İnşallah canım yaz gelsin deOh iyisin canım bilmiyorum çok evde oturmaları iyimi kötümübizde isteriz onlardan
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım yaz gelsin deOh iyisin canım bilmiyorum çok evde oturmaları iyimi kötümübizde isteriz onlardan
![]()
Evet öyle olması lazım ama bizde işler öyle değil benim eşim sakindir sosyal değil çok tek sosyalligi maç olunca izlemek işi ve ben okadar yani bir tarafın ağır olması iyi oluyor..Yok ben zaten öyle olsa kıskancım çekemezdim herhalde anlaşamazdık iki cambaz olmuyor yaniAynen ateş gruplari sosyaldir bende aslan olarak sosyalimdir gezmeyi eglenmeyi cok severimtabi şimdi hamilelikten dolayi cikamiyorum agrilarim oluyor genelde evdeyim benim eşim çok sosyal o kadar cok arkadasi varki telefon elinden düşmez biri kapatir biri arar hatta bazen kiskanirim benimle bu kadar konusmuyorsun diye cok sosyal olmasi da iyi degil
![]()
Siz ne kadarlik evliydiniz? Zaman geçtikçe boyle seyleri tkmyorsun bizim 10 yil oldu belki de onun vermiş olduğu bi rahatlik var araya cocukda girince kocayi eskisi gibi sıkmıyorsunEvet öyle olması lazım ama bizde işler öyle değil benim eşim sakindir sosyal değil çok tek sosyalligi maç olunca izlemek işi ve ben okadar yani bir tarafın ağır olması iyi oluyor..Yok ben zaten öyle olsa kıskancım çekemezdim herhalde anlaşamazdık iki cambaz olmuyor yani![]()
Biz daha 6 aylık evliyiz,ama 8 yıldır taniyorum,2 sene birliktelikten sonra evlendik iste..yeniyiz ondan da olabilir ama yapısı öyle eşimin beni kısıtlamaz benimde onu kısıtlayacağım birseyi yok bu dahada iyi sanırımSiz ne kadarlik evliydiniz? Zaman geçtikçe boyle seyleri tkmyorsun bizim 10 yil oldu belki de onun vermiş olduğu bi rahatlik var araya cocukda girince kocayi eskisi gibi sıkmıyorsunmesgaleler artiyor simdi benim iki çocuk olcak kocayi hic sikmam herhalde yada tersine döner çok mu sıkarim bilemedim
![]()
Evet cnm düşmüş serum yedim hiç fayda etmedi öldüm migde bulantısındanTansiyon olabilir canım dikkat et
Yaa tüh. Gecmiş olsun kuzum tansiyon zor birazEvet cnm düşmüş serum yedim hiç fayda etmedi öldüm migde bulantısından![]()
Ayy cok heycanliBenim de randevum yarın sabah 10da önceki randevumda kıza benziyor demişti yarın kesinleşecek heyecanlıyım![]()
İnşallah canıım inşallahBi iki haftaya biter inşallah ya bende de iştahsızlık devam ediyor keşke benimde azcık iştah açılsa
Hapın coraspin mi canım ? Adını alabılır mıyımhayir hap yeterli oluyor. doktor ileri haftalarda ihtiyac olursa kullanilir hap simdilik yeterli dedi. 200-400 araliginda 410 deger. doktor haftasina gore iyi dedi
Amin inşallah insan sevinmez miAyyyy canım çok heyecanlıyım valla kız da olsa erkek de olsa çok sevinecem sağlıkla kucağımıza alalım inşallah![]()
Aynen hem de cok gısel kokuyor.ben haftada bir gun hindıstan cevızı yagı bir gun de lierac kullanıyorum( lierac biraz kokuyor)Hindistan cevizi yapı hiç bulaşmıyo kıyafetlere için rahat olsun
Bazen iyi yiyorm bazn canm istemiyoopeki istahda artma ve ya azalma falan oldu mu?
Kızım oluyoooooHaber var mı canım![]()
Aynen öyke herkes okadr aklma sokmuştki erkek anneleri rahat geçirir senin oğln olcak..kız mideyi bulandırır çıkartırsn falan demişti..bende diyodm hagır bu kız hissediyoem beni zorlamıyoo bu prensesAnnem erkek kardeşimde de bende de 5 ay serumla yaşamış. Ben hiç kusmadım. Bebeğim kız.Çok alakası yok
Yaa bende canm %99 kız dedi bacak arasnı bende gmrdüm vallaBizde bugün 14+1 de öğrendik. Doktorum büyük bir ihtimal kız dedi![]()
Ben öğrendiğimden beri sürüyorum takığım biraz o konuda kesn olr bende çatlk oyuzdenBenim ilk gebelik. Halen Krem falan kullanmaya başlamadım. Ne zaman başlamamız lazım acaba![]()
Yaa evet inşallah bende kızm olcagnı öğrendimYaagelsin o zaman prensesler cicili cicili kıyafetler
![]()
Canm ben de sata göre 13+5tim 13+1 çıktı geçendede 4 gün geri çıkmştı aklma taklmıyo değil amadoktrlar önemli değil diyoo sağlklı olsnlar inşallahBen sansisizm yine asistan ciktisadece ölçüm yapti suyuna kalp atisina bakti iyi dedi yolladi haftasina uyumlu dedi 13+1 cikti 2 hafta sonraya ozelden randevu alip gideceğim cinsiyet icin devletteki bu tedavülden kalma cihazlarla bebegin kol bacak ayrimi bile yapilmiyor sancim olduğunu söyledim kanama yoksa normal dedi rahim genişliyor vs.
Ben her duştan sonra komple vücuduma sürüyorumAynen hem de cok gısel kokuyor.ben haftada bir gun hindıstan cevızı yagı bir gun de lierac kullanıyorum( lierac biraz kokuyor)
Hayırlı olsun prensesKızım oluyooooohep içimden geçendi...Allahım sağlıkla getirsn inşallahhh
Aynen öyke herkes okadr aklma sokmuştki erkek anneleri rahat geçirir senin oğln olcak..kız mideyi bulandırır çıkartırsn falan demişti..bende diyodm hagır bu kız hissediyoem beni zorlamıyoo bu prensesve doktorda %99kız dediiii
Yaa bende canm %99 kız dedi bacak arasnı bende gmrdüm valla
Ben öğrendiğimden beri sürüyorum takığım biraz o konuda kesn olr bende çatlk oyuzden
Yaa evet inşallah bende kızm olcagnı öğrendim
Canm ben de sata göre 13+5tim 13+1 çıktı geçendede 4 gün geri çıkmştı aklma taklmıyo değil amadoktrlar önemli değil diyoo sağlklı olsnlar inşallah![]()
Ben şimdiden gümüş kapak aldım meme ucu hem giysi ile temas edip tahriş olmuyor hem de krem kullanmaya gerek olmuyormuş gümüş iyileştirici bir madde olduğu için ama krem de sürseniz yine krem kıyafete bulaşmayıp kapağın içinde kalacağı için daha faydalı oluyormuş.Kızlaar göğüslerinize lansinoh kullananilirsiniz hatta 7. Aydan sonra da düzenli kullanın haftada 1 kere falan ki göğüsleriniz doğumdan sonra hemen yara olmasınbi gebe arkadaşım tavsiye etti bana da
![]()
Aynen canım ya çok heyecanlı çok güzel bir duyguAyy cok heycanlibizede haber ver. Banada son iki kontrolde kiza benziyor dedi pazartesi kontrol var bildigim halde yinede heycanlaniyorum
Aynen canımAmin inşallah insan sevinmez miama öğrenmek çok güzel oluyor ona göre hazırlık yapmaya başlıyorsun
amin inşallah
![]()
Hayirli olsun canim prensesin massallah diyelim. Bencede kusmayla alakasi yok ben ilk kizimda erken donemde sabahlari bi kac kez cikardim sadece bundada gun icinde ara sira oluyor nadiren bunada buyuk ihtimal kiz dedi doktor. Belki bunyeyle alakalidir.Kızım oluyooooohep içimden geçendi...Allahım sağlıkla getirsn inşallahhh
Aynen öyke herkes okadr aklma sokmuştki erkek anneleri rahat geçirir senin oğln olcak..kız mideyi bulandırır çıkartırsn falan demişti..bende diyodm hagır bu kız hissediyoem beni zorlamıyoo bu prensesve doktorda %99kız dediiii
Yaa bende canm %99 kız dedi bacak arasnı bende gmrdüm valla
Ben öğrendiğimden beri sürüyorum takığım biraz o konuda kesn olr bende çatlk oyuzden
Yaa evet inşallah bende kızm olcagnı öğrendim
Canm ben de sata göre 13+5tim 13+1 çıktı geçendede 4 gün geri çıkmştı aklma taklmıyo değil amadoktrlar önemli değil diyoo sağlklı olsnlar inşallah![]()