- 19 Ekim 2018
- 70
- 99
- 8
Evet bunu bende kaydettim cok farkliBu tarz da çok hoş, böyle bir takım almayı dusunuyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bunu bende kaydettim cok farkliBu tarz da çok hoş, böyle bir takım almayı dusunuyorum![]()
Teşekkür ederiz teyzesiGüle güle giysin kuzucuk![]()
Yok canım ümitlenmek değilde kaynanamda ilk oğluna üç ay adet olmuş kan pırtısı ağrısı her belirtisi varmış yani yumurtlamadan sonra oluşan sağ kasık belirtim hala devam ediyor adetim hiç böyle olmamıştı insan acabamı diyor ağrım çok ama ağrı kesici atamıyorum ya hamileysem bişey olursa diye bu ağrıya rağmen adette fazla gelmiyor şaştım kaldımCanım Allah gönlüne göre versin. Ben bebek istediğim dönemde her ay ağrı şancı bulantı hamilelik adına ne varsa hissediyordum biraz da psikolojik oluyo. Adet oluyordum kan az geldi karnım ağrımadı acaba hamile miyim diye düşünüp duruyordum negatif çıkan testlere rağmen... hamile kaldigimda ise gelen kan kahrlverengiydi az az leke şeklinde 2 gün sürdü daha da gelmedi bu dönemde tek hissettiğim şey göguslerdeki hassasiyet ve ağrıydı diyeceğim o ki sen umitlenme yoksa üzülme varsa hep birlikte seviniriz bikac gun bekle test yap en garanti oyle ogrenirsin. Allah gönlüne göre versin![]()
Gule gule saglikla giysin bebisin insaAllah canim. Ben de 3 gundur bakiyorum firsat olmadi siparis vermeye saka gibi. Yarin tatil insaAllah alirimKızlar bu arada civil den siparişlerim geldi hepsi çok güzel kaliteli aklınızda bulunsun.
Ama fiyatlar baya yuksekmis, tulum bere eldiven 275 ti galiba, battaniyede 185 tl gibi hatırlıyorum, bir arkadaş paylaşmıştı :)Evet bunu bende kaydettim cok farkli![]()
Çok şükürBende bugün gittim detaylı için şükür yolunda herşey.
Biz özel edremit körfez hastanesine gidiyoruz Zuhal hn. Tansiyonuma hiç bakmadı kilomu da 2 seferde bir baktı. Çok çok 10-15 dk da bitiyor işimiz.arkadaşlar doktorlarınız rutin kontrollerde neler yapıyorlar tansiyon kilo her seferinde ölçülüyor mu ultrasona kaç dakika ayırıyor mesela
Bende araştırıyorum daha neler aldin canimKızlar bu arada civil den siparişlerim geldi hepsi çok güzel kaliteli aklınızda bulunsun.
Sanırım fermuar yok bunda. 2 sinde güzel bir indirime girmişti. Fakat kaçırdım. İsabet olmuş. Fermuarlı bakıcam. Ayaktan açılan daha iyi olur evet. Tecrübeyle sabit
Çok teşekkürler canım al indirim varken kaçırma bana 15 TL indirim çeki verdiler iki zıbın ücretsiz gibi geldi.G
Gule gule saglikla giysin bebisin insaAllah canim. Ben de 3 gundur bakiyorum firsat olmadi siparis vermeye saka gibi. Yarin tatil insaAllah alirim
Canım kilo boy ne dediler sana iyi miydiÇok şükür![]()
Canim umutlandirmak istemem umarim hayirli haberler alirsin ama benim kiz kardesimde adet gördü hamile olduğunda. Yani pembe ise yerlesme kanamasi diye biliyorum. Benim ilk hissettiğim zaman midem bulandi baya bi karin agrisi gaz sancisi yaşadım ama bu kisiden kisiye değişir. Rabbim gönlüne göre versin inşalalhArkadaşlar aranızda adet görüpte hamile olduğunu öğrenen varmı acaba... burdaki arşivden olan mesajları okudum çoğu kişide var bu durum.. adet günüm yarındı ama ben bu sabah adet oldum normalde kan pıltısı gelirdi ilk günden itibaren ama bu saat oldu hala kan pırtısı gelmedi normalde adet kanı kırmızıdır ama benimki hafif koyu pembe gibi ve gündüz baya geldi akşama doğru azaldı ve şuan bile fazla gelmemiş ağrım çok ama bişey yok... son yumurtlama günümden sonra yaşadığım belirtilerde hala aynı sağ kasığım hala batıyor ve jilet kesiği gibi oluyor ilk kez başıma böyle bişey geliyor acaba hamile olabilirmiyim...
Çok şükür . 600 gr 30 cm boy dedi doktor. Herşey yolunda plesanta yerleşimi güzel. Hiç göremiyorduk yüzünü eliyle kapatıyordu sürekli. Çok güzel pozlar verdi bu sefer ama doktor uğraştı baya salladı göbeğimi falan. Sizde herşey iyi dimi boy lkilo nasılmış?Canım kilo boy ne dediler sana iyi miydi
Canım şuan bende de baya gaz ve ağrı var kasıklarım ve yumurtalıklarım ağrıyor sağ kasığımdaki belirtiler hala aynı.. kızkardeşiniz kaç gün adet gördü normal adetmi yoksa farklımı oluyorCanim umutlandirmak istemem umarim hayirli haberler alirsin ama benim kiz kardesimde adet gördü hamile olduğunda. Yani pembe ise yerlesme kanamasi diye biliyorum. Benim ilk hissettiğim zaman midem bulandi baya bi karin agrisi gaz sancisi yaşadım ama bu kisiden kisiye değişir. Rabbim gönlüne göre versin inşalalh
Hastahane çıkışı mi aldin canim uygunmus bende simdi internetten baktimÇok teşekkürler canım al indirim varken kaçırma bana 15 TL indirim çeki verdiler iki zıbın ücretsiz gibi geldi.
Ben 1 eylülde adet gördüm. Fakat ergenliğimden beri gördüğüm en sancılı adetti. Ben adetimi anlamazdım pek başlar olur biterdi. Ağrıymış falan hiç anlamazdım. Ama 1 eylülde olan gibi bişey hiç yaşamadım. Resmen kıvrandım. Sonrasında hamile olduğumu öğrenip doktora gittiğimde doktora adet günümü söylediğimde yumurtama 28 i gibi görünüyor. Muhtemel hamile kalma tarihinde odur dedi. Buna göre ben üstüne adet görmüş oluyorum. Bebeğinde bir kaç gün önden gittiğini varsayarsak doğru gibi görünüyor. Bilemiyorum. Tek bildiğim gebe kalmak istiyorsan, bu isteğini unutmak bu iiişin sırrı kesinlikle. Ve benim boşluklarım ağrıyordu. Sanırım rahimin gerilmesinden kaynaklıydı. Göğüs hassasiyeti de vardı.Arkadaşlar aranızda adet görüpte hamile olduğunu öğrenen varmı acaba... burdaki arşivden olan mesajları okudum çoğu kişide var bu durum.. adet günüm yarındı ama ben bu sabah adet oldum normalde kan pıltısı gelirdi ilk günden itibaren ama bu saat oldu hala kan pırtısı gelmedi normalde adet kanı kırmızıdır ama benimki hafif koyu pembe gibi ve gündüz baya geldi akşama doğru azaldı ve şuan bile fazla gelmemiş ağrım çok ama bişey yok... son yumurtlama günümden sonra yaşadığım belirtilerde hala aynı sağ kasığım hala batıyor ve jilet kesiği gibi oluyor ilk kez başıma böyle bişey geliyor acaba hamile olabilirmiyim...
Normal adet gördüm dedi o yüzden anlamadim hamilemiyim diye cok ayrıntılı sormadim canim ama 6 ay önce dogum yaptı. Yani ben adet görmedim.ama ilk ben üşüttüm sanmistim midem bulandi gaz sancisi karin agrisi cekince üşüttüm dedim hic aklima gelmedi hamile olacağım. Yani ama kasik agrisi sonra oluyor bir aylik iken falan baslamisti kasik agrilarim adet olmasaydiniz limon idrar testi yap derdim ama simdi olmaz bekle biraz bence sonra test yaparsinCanım şuan bende de baya gaz ve ağrı var kasıklarım ve yumurtalıklarım ağrıyor sağ kasığımdaki belirtiler hala aynı.. kızkardeşiniz kaç gün adet gördü normal adetmi yoksa farklımı oluyor
Ay güle güle giysin inşallah sağlıcakla. Neler aldın. Bende ebebekten dün bugün baya bişey aldım bakalım nasıl gelecekler hiçbir fikrim yokKızlar bu arada civil den siparişlerim geldi hepsi çok güzel kaliteli aklınızda bulunsun.
3 zıbın aldım çorap hastane için 5 li takım ikili patikli alt havlu ağız mendili falan aldım canımBende araştırıyorum daha neler aldin canim
Benim bugün 21+6 günlüktü siz benden öndesiniz kilo 496 gram boyu 26 cm çıkto benimde sırtı dönüktü doktor göbeğimi salladıÇok şükür . 600 gr 30 cm boy dedi doktor. Herşey yolunda plesanta yerleşimi güzel. Hiç göremiyorduk yüzünü eliyle kapatıyordu sürekli. Çok güzel pozlar verdi bu sefer ama doktor uğraştı baya salladı göbeğimi falan. Sizde herşey iyi dimi boy lkilo nasılmış?