- 5 Haziran 2019
- 2.218
- 2.738
- 53
Tansiyon olabilir canım dikkat etKızlar bugün çok migdem yanıyor bulanıyor ve ensem ağrıyor dayanamıyorum ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tansiyon olabilir canım dikkat etKızlar bugün çok migdem yanıyor bulanıyor ve ensem ağrıyor dayanamıyorum ya![]()
Maşallah canım seninde netlik kazanmışKizlar bizim cinsiyetimize erkek gbi dedi doktorum normalde 13+2 yiz ama usg de 14+5 guzel dedi doktorum![]()
Amin Allah razı olsun hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah. Aynen yavaş yavaş başlayalım artık süslü için hazırlıklaraHayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah prensesini hazırlıklar başlasın o zaman ☺
Bizimde kıza benziyor demişti bakalım 13 ocakta kontrol var net söylecekAmin Allah razı olsun hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah. Aynen yavaş yavaş başlayalım artık süslü için hazırlıklara![]()
Tesekkur ederim canimMaşallah canım seninde netlik kazanmış ☺
YaaBizimde kıza benziyor demişti bakalım 13 ocakta kontrol var net söylecek ☺
Aynen canım sağlıkla doğsunlar inşallahYaagelsin o zaman prensesler cicili cicili kıyafetler
![]()
Ya konuyu ben açmıştım o dönemlerde artık umudum yoktu 1.5 yıl olacaktı çok üzülüp yıprandım benim gibi olan varsa konuşursanız birlikte bekleriz diye düşünmüştüm
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruzBenim de randevum yarın sabah 10da önceki randevumda kıza benziyor demişti yarın kesinleşecek heyecanlıyım![]()
Oh iyisin canım bilmiyorum çok evde oturmaları iyimi kötümüBenim eşim sabah 6 da gidip 8 de geliyor bütün gün yanımda bı de akşam üstü 5 de gidip 7 de geliyor servise gidiyor . Kışın işi rahat şükür bana da iyi oluyor yanımdaama yazın da gece 3 de gidiyor akşam 8 de geliyordu sezon açılınca çilek kayısı şeftali kestiriyoruz
![]()
Beenn :) temmuz başı görünüyordu şimdi haziran olacağı kesin sezaryen olacağı için.burdan yazayım mı bilgilerimi :)
Ben 12.haftada başladım bile benim karın buyudu baya ve gergin liarac aldım ben çok memnunum doğum yapana kadar da yeter 400ml indirimden aldım emiyor hemen..
CANM ZATEN YAĞLI NEMLİ BIRAKMASI LAZM BENDE HİNDSTAN CEVİZİ YAĞI KULLANIYORUM..KEŞKE DEMEMEK İÇİN KATLANICAZ GENETİK ÇOĞU ŞEY AMA DENİYORUZ YİNEDE Bİ UMUT =) AMA NEMLİ KALSINKİ GERİLDKÇE ÇATLAMASIN DENİLİYOR
hayir hap yeterli oluyor. doktor ileri haftalarda ihtiyac olursa kullanilir hap simdilik yeterli dedi. 200-400 araliginda 410 deger. doktor haftasina gore iyi dediÇok gecmıs olsun canım.şimdi pıhtı için iğne mi vurunuyorsun ?
Hindistan cevizi yapı hiç bulaşmıyo kıyafetlere için rahat olsunolur canım bekliyorum :)
yarın onu da araştırayım canım teşekkürler :)
aslında öyle evet ama nedense çok fazla kıyafetlere bulaşacağını düşündüm. şimdilik dediğim yağa bakıcam eğer o yeterli gelmezse evdeki hindistan cevizi yağını kullanırım, tesekkürler fikrin icin :)
Aynen ateş gruplari sosyaldir bende aslan olarak sosyalimdir gezmeyi eglenmeyi cok severimEvet şuanda herşey çok pahalı geçinmek ayrı dert dediğin gibi..valla benim eşim isten dolayı kendine bile zaman ayıramıyor arkadaş çevresi pek yok kuzenleri var akran bir keyfi mac okadar onun dışında ev iş ben sosyal bir insanım ama çalışmadığım için şuan sıkılıyorum arkadaşlarım var arada toplanıyoruz kesinlikle haklısın sıkmamak lazım yapacağı varsa yapar içinde olcak..
Ben burda bile dedim hatta istanbul da olanlar görüşelim diye sosyallik içimde var senin kız gibi koç özellikleri tek asla duramaz![]()
Ayyyy canım çok heyecanlıyım valla kız da olsa erkek de olsa çok sevinecem sağlıkla kucağımıza alalım inşallahHadi bakalım heyecanla bekliyoruz![]()
Ben sansisizm yine asistan ciktiHABER VER CANM GÜNLERİMZ AYNI MERK ETTİM=)
Kötü yanları yok değil tabiki ama iyi yanı daha çok diyelim alıştım evde olmasa sıkılıyorumOh iyisin canım bilmiyorum çok evde oturmaları iyimi kötümübizde isteriz onlardan
![]()