2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Siz neye dayanarak bu kadar keskin bir tez savundunuz merak ettim benimde azdı bebekte doğru emiyordu öyle her annede 2 bebek doyuracak kadar vardır filan bunlar aşırı sözler insanı yetersiz hissettirebilir .memeler terbiyeli demek 😂
Bu konuyla böyle gülerek dalga geçebilecek seviyedeyseniz zaten benim bu grupta işim olmaz. Size iyi eğlenceler..

Dogru aslinda koridorda falan yururken iyi olur 3 lu takimlar. Dantelli falan almicam normal kisa kollu olan takimlar var bide uzun kollu var ama uzun olsa daha mi iyi olur acaba
Ben dün loya dan baktım biraz, üstü askılı sabahlikli pijama takımı aldım bir tane büyük beden. Izmir çok sıcak oluyor o yüzden nerdeyse şort takımlara bile gitti elim ama hastanede gelen giden olur diye vazgeçtim :) askılı iyidir. Birileri gelince sabahligini giyerim zaten o da yarım kollu. Bi de bordo renk ve baya büyük beden aldım

Kizlar biz bugün ebebek magazina baktik pusetli araba takimlari cok fazla pahali geldi bana ne dusunuyorsunuz gittinizmi hic
Nerden almayi dusunuyorsunuz ben hepsini ayni yerden alayim diyorum yani besik araba puset anadizi şeklinde ama nerden alacağıma karar veremedim
Canım sen izmirdeydin değil mi ? Ben çoğu şeyi kemeraltindaki bi bebek mağazasından topluca aldım, böylece ciddi indirim yapıyorlar, e bebek gibi firmalarda o imkan olmuyor genelde bir de bütün markaları bulamayabiliyorsun, bi bak derim kemeraltina :)

Guvenilirmi canim o site
Ben trendyoldan falan bakiyodum n11 hepsiburada o sitelerde var bide dedigin siteye bakayim
Ben genelde internetten heryerden alıveriş yapıyorum ama hala çok beğendiğim bişey cikmadi, lohusa takımları genelde birbirine benziyor. Bakalım acele etmiyorum :)

Evet bencede öyle olmasi mantıklı :) bise içinde farklı renklerin olduğu desenli takımlarda var belki öyle bişeyde dusunebilirim
Desenli aldım ben de. .. bebisin hastane çıkışı minik çiçekli sade krem bi takım . Benimki de hafif renkli olsun fotografta kontrast oluşturur dedim :)

Kızlar bebek termometre konusunda onerınız var mı ? Ve de emzik ve biberon marka model konusunda 🤗
Termometre olarak suyun da isini ölçen bişey almıştım ama markasını hatırlamıyorum, banyo suyunun ısısını ölçmek için iyi oluyordu.

Ateş ölçer olarak 3 tane almıştım, omron alından ölçer kullanıyorum 5 senedir çok memnunum, bi tane chicco almıştım kol altından ölçen evde bulunsun diye, birde başka bir marka alından ve kulaktan ölçen almıştım markasını hatırlamıyorum ama o çok iyi cikmadi.

Emzik olarak her markayı aldım ucuz pahalı 6.ayına kadar hiç kullanmadı. Daha sonra chicco soft emzik ile alıştı, çok rahatladık 😊

Kizim nerdeyse dogdugundan beri Biberon kullandi, ilkolarak philips avent almıştım ama onu pek sevmedi içmek istmedi, hastanede wee baby ile icirmislerdi onu ilk onunla devam etti biraz daha sonra mamajoo biberon kullandık onu da sevdi, philipsi ise biraz daha büyüyünce kullandı 2 yaşına kadar mama içti.

Aspiratör olarak ortibebe kullandık, cook uzun süre kullandım memnundum. Daha sonra birine acil lazımdı kızım da büyüdüğü için kullanmıyorduk onu verdim, evde bulunsun diye chicconunkini aldım ama ortibebe daha iyiydi bence. Birde küçük küçük serum fizyolojik almak yerine büyük serum alıp şırınga ile gerektiği kadar içinden alıyorduk.

Chicconun tırnak makası setini almıştım, normal tırnak makası ile kesmek zor oluyordu. Setin içinde yine küçük makas çıkıyor kaş makasinin benzeri gibi onunla kesmek daha kolay oluyor.

Banyo için file almıştım ama onu çok konforlu bulmadım, e bebekten küvet süngeri aldım o çok kullanışlı oldu.

Aklıma gelenler bunlar şimdilik:))

Desenli aldım ben de. .. bebisin hastane çıkışı minik çiçekli sade krem bi takım . Benimki de hafif renkli olsun fotografta kontrast oluşturur dedim :)
Bence mantıklı çünkü diğer takımlar çok benzer, illa herkes aynı şeyi giyecek diye bişey yok :) güzel olursunuz bencede ;)

Termometre olarak suyun da isini ölçen bişey almıştım ama markasını hatırlamıyorum, banyo suyunun ısısını ölçmek için iyi oluyordu.

Ateş ölçer olarak 3 tane almıştım, omron alından ölçer kullanıyorum 5 senedir çok memnunum, bi tane chicco almıştım kol altından ölçen evde bulunsun diye, birde başka bir marka alından ve kulaktan ölçen almıştım markasını hatırlamıyorum ama o çok iyi cikmadi.

Emzik olarak her markayı aldım ucuz pahalı 6.ayına kadar hiç kullanmadı. Daha sonra chicco soft emzik ile alıştı, çok rahatladık 😊

Kizim nerdeyse dogdugundan beri Biberon kullandi, ilkolarak philips avent almıştım ama onu pek sevmedi içmek istmedi, hastanede wee baby ile icirmislerdi onu ilk onunla devam etti biraz daha sonra mamajoo biberon kullandık onu da sevdi, philipsi ise biraz daha büyüyünce kullandı 2 yaşına kadar mama içti.

Aspiratör olarak ortibebe kullandık, cook uzun süre kullandım memnundum. Daha sonra birine acil lazımdı kızım da büyüdüğü için kullanmıyorduk onu verdim, evde bulunsun diye chicconunkini aldım ama ortibebe daha iyiydi bence. Birde küçük küçük serum fizyolojik almak yerine büyük serum alıp şırınga ile gerektiği kadar içinden alıyorduk.

Chicconun tırnak makası setini almıştım, normal tırnak makası ile kesmek zor oluyordu. Setin içinde yine küçük makas çıkıyor kaş makasinin benzeri gibi onunla kesmek daha kolay oluyor.

Banyo için file almıştım ama onu çok konforlu bulmadım, e bebekten küvet süngeri aldım o çok kullanışlı oldu.

Aklıma gelenler bunlar şimdilik:))
Canın uzun ve guzel yorum ve onerı be tecrubelerin için çok tesekkurler 🤗😍

Arkadaşlar hastane çıkışı aldınız mı? Ben 1 tane 10 lu alayım dedim iki de 5 li takım ekstra çıtçıtlı zıbın. Bu isimlileri sordum 10 lu takım 150 dedi bi instagram hesabı, bir de kitikate markasının organik pamuk 10lu seti var 159 tl. İsimli de pamuk aslında fotoda da güzel çıkar.

Eklentiler

• D68A23E7-78FD-4A84-A896-C6DD16A132B7.webp
    D68A23E7-78FD-4A84-A896-C6DD16A132B7.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 54
  • 0D9BA67E-6FFA-4FC7-9B0C-E07F6F428F25.webp
    0D9BA67E-6FFA-4FC7-9B0C-E07F6F428F25.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 47
Back
X