2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ya öyle mi teşekkür ediyorum canım bana çok tuhaf geldi. Sağ tarafa gidiyor sol tarafa gidiyor bir türlü bulamadı kalp atışını. 😅
ya zaten telsiz gibi bişey 😅
önce baya kuvvetli geldi, dinledik dinledik diyoki ya bu senin kalp atışınmış. güler misiiin ağlar mısın :halay:

Ben kullaninca biraz agri gibi birsey oluyo bide birsey dicem afedersin ama ben fitili yerlestiriken iki et arasina giriyo yani o ara cok dar anlatamam nasil iteyim anlamadim vallahi
herkese oyle oluyor merak etmeyin wc de comelip oyle koyarsaniz birde kaysin diye cok az suyla islatirsaniz daha kolay oluyor . belki sizde enfeksiyonda oldugu icin daha aciyor olabilir

Kizlar bende 3 lu tarama vermistim şükür normal dedi. 2 li de 3 lu de normal dedi. 21 haftada detayli ulttasyon istedi yarim saat falan kaliyosun dedi onu mutlaka yaptir dedi doktorum. Cok tedirgin oluyorum baya yaptiran varmi aranizda

Bana da 18.haftada gel bakalım kalp arısı duyarsak aşı yaparıs cunkesı bıle telefonda gerdı benı,19 da gıtcem galıba duyulmazsa stres olurum
Bizde kalp atisini duyduk ama hareket etmedi bi türlü bebis secde eder seklinde durmustu omurgalari yukarda ayaklarini iceri almis vaziyete kurbaga pozisyonu dedi. Okadar karnimla oynadik yine de hareket etmedi 😊

Çok çok geçmiş olsun canım benim. Bende ateş yok ama her yerim ağrıyo kusuyorum boğazım çok fena ve çok fena öksürüyorum ateş olmadığı için grip değildir diye düşünüyorum aile hekimine gittim antibiyotik yazdı. Yarın randevum var doktora sorcam ne yapabilirim diye kolumu kaldıracak halim yok ya hiç böyle olmamıştım :KK43:
Çok geçmiş olsun hamilelikte daha zor geçiyor en kısa zamanda atlatırsın umarım

Kızlar sağlık ocağından sizimi aradılar yoksa siz mi gittiniz aşı için ? Oradaki hemşire arıcaz demişti 7 haftalıkken gittiğimde ama şimdi 20 hafta oldu ses seda yok kimseden

Çok çok geçmiş olsun canım benim. Bende ateş yok ama her yerim ağrıyo kusuyorum boğazım çok fena ve çok fena öksürüyorum ateş olmadığı için grip değildir diye düşünüyorum aile hekimine gittim antibiyotik yazdı. Yarın randevum var doktora sorcam ne yapabilirim diye kolumu kaldıracak halim yok ya hiç böyle olmamıştım :KK43:
Bende bogaz enfeksiyonu gecirdim cok kötü atese cevirdi enfeksiyon yapti kanimda. Bana doktorum augementin 625 mg lik antibiyotuk vermisti bide minoset verdi iyi geldi bana

Kızlar sağlık ocağından sizimi aradılar yoksa siz mi gittiniz aşı için ? Oradaki hemşire arıcaz demişti 7 haftalıkken gittiğimde ama şimdi 20 hafta oldu ses seda yok kimseden
Onlar ariyolar canim seni. Ben 17 haftalikken yaptirmistim bence sen git bi sor

Kizlar bende 3 lu tarama vermistim şükür normal dedi. 2 li de 3 lu de normal dedi. 21 haftada detayli ulttasyon istedi yarim saat falan kaliyosun dedi onu mutlaka yaptir dedi doktorum. Cok tedirgin oluyorum baya yaptiran varmi aranizda
Ben haftaya gideceğim 31 ocakta bana da 22yi doldur beyin gelişimini daha iyi görürüz dedi. Prof. Cihat Şen'e gideceğim aksilik olmazsa. Kendisi Dünya perinatoloji derneği başkanıymış.

20 hafta olduysan sen irtibata geç bence bazen izin görevlendirme bişey oluyor unutabiliyorlar ya da arada kaynıyor. Beni de henüz aramadilar ama bekliyorum aramazlarsa 20de kendim irtibata gecicem

Ben haftaya gideceğim 31 ocakta bana da 22yi doldur beyin gelişimini daha iyi görürüz dedi. Prof. Cihat Şen'e gideceğim aksilik olmazsa. Kendisi Dünya perinatoloji derneği başkanıymış.
Ben izmir ilcesinde oturuyorum nerde oturuyosunuz siz dediginiz doktor nerde görev yapiyor

Back
X