimi düşürür mü ki ilerleyen günlerde
Canim bana multivitamini bile vermedi :) 16. haftaya kadar vitamin vs vermeyecekmis. Dun ikili test icin perinatologa gittigimde ona da sordum. O da onayladi bunu ama boyle de kafami cok karistiriyor bu durum :(

Evet bana verilen ilacın arkasında tüm vitaminler yazıyor ama insanın aklı karşıyor ilk hamileliğim hiç bir bilgim ve tecrübem de yok olduğum ilde de çok iyi Dr lar yok
Benimde öyle canım merak etme tek multivitamin verdi toz 16.haftada kan hapı vercem dedi onun için de de ayriyeten balık hapı var sadece onu kullanıyorum bende

Kızlar omega3 yazdı mı dr unuz ,kacıncı haftada yazdı markası ne? Bana yazmadı henuz ,ben de sormayı unuttum ,haftada ıkı kere balık yesem yeterlı olur mu ki

Nasıl yani ya vermesi lazım hiç bisi icmiyomusun sen
12. haftaya kadar folik asit sonra 16. haftaya kadar takviye vermiyorum dedi :( Perinatolog 14. haftaya kadar folik asite devam et bence dedi :( Su an 12+3'teyim. Ikili test sonucu cikinca gosterirken tekrar konusacagim.

Kızlar omega3 yazdı mı dr unuz ,kacıncı haftada yazdı markası ne? Bana yazmadı henuz ,ben de sormayı unuttum ,haftada ıkı kere balık yesem yeterlı olur mu ki
ben i mom kullanıyorum canım. 12. haftada folik asiti bıraktırıp verdi, içinde d vitamini ve başka şeylerde var. balık yeseniz de takviye kullanmalısınız bence :)

Arkadaslar yarın kontrolum var şükürler olsun görüşeceğiz bebişimle. 13.haftadayız.Yarın muhtemel kan alıcak ikili testımız olacak aç tok farkeder mi?
Ay inşallah cinsiyetı de soyler 🤗🧿
Bıde su vitamin yazacakmı onu vs folıkasıt hepsini bı ıyı bilgi alacağım. Verilen devıt3 soyleyecegım.Ne zamana kadar hangilerini kullanmalıyım. Baska da bir sıkayetım yok gerılmeler dısında.O kadar. İnşaallah hayırlı haberlerle gelırım 🙏🥰

18. Hafta bitiminde gel tetenos aşısı yapacağız dedi canım bana. Başka bir sağlık ocağında çalışan arkadaşım var 20. Hafta dolmadan gitme dedi. Anne bebeğin hareketlerini hissetmeden gidince tedirgin olup aşıya bağlıyor dedi. O 20. Haftada yapıyormuş takip ettiği geceleri. Birde ben tek doz vurulmayı düşünüyorum dedim. 5 10 yıl içinde vurulmuş olanlara biz tek doz yapıyoruz. Eğer yoksa çift doz yaptır bir tane dozun hiçbir etkisi yok dedi. Doktorumla randevum 25 Aralıkta ona soracağım. Bazı doktor köyde mi doğum yapacaksın gerek yok diyo bazısı kör kurşun gelir bulur zararı yok vurul diyor. Sanırım ben yaptıracağım.
Benide sağlk ocagım 20.haftada çağırdı bende yaptırıcam canm

Eşim çok kötü grip oldu banada geçti şimdi bende grip oldum ıhlamur içiyorum isine zencefil attım önereceğiniz birşey var mı ya şansızlık gerçekten kusma bulantılar geçti rahatladım dedim şimdi grip laneti bulaştı 😞🤧😷
Ben 8.haftamda yakalanmıştım..bol bol mandalina ve portakal suyu içerek atlattım canmm

Bana 12.haftamda yazdı
Multivitamn omega 3 içeren ocean mummy
Devit3 d vitamini damlası
Gynoferon demir hapı bide canm...

Arkadaslar yarın kontrolum var şükürler olsun görüşeceğiz bebişimle. 13.haftadayız.Yarın muhtemel kan alıcak ikili testımız olacak aç tok farkeder mi?
Ay inşallah cinsiyetı de soyler 🤗🧿
Bıde su vitamin yazacakmı onu vs folıkasıt hepsini bı ıyı bilgi alacağım. Verilen devıt3 soyleyecegım.Ne zamana kadar hangilerini kullanmalıyım. Baska da bir sıkayetım yok gerılmeler dısında.O kadar. İnşaallah hayırlı haberlerle gelırım 🙏🥰
İnşallah canm hayıelı haberler inşallah...

Back
X