- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
HABER VER CANM GÜNLERİMZ AYNI MERK ETTİM=)Bugün benimde kontrolum var heyecanliyim ne kadar büyüdü meraklaniyorum muhtemelen cinsiyet soylemiycek tahmin yaparsa benim için sürpriz olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HABER VER CANM GÜNLERİMZ AYNI MERK ETTİM=)Bugün benimde kontrolum var heyecanliyim ne kadar büyüdü meraklaniyorum muhtemelen cinsiyet soylemiycek tahmin yaparsa benim için sürpriz olur![]()
AYNEN BANADA SANA BULAŞMIYORUM DİYO...AMA O LAFI BİLE BATIYOOO
CANM ZATEN YAĞLI NEMLİ BIRAKMASI LAZM BENDE HİNDSTAN CEVİZİ YAĞI KULLANIYORUM..KEŞKE DEMEMEK İÇİN KATLANICAZ GENETİK ÇOĞU ŞEY AMA DENİYORUZ YİNEDE Bİ UMUT =) AMA NEMLİ KALSINKİ GERİLDKÇE ÇATLAMASIN DENİLİYORkızlar selam herkese.
çatlak önleyici olarak frei oil diye bir markanın hamilelik masaj yağı var onu alıcam bu haftasonu. aslında hindistan cevizi yağı falan da kullanılabilirmis, benim evde var ama o çok zor emiliyo, yağlı his bırakıyo, kıyafetlere bulaşıcak diye bu ürünü alıcam. kullandıkca tavsiye eder miyim etmez miyim bilgilendirme yaparım. yarın 15. haftaya giriyorum artık zamanıdır sanırım :)
BİLMİYORUM VALLA ŞİMDİDEN 2.DEN KORKAR OLDUM ÇÜNKÜ BEN BEN DEĞİLİM DEĞİŞTİĞİMİN FARKINDAYIMN'apicaz böyle acaba?![]()
BİLMİYORUM VALLA ŞİMDİDEN 2.DEN KORKAR OLDUM ÇÜNKÜ BEN BEN DEĞİLİM DEĞİŞTİĞİMİN FARKINDAYIM
Bende oyle dusundum hep cnm erkek diye cunku benimde oyle cok cok bulantim olmadi kusmada 4 5 kez falan aynen hayirli saglikli olsunlarda insallah farketmezaynı bende böyleyim içimden kız geçiyo ama herkes midem bulanmadgı için kusmadgm için falan oğlun olcak diyo halbuki diyorum alakası yok annem bendede kız kardeşimdede sorunsuz geçirmiş hamileliğiniama herkes aklmn bi köşesne erkek fikrni soktuuu..gerçi bunlar işin şakası ilk bebegim ne olrsa kabulüm Allahım sağlıklı sıhhatli versn inşallah
![]()
![]()
AYNEN ÖYLE YAPMAYA ÇALŞIYORUMM :)Hormonlar insana farklı şeyler yaptırıyor, biraz idare etsinler birşey olmaz. Çok fazla takıp kafaya da üzülme, üzülmeyelim ki ufaklıklar üzülmesin.![]()
AY BAKALM BENDEN NE ÇIKICAKBende oyle dusundum hep cnm erkek diye cunku benimde oyle cok cok bulantim olmadi kusmada 4 5 kez falan aynen hayirli saglikli olsunlarda insallah farketmez![]()
Brn yasiyorum malesef dönerken egilirken yatarken kalkarken cok agriyo bende fitikmi var acaba diyr dusundum ama grbelikten de olabiliyormus pazartesi doktoruma sorcam yinedeKızlar, bel ağrısı sorunu yaşayanlar var mı aranızda? Normalde de fıtık var belimde ama son 2 haftadır belimin ortasında sanki bıçak saplanıyor gibi...![]()
Bulantıyla alakası yoksa ben ılac sayesinde ayaktayım erkek demezlerdı butun tahmincıler kızlarBende oyle dusundum hep cnm erkek diye cunku benimde oyle cok cok bulantim olmadi kusmada 4 5 kez falan aynen hayirli saglikli olsunlarda insallah farketmez![]()
Bana ikra kız meyl erkek dedi bence biri bilemiyorIkra meyra bide meyl15 attım ben doğru biliyorlarmış
Banada aynısı oldu yaaCanım bana ikra kiz dedi Meyl de erkek dedi bakalim ne olcak sasirdim bende![]()
Birinin gördüğünü diğerini görmemiştir dikkat meselesi sanırımBana ikra kız meyl erkek dedi bence biri bilemiyor![]()
Brn yasiyorum malesef dönerken egilirken yatarken kalkarken cok agriyo bende fitikmi var acaba diyr dusundum ama grbelikten de olabiliyormus pazartesi doktoruma sorcam yinede
Ne kadar zayıfsın kızz ben 50 ye yakınım bile bana herkes sen çok zayıfsın diyorlar inşallah alacağımız kilolar bizde kalır azcık gitmezlerKızlaar benimde bel sırt ağrılarım var mesela soluma dönünce batma yapıyor dün doktoruma sorduum çok zayıfsın çok normal dedi bana :)
Bi de şey bebiiş sola bi toplanıyor top gibi hissediyorum dediim o da zayıflığımdanmış 42 kiloyla yola devam ediyoruz kızlaar![]()
Sizlerde ne var ne yok![]()
Benim normalde fıtıgım vardı yurıyemedıgımı bilirim evlenmeden 2yıl once gıtmedıgım Dr kalmadı. Takı bı tanesi cok gencsın sakın ameliyat olma bol yuru dedı o kadar ılac kullandım ki ve agır ılaclardı ve bıgun inat ettim ben yuruyecegım dedim yanı yuruyorsun ama yolda aniden kıtlenıyorsun oturmam lazım vs cok ıyı bilirim lavaboya gıdemedığimi felan.Kızlar, bel ağrısı sorunu yaşayanlar var mı aranızda? Normalde de fıtık var belimde ama son 2 haftadır belimin ortasında sanki bıçak saplanıyor gibi...![]()
Ahh ne güzel ilaç içebiliyorsun ben bulantılardan artık ilaçları kusuyorum .. 13.haftada zaten folik asiti kesti doktoruum vitamin verdi daha başlayamadımBulantıyla alakası yoksa ben ılac sayesinde ayaktayım erkek demezlerdı butun tahmincıler kızlarilacı bıraksam kusmadıgım halde kokudan tiksintidwn mahvoluyorum ogurmekten
. Bence tamamen bunyeyle alakalı ve bırcok arkadasım hem kız hem oglu oldu resmen bulantıyla mahvolmuşlardı.
Allah saglik sabır versin Valla cumlemıze☺
İnstagramda tahmin yapanda kız gibi dedi face grupta herkes erkek dedi burdaki arkadaşlarda kız dedi iyice karıştı bekleyip görecepizBirinin gördüğünü diğerini görmemiştir dikkat meselesi sanırım![]()