- 21 Ocak 2016
- 507
- 873
- 53
Canım benimkini de tahmin eder misin görüntüden anlıyorsan☺
Bende cinsiyetini cok merak ediyorum canim anliyorsan bakabilirmisin☺ 12+2 haftalik
Kızlar ben ikinizinkinden de anlayamadım cinsiyeti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimkini de tahmin eder misin görüntüden anlıyorsan☺
Bende cinsiyetini cok merak ediyorum canim anliyorsan bakabilirmisin☺ 12+2 haftalik
Zorlamadan yorgunluktan olmuş sanırım plesantada bebekte bi sıkıntı yok şükür progestan kullanıyorum yatıyorum haftaya kontrol
14+5Hayırlı sağlıklı olsun inşallah. Kaç haftalık öğrendin![]()
Sağol canım hiçbirşey belli değil kiHAYIRLI OLSUN CANM SĞLIKLA GELSİN BEBİŞ RESM ATSANA =)
En iyisi doktoru beklemek napalim1 ay sabredicemKızlar ben ikinizinkinden de anlayamadım cinsiyetiZaten henüz daha çok yeni yeni görüyorum aradaki farkı o da çok belirgin olursa. Ama bu konularda tahmin yapan sayfalar var sanırım onlara bir sorun isterseniz.
Benim eşim sabah 6 da gidip 8 de geliyor bütün gün yanımda bı de akşam üstü 5 de gidip 7 de geliyor servise gidiyor . Kışın işi rahat şükür bana da iyi oluyor yanımdaKızlar eşiniz geç geliyormu eve tek misiniz benim gibi ya ben sıkılıyorum çok korku geliyor arada?
Nasıl yani neymiş canım Dr mu dediBenim bütün cinsiyet belli olduuuuu
peki istahda artma ve ya azalma falan oldu mu?BEN VARIM CANM...KARNIMN İÇİ DOLU DOLU ARADA BATMLAR OLUYO
Demir hapı kullaniyormuaun canım o hap da yapabilirKızlar afrdersınız bıyuk abdestım birkaçgundur cok kara rengi , işkıllenmeye basladım varmı boyle olan ya da fikri olan
Evet doktor söyledi dün 14+5 di dün erkekmişNasıl yani neymiş canım Dr mu dedi
kanama yok cok sukur..insallah sorun yoktur. tesekkurler yorumun icinBiyerde okumuştum bebek kordonu tutup çekiyor diye belki ondandır bana da çok oluyor endişeleniyorum bende ama doktor dedi kanama olmadığı sürece korkma..
Haber var mı canımyaa bende bugün 13+5 oldum...akşam gidicem belki bi fikri olur çatlicam yoksahem bebegide görmek için gidicem 4 hafta oldu gitmedm
Ohh bol bol yiyiyorsundur sende meyveleri yazınBenim eşim sabah 6 da gidip 8 de geliyor bütün gün yanımda bı de akşam üstü 5 de gidip 7 de geliyor servise gidiyor . Kışın işi rahat şükür bana da iyi oluyor yanımdaama yazın da gece 3 de gidiyor akşam 8 de geliyordu sezon açılınca çilek kayısı şeftali kestiriyoruz
![]()
insallah canim, hepimiz insallah. hafif pihtilaşma ve tsh hormon yuksekligi vardi. gec bildim tabi ben bunu. cunku kayinvalidem daha erken daha erken diye tutdurdu 10haftasina kadar gidemedim doktora. gitdigimdede kalbi durmustu 1haftadirCanım bu bebegını saglıkla kucagına al ınsallah.diğerının kalbı durma sebebıne ne dedıler,pıhtılasma fln mı baska bişeymi?
Benimde çok var ben kız hissediyorum ama eşim hep erkek diyor bakalım hangisi olacak .. sağlıklı olsunda gerisi önemli değil kızda var oglandaBulantı olmayınca erkek oluyormuşbenim de yok o zaman erkek. Ben anneme çekmemişim hiç o çok fena olmuş hamilelik şehrinde birimiz kız birimiz erkek ☺
Sağ ayagim basamiyorum kalçama batıyor çok belim ağrıyor bugün daha kötü ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ev supurunce çok daha fazla artıyorKızlar, bel ağrısı sorunu yaşayanlar var mı aranızda? Normalde de fıtık var belimde ama son 2 haftadır belimin ortasında sanki bıçak saplanıyor gibi...![]()
Aynen daha 20 gün önceye kadar brokoli ve karnabahar kestirdik gözüm görmek istemiyor .Ohh bol bol yiyiyorsundur sende meyveleri yazın![]()
Nasip değilse canım geç erken hiç farketmiyor ben 4. Haftada gittim yazın hemen iğne ilaç hepsine başladım gittim küçük dedi gittim bı hafta geri kalp kipirtisi var dedi 9 haftalık gittim 6 haftalık kalmış kalbi atmiyirdu nasip olmadı mı asla canım rabbim bunların ve diğer evlatlarımızın canlarını sağ etsininsallah canim, hepimiz insallah. hafif pihtilaşma ve tsh hormon yuksekligi vardi. gec bildim tabi ben bunu. cunku kayinvalidem daha erken daha erken diye tutdurdu 10haftasina kadar gidemedim doktora. gitdigimdede kalbi durmustu 1haftadir
Ohh keyif senin yaAynen daha 20 gün önceye kadar brokoli ve karnabahar kestirdik gözüm görmek istemiyor .Erik ve armut incir şoklamalik yapıyoruz yazın çok yoğun kışın da çok sakin oluyoruz
![]()
Kan ilacından oluyor merak etmeKızlar afrdersınız bıyuk abdestım birkaçgundur cok kara rengi , işkıllenmeye basladım varmı boyle olan ya da fikri olan