• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bazen kordonu erkek organı olarak görebiliyorlar, küçük kesitler gözüktüğü için karışabiliyormuş :)
Erkek deyip sonrada kiz derlerse hayal kirikliliği olabilir mesela benim kizim var tabi önce sağlık ama erkek olursa bi kiz bi erkek ne güzel olur eşim de soylemese de erkek istiyor biliyorum her erkeğin içinde bi oğlum olsun isteği oluyor bence bi de bizde şöyle bir durum var eşim 6 erkek kardeşler ve çocukların hepsi kiz hepsinin 2-3 kizlari var erkek hic yok 😁

YAAA kızlarrr bende hep kız hissediyodum doktr 10.haftada bence erkek ama bakıcaz dedi..sonra araştırdım klitorisle testis o haftalarda karıştırılabiliyomuş...bide beni her gören oğln olcak diyo ondan dolayı erkek hissine döndm ama hala bi tarafm sanki doktr kız dicek gibi hissediyorum =)
10. Haftadaki tahmin cok erken kizimda 13 haftalikken erkeğe benziyor demişti doktor 20. Haftada kiz olduğu kesinleşti erken yapilan tahminler yaniltici oluyor bekleyelim biraz daha 😊

Kızlar aliexpreste cok gusel ve uygun seyler var ama pamuk olup olmadgı yazmıyor cogunda.ozellıkle bir yıl yuzde yuz pamuk gıydırmek gerekıyor galıba bebegın saglıgı için ve cildi çok hassas oldgu için

Erkek deyip sonrada kiz derlerse hayal kirikliliği olabilir mesela benim kizim var tabi önce sağlık ama erkek olursa bi kiz bi erkek ne güzel olur eşim de soylemese de erkek istiyor biliyorum her erkeğin içinde bi oğlum olsun isteği oluyor bence bi de bizde şöyle bir durum var eşim 6 erkek kardeşler ve çocukların hepsi kiz hepsinin 2-3 kizlari var erkek hic yok 😁
Bizde de dr kız olabılır deyınce eşim hala degısebılırmıs dıyo ,hayırdır erkek mi istıyodun dedım,yoo dıyo 😼

10. Haftadaki tahmin cok erken kizimda 13 haftalikken erkeğe benziyor demişti doktor 20. Haftada kiz olduğu kesinleşti erken yapilan tahminler yaniltici oluyor bekleyelim biraz daha 😊
kemik yapısıydı bilmemnesiydi onlar erkeği gösteriyor ama ramzi teorisi yani 6 yada 7.haftadaki ultrasona göre de kızz :) bilemedm yaa heycandan bayılcm

Kızlar birsey sorcam 9m 10 days vit isimli vitamin ilacı yazmış Dr um bana kullanan varmı bilgi sahibi olan.

Kızlar birsey sorcam 9m 10 days vit isimli vitamin ilacı yazmış Dr um bana kullanan varmı bilgi sahibi olan.
Ben bunu kullanıyorum canım ama değiştircem suya yapılıyor midem bulanıyor pahalı bide yani her ay alabilcegim birşey yaz diycem özele de gidince yani ne varsa anlaşmalı oldukları medical onları yazıyorlar yani

Eklentiler

• 20191126_181554.webp
    20191126_181554.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 35
  • 20191126_181548.webp
    20191126_181548.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 34
Ben bunu kullanıyorum canım ama değiştircem suya yapılıyor midem bulanıyor pahalı bide yani her ay alabilcegim birşey yaz diycem özele de gidince yani ne varsa anlaşmalı oldukları medical onları yazıyorlar yani
Sagol tatlım o zaman bı kullanıyım bakıyım benımkı nasıl birsey olacak sıparıs verdık eczacı getırttırecek yarın alırım.

Back
X