• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
M Melegim15 canım baksana bi sayfa var sebepsiz infertilite olup hamile kalamayanlar die oraya yazmışız ikimiz de aynı yerlerde. Görünce şimdi sevindim bir yandan bir yandan da duygulandım. Allah cidden kimseye aratmasın.

Eklentiler

• Screenshot_20191219_203536_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20191219_203536_com.android.chrome.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20191219_203521_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20191219_203521_com.android.chrome.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 37
M Melegim15 canım baksana bi sayfa var sebepsiz infertilite olup hamile kalamayanlar die oraya yazmışız ikimiz de aynı yerlerde. Görünce şimdi sevindim bir yandan bir yandan da duygulandım. Allah cidden kimseye aratmasın.
Ya konuyu ben açmıştım o dönemlerde artık umudum yoktu 1.5 yıl olacaktı çok üzülüp yıprandım benim gibi olan varsa konuşursanız birlikte bekleriz diye düşünmüştüm 🙏 bende şimdi duygulandım çok şükür ikimizde hamile kalmışız oradaki 2 3 arkadaş daha hamile kaldı. Geri kalan herkese de Rabbim nasip etsin inşallah 🙏

Benim eşim sabah 6 da gidip 8 de geliyor bütün gün yanımda bı de akşam üstü 5 de gidip 7 de geliyor servise gidiyor . Kışın işi rahat şükür bana da iyi oluyor yanımda 😄 ama yazın da gece 3 de gidiyor akşam 8 de geliyordu sezon açılınca çilek kayısı şeftali kestiriyoruz 😁
Oh iyisin canım bilmiyorum çok evde oturmaları iyimi kötümü 🤣🤭 bizde isteriz onlardan 🤣

Beenn :) temmuz başı görünüyordu şimdi haziran olacağı kesin sezaryen olacağı için.burdan yazayım mı bilgilerimi :)

olur canım bekliyorum :)

Ben 12.haftada başladım bile benim karın buyudu baya ve gergin liarac aldım ben çok memnunum doğum yapana kadar da yeter 400ml indirimden aldım emiyor hemen..

yarın onu da araştırayım canım teşekkürler :)

CANM ZATEN YAĞLI NEMLİ BIRAKMASI LAZM BENDE HİNDSTAN CEVİZİ YAĞI KULLANIYORUM..KEŞKE DEMEMEK İÇİN KATLANICAZ GENETİK ÇOĞU ŞEY AMA DENİYORUZ YİNEDE Bİ UMUT =) AMA NEMLİ KALSINKİ GERİLDKÇE ÇATLAMASIN DENİLİYOR

aslında öyle evet ama nedense çok fazla kıyafetlere bulaşacağını düşündüm. şimdilik dediğim yağa bakıcam eğer o yeterli gelmezse evdeki hindistan cevizi yağını kullanırım, tesekkürler fikrin icin :)

olur canım bekliyorum :)

yarın onu da araştırayım canım teşekkürler :)

aslında öyle evet ama nedense çok fazla kıyafetlere bulaşacağını düşündüm. şimdilik dediğim yağa bakıcam eğer o yeterli gelmezse evdeki hindistan cevizi yağını kullanırım, tesekkürler fikrin icin :)
Hindistan cevizi yapı hiç bulaşmıyo kıyafetlere için rahat olsun

Evet şuanda herşey çok pahalı geçinmek ayrı dert dediğin gibi..valla benim eşim isten dolayı kendine bile zaman ayıramıyor arkadaş çevresi pek yok kuzenleri var akran bir keyfi mac okadar onun dışında ev iş ben sosyal bir insanım ama çalışmadığım için şuan sıkılıyorum arkadaşlarım var arada toplanıyoruz kesinlikle haklısın sıkmamak lazım yapacağı varsa yapar içinde olcak..
Ben burda bile dedim hatta istanbul da olanlar görüşelim diye sosyallik içimde var senin kız gibi koç özellikleri tek asla duramaz😊
Aynen ateş gruplari sosyaldir bende aslan olarak sosyalimdir gezmeyi eglenmeyi cok severim 😊 tabi şimdi hamilelikten dolayi cikamiyorum agrilarim oluyor genelde evdeyim benim eşim çok sosyal o kadar cok arkadasi varki telefon elinden düşmez biri kapatir biri arar hatta bazen kiskanirim benimle bu kadar konusmuyorsun diye cok sosyal olmasi da iyi degil😁

HABER VER CANM GÜNLERİMZ AYNI MERK ETTİM=)
Ben sansisizm yine asistan cikti 😕 sadece ölçüm yapti suyuna kalp atisina bakti iyi dedi yolladi haftasina uyumlu dedi 13+1 cikti 2 hafta sonraya ozelden randevu alip gideceğim cinsiyet icin devletteki bu tedavülden kalma cihazlarla bebegin kol bacak ayrimi bile yapilmiyor sancim olduğunu söyledim kanama yoksa normal dedi rahim genişliyor vs.

Back
X