• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Erkek deyip sonrada kiz derlerse hayal kirikliliği olabilir mesela benim kizim var tabi önce sağlık ama erkek olursa bi kiz bi erkek ne güzel olur eşim de soylemese de erkek istiyor biliyorum her erkeğin içinde bi oğlum olsun isteği oluyor bence bi de bizde şöyle bir durum var eşim 6 erkek kardeşler ve çocukların hepsi kiz hepsinin 2-3 kizlari var erkek hic yok 😁
Aslında insan hemen söylenen cinsiyete adapte oluyor sanki, değişmesi kötü oluyor, tabi istemediği bişey değilse :) insan ikisindende olsun istiyor ama yinede kızımın tek kalmasını da çok istemem, kız kardeş çok güzel bişey bir kiz icin ama tabiki her zaman hayırlısı 😊

Kızlar aliexpreste cok gusel ve uygun seyler var ama pamuk olup olmadgı yazmıyor cogunda.ozellıkle bir yıl yuzde yuz pamuk gıydırmek gerekıyor galıba bebegın saglıgı için ve cildi çok hassas oldgu için
Aliexpres artık eskisi gibi değil, ürünlerin gelmediği oluyor, artık gümrük vergiside olduğu için çok uyguna gelmiyor. Aslında mümkün olduğunca her zaman pamuklu giymek ve giydirmek gerek, şuan için çok güvenli değil bence.

Son düzenleme:
Kızlar aliexpreste cok gusel ve uygun seyler var ama pamuk olup olmadgı yazmıyor cogunda.ozellıkle bir yıl yuzde yuz pamuk gıydırmek gerekıyor galıba bebegın saglıgı için ve cildi çok hassas oldgu için
1 yıl değil omur boyu bence ben hala kendime aldığım kıyafetlerin içeriğine de bakarim cok beğendiysem katkılı olanları da aldığım oluyor montlarda özellikle 700 800 veriliyo içeriği ne bakıyorum. Alide güzel şeyler var evet yorumlardan az çok kumaşını anlayabilirsiniz ama ödediğiniz ücret harici vergi çıkıyor artik teslimatta ptt para istiyo haberiniz olsun

Aslında insan hemen söylenen cinsiyete adapte oluyor sanki, değişmesi kötü oluyor, tabi istemediği bişey değilse :) insan ikisindende olsun istiyor ama yinede kızımın tek kalmasını da çok istemem, kız kardeş çok güzel bişey bir kiz icin ama tabiki her zaman hayırlısı 😊
Evet ya ben de senin gibi düşünüyorum iki kız olursa çok güzel olur benim ablam en iyi arkadaşım mesela. Ama dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun hep öyle dua ediyoruz 😊

Arkadaşlar ya iştahsızlığı devam eden var mı ?

Ben başından beri kusmuyorum. Ama hala iştahsızlığım devam ediyor. Öyle yiyip yiyip doymama gibi durumum yok. Eşim devamlı yemek taşıyor onu kırmamak için yiyorum ama kilo da almıyorum. Bebek gelişmez diye de korkuyorum

Ben başından beri kusmuyorum. Ama hala iştahsızlığım devam ediyor. Öyle yiyip yiyip doymama gibi durumum yok. Eşim devamlı yemek taşıyor onu kırmamak için yiyorum ama kilo da almıyorum. Bebek gelişmez diye de korkuyorum
Ben varım arkadaşım. 83.4 tüm kalp atışı duyduğum gün. 81.9 a kadar düştüm. Kusma mide bulantısı tiksinme hiçbiri yok. Şu an 82 küsürlerde gidip geliyorum. 11. Hafta içindeyim 10. Hafta bitene kadar açlık var gören oturup iki ekmek yiyip kalkacak sanır ama maalesef çabuk duyuyordum. Eşim hatta bir iki benle dalga mı geçiyorsun falan dedi. Ölecek gibi yapıyon yemiyorsun. 10. Hafta bitiminde gerçekten yemeye başladım yani üç dört gündür. Bebekler gelişmez diye korkuyorum bende.

Ben varım arkadaşım. 83.4 tüm kalp atışı duyduğum gün. 81.9 a kadar düştüm. Kusma mide bulantısı tiksinme hiçbiri yok. Şu an 82 küsürlerde gidip geliyorum. 11. Hafta içindeyim 10. Hafta bitene kadar açlık var gören oturup iki ekmek yiyip kalkacak sanır ama maalesef çabuk duyuyordum. Eşim hatta bir iki benle dalga mı geçiyorsun falan dedi. Ölecek gibi yapıyon yemiyorsun. 10. Hafta bitiminde gerçekten yemeye başladım yani üç dört gündür. Bebekler gelişmez diye korkuyorum bende.
Kizlar yemesenizde bebekte bi sorun olmaz kizima hamileyken 50 kg hamile kalmistim cok ciddi mide bulantilarim vardi su bile icemiyordum 4 aylik olana kadar mahvoldum 8 kg verip 42 kg ya düştüm ama bebek gelişiminde bi sikinti olmadi 4. Ay sonu bi istahim acildi herşeyi yedim 65 le doğuma gittim 23 kg aldim... Sizin depolardan besleniyo bebisler suandaysa mide bulantim geçti diyebilirim kizimdaki kadar kotu olmadim cok şükür hatta 3 kg bile almisim bir haftadir yemeye başladım yakida mide bulantilariniz bitince doya doya yiyeceksiniz kilolarda lop lop gelecek meraklanmayin 😁

Kizlar yemesenizde bebekte bi sorun olmaz kizima hamileyken 50 kg hamile kalmistim cok ciddi mide bulantilarim vardi su bile icemiyordum 4 aylik olana kadar mahvoldum 8 kg verip 42 kg ya düştüm ama bebek gelişiminde bi sikinti olmadi 4. Ay sonu bi istahim acildi herşeyi yedim 65 le doğuma gittim 23 kg aldim... Sizin depolardan besleniyo bebisler suandaysa mide bulantim geçti diyebilirim kizimdaki kadar kotu olmadim cok şükür hatta 3 kg bile almisim bir haftadir yemeye başladım yakida mide bulantilariniz bitince doya doya yiyeceksiniz kilolarda lop lop gelecek meraklanmayin 😁
Benim depo fazlasıyla canım azcık tombişim 😂😂iki tane olunca bazen tedirgin oluyorum. Doktorumda aynısını dedi üç dört ay almadan geçirsen bizim için kar diye üç ay bitecek inşallah. Sağlıkla gelsinler 🙏

Bazen bende öyle düşünüyorum kiz olursa büyüyünce arkadaş olurlar bi ihtiyaçları olsa birbirlerine yardim ederler hakkimizda hayirlisi olsun

Benim depo fazlasıyla canım azcık tombişim 😂😂iki tane olunca bazen tedirgin oluyorum. Doktorumda aynısını dedi üç dört ay almadan geçirsen bizim için kar diye üç ay bitecek inşallah. Sağlıkla gelsinler 🙏
Doktor da söylemiş fazla kilo almak iyi değil fazla kilo almak istemiyorum ama istahima bağlı canim cok yemek isterse yerim hamilelikte kismam kendimi zayif olduğumdan bu kadar rahatim sanirim 😊

Kızlar yarın kontrole gidiyorum 14+5 olacak uygulamaya göre ama 11 haftalıkken gittiğimde doktor 4 gün ileri gözkuyo dedi yani şuan belkide 15+ bişey😀 neyse diyeceğim şu ki cinsiyeti belli olur mu sizce yarın ? Bu arada 3. Farklı doktora gidişim ilk defa gidicem bu doktora ..

Doktor da söylemiş fazla kilo almak iyi değil zaten ben zayif olmama rağmen fazla kilo almak istemiyorum ama istahima bağlı canim cok yemek isterse yerim hamilelikte kismam kendimi zayif olduğumdan bu kadar rahatim sanirim 😊
Ben zayıf olsaydım şöyle 50 kilo ki hiç 60 ın altında olmadım. 🙃 Çok rahat yerdim. İştah açıldı bende de tutuyorum ekmek yemiyorum geri her şeyi yiyorum. İnşallah çok uçmam :))

Kızlar yarın kontrole gidiyorum 14+5 olacak uygulamaya göre ama 11 haftalıkken gittiğimde doktor 4 gün ileri gözkuyo dedi yani şuan belkide 15+ bişey😀 neyse diyeceğim şu ki cinsiyeti belli olur mu sizce yarın ? Bu arada 3. Farklı doktora gidişim ilk defa gidicem bu doktora ..
Soylerler yanı ortalama bir tahmin olabılır. ☺️Beni bıle 12 +4 te kesin olmasada tahminde bulundu 🤭 sagolsun kırmadı drum.

Kızlar 12+2 de cinsiyet belli olur mu sizce yarın randevum var bir de rahim ağzı uzunluğunu ölçtürmek istiyorum belki serklaj gerekebilir diye ama korkuyorum hiç rahim ağzı uzunluğu ölçtüren var mı zor mu oluyor.
Merhaba rahim ağzı uzunluğu diye aratınca çıktınız karşıma ne yaptınız ölçüm yapıldı mı acaba.

Back
X