• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Aynen ateş gruplari sosyaldir bende aslan olarak sosyalimdir gezmeyi eglenmeyi cok severim 😊 tabi şimdi hamilelikten dolayi cikamiyorum agrilarim oluyor genelde evdeyim benim eşim çok sosyal o kadar cok arkadasi varki telefon elinden düşmez biri kapatir biri arar hatta bazen kiskanirim benimle bu kadar konusmuyorsun diye cok sosyal olmasi da iyi degil😁
Evet öyle olması lazım ama bizde işler öyle değil benim eşim sakindir sosyal değil çok tek sosyalligi maç olunca izlemek işi ve ben okadar yani bir tarafın ağır olması iyi oluyor..Yok ben zaten öyle olsa kıskancım çekemezdim herhalde anlaşamazdık iki cambaz olmuyor yani🤣🤣

Evet öyle olması lazım ama bizde işler öyle değil benim eşim sakindir sosyal değil çok tek sosyalligi maç olunca izlemek işi ve ben okadar yani bir tarafın ağır olması iyi oluyor..Yok ben zaten öyle olsa kıskancım çekemezdim herhalde anlaşamazdık iki cambaz olmuyor yani🤣🤣
Siz ne kadarlik evliydiniz? Zaman geçtikçe boyle seyleri tkmyorsun bizim 10 yil oldu belki de onun vermiş olduğu bi rahatlik var araya cocukda girince kocayi eskisi gibi sıkmıyorsun 😁 mesgaleler artiyor simdi benim iki çocuk olcak kocayi hic sikmam herhalde yada tersine döner çok mu sıkarim bilemedim 😁😁😁

Siz ne kadarlik evliydiniz? Zaman geçtikçe boyle seyleri tkmyorsun bizim 10 yil oldu belki de onun vermiş olduğu bi rahatlik var araya cocukda girince kocayi eskisi gibi sıkmıyorsun 😁 mesgaleler artiyor simdi benim iki çocuk olcak kocayi hic sikmam herhalde yada tersine döner çok mu sıkarim bilemedim 😁😁😁
Biz daha 6 aylık evliyiz,ama 8 yıldır taniyorum,2 sene birliktelikten sonra evlendik iste..yeniyiz ondan da olabilir ama yapısı öyle eşimin beni kısıtlamaz benimde onu kısıtlayacağım birseyi yok bu dahada iyi sanırım 🤣🤣 tabi çocuk olunca ister istemez değişiyor herşey aile oluyorsun bence güzel birşey değişiyor bazen durumlar belli olmuyor işte insaniz biz bile gecen aydaki kisiyle ayni olmayabiliyoruz sanirim🤭😊

Haber var mı canım 😘
Kızım oluyooooo 😍😍hep içimden geçendi...Allahım sağlıkla getirsn inşallahhh 😍😍

Annem erkek kardeşimde de bende de 5 ay serumla yaşamış. Ben hiç kusmadım. Bebeğim kız. 😅 Çok alakası yok
Aynen öyke herkes okadr aklma sokmuştki erkek anneleri rahat geçirir senin oğln olcak..kız mideyi bulandırır çıkartırsn falan demişti..bende diyodm hagır bu kız hissediyoem beni zorlamıyoo bu prenses 😍😍😍ve doktorda %99kız dediiii

Bizde bugün 14+1 de öğrendik. Doktorum büyük bir ihtimal kız dedi 😍💞
Yaa bende canm %99 kız dedi bacak arasnı bende gmrdüm valla 😍😍

Benim ilk gebelik. Halen Krem falan kullanmaya başlamadım. Ne zaman başlamamız lazım acaba🤔
Ben öğrendiğimden beri sürüyorum takığım biraz o konuda kesn olr bende çatlk oyuzden 😂😂

Yaa😍 gelsin o zaman prensesler cicili cicili kıyafetler 😍😍
Yaa evet inşallah bende kızm olcagnı öğrendim

Ben sansisizm yine asistan cikti 😕 sadece ölçüm yapti suyuna kalp atisina bakti iyi dedi yolladi haftasina uyumlu dedi 13+1 cikti 2 hafta sonraya ozelden randevu alip gideceğim cinsiyet icin devletteki bu tedavülden kalma cihazlarla bebegin kol bacak ayrimi bile yapilmiyor sancim olduğunu söyledim kanama yoksa normal dedi rahim genişliyor vs.
Canm ben de sata göre 13+5tim 13+1 çıktı geçendede 4 gün geri çıkmştı aklma taklmıyo değil amadoktrlar önemli değil diyoo sağlklı olsnlar inşallah 😍😍

Aynen öyke herkes okadr aklma sokmuştki erkek anneleri rahat geçirir senin oğln olcak..kız mideyi bulandırır çıkartırsn falan demişti..bende diyodm hagır bu kız hissediyoem beni zorlamıyoo bu prenses 😍😍😍ve doktorda %99kız dediiii

Ben öğrendiğimden beri sürüyorum takığım biraz o konuda kesn olr bende çatlk oyuzden 😂😂

Canm ben de sata göre 13+5tim 13+1 çıktı geçendede 4 gün geri çıkmştı aklma taklmıyo değil amadoktrlar önemli değil diyoo sağlklı olsnlar inşallah 😍😍
Hayırlı olsun prenses ☺️
bence de kusmayla prk alakası yok

Kızlaar göğüslerinize lansinoh kullananilirsiniz hatta 7. Aydan sonra da düzenli kullanın haftada 1 kere falan ki göğüsleriniz doğumdan sonra hemen yara olmasın 🙏🏻 bi gebe arkadaşım tavsiye etti bana da 🙏🏻
Ben şimdiden gümüş kapak aldım meme ucu hem giysi ile temas edip tahriş olmuyor hem de krem kullanmaya gerek olmuyormuş gümüş iyileştirici bir madde olduğu için ama krem de sürseniz yine krem kıyafete bulaşmayıp kapağın içinde kalacağı için daha faydalı oluyormuş.

Hayirli olsun canim prensesin massallah diyelim. Bencede kusmayla alakasi yok ben ilk kizimda erken donemde sabahlari bi kac kez cikardim sadece bundada gun icinde ara sira oluyor nadiren bunada buyuk ihtimal kiz dedi doktor. Belki bunyeyle alakalidir.

Back
X