2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ya bende 4-5 kılo aldım ,bunalıma gırıyo gibiyimçok aldım diye :KK43: hareketsızlıktenmi ki aslında cok yemıyorum ya ,ama işim butun gun oturarak pc başı. Bebege degıl de popoma gıdıyo sankı kilo 🙈
Normal bence ya çok takmamaya çalışıyorum çünkü sadece 2. trimesterde bile 5.5-6 kilo almak gerekiyor zaten. Önceki 3 ayda da 3 kg diye düşünsek 5. aya girmiş bizler için normal bence :/

Normal bence ya çok takmamaya çalışıyorum çünkü sadece 2. trimesterde bile 5.5-6 kilo almak gerekiyor zaten. Önceki 3 ayda da 3 kg diye düşünsek 5. aya girmiş bizler için normal bence :/
Bencede normal yani her ay 1 kilo normal demişti bana doktor ilk zamanlar kustugum için alamadım 64le kaldım 4 kilo aldım 68 kg şuan doktor normal dedi bundan sonra dahada alırsın dikkat et her ay 1 kilo alsan ideal dedi🤭

Bencede normal yani her ay 1 kilo normal demişti bana doktor ilk zamanlar kustugum için alamadım 64le kaldım 4 kilo aldım 68 kg şuan doktor normal dedi bundan sonra dahada alırsın dikkat et her ay 1 kilo alsan ideal dedi🤭
Ters hesap yaparsak önümüzde yaklaşık 4.5-5 ay var ve alabileceğimiz 8-12 kg izin var bence ideal :D nasıl kandırıyorum kendimi ama değil mi :)))

Ya bende 4-5 kılo aldım ,bunalıma gırıyo gibiyimçok aldım diye :( hareketsızlıktenmi ki aslında cok yemıyorum ya ,ama işim butun gun oturarak pc başı. Bebege degıl de popoma gıdıyo sankı kilo 🙈
Bendeki hareket kimsede yokdur 4 kilo aldım belki 4 buçuk olmusdur yapı meselesi bence 🤗

58 le hamıle kaldığımı ılk 3 ayda 8 kılo alıp 66 oldugumu soylemıstım 4. Ayda yız 67 68 arasın gıdıp geliyoruz 🤭🙈 şimdi rekor kimde bı düşünün 🤔
rekoru kilo alma anlamında söylemedim. hâla en yüksek kilodaki benim o yüzden söyledim ☺️☺️☺️

rekoru kilo alma anlamında söylemedim. hâla en yüksek kilodaki benim o yüzden söyledim ☺☺☺
En çok kilo alan oymuş olayı farklı anlamış canım 🤣
Zaten herkesin yapısı farklı herkesin hamileliği de zayıf olanlar alabilir fazla fazla alabilir ortalama olanlara da doktorlar ayda 1 kilo.yeterli diyor zaten kilolu olanlardan ne kadar az alırsa okadar iyi🤣🤭

Ben elimi sokamıyorum tiknisiyorum 😳 ondan yani yoksa elle yapmak daha iyi olur. Yaklaşık 2 ay kadar önce enfeksiyon vardı o zaman doktor iğne ve antibiyotik verdi, onu kullandim gecti. Sonra sarimsi akinti oldu az o zamanda mantar ilaci verdi 2 tane fitil, 3 gun ara ile kullandim. Benim agrim genelde hep oldugu icin çok farkedemedim.
Ya ben de sürekli sari akinti var ben hamilelikten zannediyordum sanrim mantardan dolayi. Bide hapi dun gece koydum bu gece de yatmadan koyayim dedim ama erimemis tam bi baktim elime geldi neden öyle oldu

Amin cümlemizden inşallah 🌸 Evt ben daha önce gittiğim perinatoloji uzmanı Altan cebeci ye gidicem insallah. Ben çok memnun kalmıştım, internetteki yorumlarıda çok iyi 😉
Nerde o doktor canim bende simdiden almam lazim sanirim sira yokmus yoğunluktan öyle dediler bana

KIZLAr gunaydın,iç camasırınızda beyaz yumurta akı kurumus gıbı iz goruyor musunuz? Bu akıntı normal mi acaba ,sizlerde sıfır akıntımı ?
Evet canim benimde o sürekli oluyor yumurta beyazı gibi kurumus seklinde dedigin gibi hep akintim oluyor gunde kac defa camasir degistiyorum o sebepten

Ya su fitili kullanimini benmi yanlis yapiyorum acaba. Simdi baktim koyacaktım tekrar bi baktim dun aksamki koydugum fitil parmagima geldi tam erimemis neden öyle erimesi lazim degilmi ne kadar ileri itmem gerekiyor

Senin haftanda ben de kilo almamıştım şu anda da aldığım kilo 1.2 kg. Dert etme benim doktorum bebeğin kilosu yerinde dedi. Hatta normal doğumun kolay olur üzülme dedi.
Senin bebegin kilosu ne kadar bana hic.öyle normal dogumumla ilgili konusmuyolar ya sinir oluyorm bu hafta gidince sorucam benm 260.gr kilosu

Back
X