- 30 Nisan 2018
- 2.151
- 3.030
- 133
Amin ama malesef enfeksiyonum var onu yarın gostericemGozun aydin saglikla gelsin inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin ama malesef enfeksiyonum var onu yarın gostericemGozun aydin saglikla gelsin inşallah![]()
Altınlarınızın yada almayı dusunduklerinizin forograflarini atsanız aslında görsel olarakta fikir açısından iyi olur :)Arkadaşlar merhabalar yavaştan hazırlıklara başladık biz :)
Belki fikir alışverişi yaparsak eksikleri ihtiyaçları daha iyi listeleyebiliriz. Ben kendimce aldıklarım araştırdıklarımı paylaşayım.
-Bebek arabası olayını çok araştırdık arabamız hatchback olduğu için fazla yerimiz olmayacaktı ilk bir sene sürekli uzun yol dahil araba ve uçak seyahatimiz de olacaktı. İlk Baktığımız araba bir arkadaşımızın tavsiyesi ile Nuna pepp bebek arabası oldu fazla yer kaplamayacak kolay ve 4-5 yaşa kadar kullanılabilir bir araba oluğunu söylemişti arkadaşımız, bir de araba koltuğu maxi cosi almayı düşünüyorduk.Ama Doona marka da çok pratik gelmişti gözümüze hem bebek arabası hem araba koltuğu olabiliyor kolay taşınıyor uçakta kabine alınıyordu, tek handikapı 1 yaşa kadar kullanılması ve biraz fiyatının yüksek olmasıydı (3500-3600 civarı). Hepsiburadada 2500 e düşünce almaya karar verdik. 1 yaştan sonra 1 kabin tipi bebek arabası bir de araba koltuğu almak gerekse de ilk 1 sene pratik olacak 2. el piyasası da oldukça fazla ayrıca satma imkanımız da olur diye düşünerek aldık.
-Bebek yatağını da ilk bir sene anne yanı kullanmak istediğim için Chicco next to me ye baktık ama ebebekte hemen yanında baby plus marka anne yanı beşik vardı. Chicco 1300 iken Baby plus 600 olunca babyplus almaya karar verdik.
-Ana kucağını ise 4moms almayı düşünüyorum ama fiyatı yüksek olduğundan ikinci el bulabilirsem alırım. Uygun fiyatlı olarak da fisher price markasının ana kucağını beğendik o da trendyolda 350 tl civarıydı ve yorumları iyiydi. Bebeklerin gaz problemine iyi geldiği yazıyordu.
-Süt sağma makinelerini de baya inceledim açıkçası kafam çok karışmıştı. Manuel mi elektrikli mi diye. Ancak Mochi diye bir marka var aslında vakumlanıyor ve siz evi süpürürken bile sütünüzü sağıyormuş. Memnuniyet oranı yüksek yorumlar iyiydi fiyatı da 90-100 tl civarı olunca Mochi alıp denemeye karar verdim. İş hayatınız olmasa da süt sağmak sütünüzü ciddi anlamda artırdığı için pompa kullanmak gerektiğini düşünüyorum. Bir de göğüs kremi kullananlar sürekli bittiğinden fiyatından şikayetçiydi ben gümüş kapak aldım. Silvernurse markası.
-Bir de bebek bezi, şampuan ve deterjanı instagram mühendisinoğlu hesabını inceleyerek alacağım son aylarda..
-Son olarak, hastane oda süslemelerinde de makrome çok moda olduğundan kapı süsü ve hediyelik anahtarlık yaptırmaya karar verdim :)
Aklıma gelenler bunlar. Umarım memnun kalırım.
Amin canimsağlıkla gelsin kızın![]()
Canım senin olman harika olurTeşekkürler:) ben riskli olduğum için genelde tüm zamanımı yatarak geçiriyorum ve çok boş vaktim oluyor o yüzden olabilirim ama isteyen başka biri varsada olabilir tabi :)
Bugün gittim benimki de çıkmamış.Doktor pek üstünde durmadı sadece eğer yukarı çıkmazsa bu doğum şeklini değiştirir o kadar dedi.Sizinki ne gibi açıklama yapıyor acaba?Yok canim malesef cikmadi
Amin cnmMaşallah canım sağlıkla gelsinler hepsi de![]()
Cok tesekkurler canım düşünüyüm bunu hoşuma gıttı inşaallah dogru kararı verırımCanım buldum fiyatını :) link atıyorum
![]()
Bebek Beşikleri - Beşik Modelleri - n11
Bebek Beşikleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Beşik çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Saol canim teşekkürler:)) inşallah huzurlu bir şekilde devam ederCanım senin olman harika olurhayırlı olsun .
Olgunlugun ,saygın , insanlığın ,vicdanın,uslübün ,adaletin hersey uygun daha ne olsun
Isım konusuna hıc gıremıyorum esımle catısıyorum ne olacak bılmem.Kızlar isim düşündünüz mü :) ben üç isim arasında kararsızdım. Türkçe kökenli bir isim olsun istiyordum seçenekler Umay, Işık ve Defne. Işık son kararımız gibi. Bu arada beğendiğim hastane foto çekimi takımları ve yaptıracağım makromeler de bunlar.
Bu 24 aya kadar kullanılıyormuş amaCok tesekkurler canım düşünüyüm bunu hoşuma gıttı inşaallah dogru kararı verırım![]()
Amin inşallah canımÇok şükür canımRabbim hep yüzümüzü güldürecek haberler almayı nasip etsin
![]()
Okudugumda sabıtlenebılır yazıyordu acaba ozellıklerı mı degısık ki. Dogrudur belkıde ben cok okumaktan karıstırdım herseyı.Aslında güzel gözüküyor ama eğer tekerleksiz kullanılabiliyorsa daha iyi olur cunku bebek biraz buyudugunde icinde hareketlendiginde yatak hiç sabit durmuyor, eltimde başka bir markanın benzeri vardı, kızı büyüyünce biraz sabit bir besik aldı.
Bende yarın ayrintiliya randevu aldım canım hayırlısı bizim içinMerhaba kızlar yaşasın yarın oğluşumu gormeye gıdıyorum inşallahArtık az gelıyor 3haftada bır yahu. Sankı gecmıyor ustelık 3 hafta
İnşallah herseyımız yolundadır.
![]()
Bende de enfeksiyon çıktı kanda ve idrarda antibiyotik kullanıyorumAmin ama malesef enfeksiyonum var onu yarın gostericem
Ben de attigim takimi sordum tulum 100 şapka 100 hayatta vermem şapkaya 100Ayy ben arkası isim yazılı bir tulum takımı bir de tavsan kuyruklu bi takım yaptıracağım 70 er tl dedi ig de bi sayfa. Carters indirimde 5li body 100 tl. Bir de lcw online çok güzel takımlar var.
Malesef bende telefondan girip bakıyorum hiç anlamamAynen kimseden ses yok yapabilecek olan
Benim için hiç farketmezTeşekkürler:) ben riskli olduğum için genelde tüm zamanımı yatarak geçiriyorum ve çok boş vaktim oluyor o yüzden olabilirim ama isteyen başka biri varsada olabilir tabi :)
telefondan girdiğim için eklememiştim. Aldıklarım ve almayı düşündüklerimin Linklerini vereyim siz yine en ucuzunu başka sitelerden bakabilirsiniz.Altınlarınızın yada almayı dusunduklerinizin forograflarini atsanız aslında görsel olarakta fikir açısından iyi olur :)
İsim yazılı hastane çıkışı düşünüyorum bı de kapı süsüBebek alışverişi adına hicbir şey almadimdetayliyi bekliyorum ondan sonra da ilk alacağım şey doğunca ilk giyecekleri sizler yaptıracak mısınız kıyafet? Igde bi sayfada begendim ben ama magazalari da gezip bi fikir edineyim diyorum
Benim soyledigim buna benziyordu ama pierecardin markasinindi ama sabitleyebiliyorsa kullanışlı olur. Ben 1 tarafi hiç olmayan kullandım direk yatagima sıfır yaptım öyle olunca çok rahat oldu, özellikle bebek biraz büyüyünce istediği gibi rahat donuyor içinde, yataktan hiç kalkmadan emzik biberon vermek kolay oluyordu. Kızım şuan 4 yaşında odası olduğu halde beşiğinde yatıyor ama sarılarak yatiyoruz arada engel olmadığı için güzel oluyor :) tabi bazıları bebeklerini kendilerine çok alıştırmak istemiyorlar besikleri çok yanastirmiyorlar, odalarini ayirmak zor olmasin diye o şekilde kullananda var, tamamen kişinin isteğine kalmış bişey aslında.Okudugumda sabıtlenebılır yazıyordu acaba ozellıklerı mı degısık ki. Dogrudur belkıde ben cok okumaktan karıstırdım herseyı.![]()