- 20 Mayıs 2010
- 253
- 187
- 303
malesed kilonun cogu 8 9 ayda aliniyor bende 59 la hamile kaldim suan 65 im ama 10 kiloyla bitmez eminim58 kilo da hamile kaldım şu anda 64 kiloyum.ins 10 kiloyu gecmem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesed kilonun cogu 8 9 ayda aliniyor bende 59 la hamile kaldim suan 65 im ama 10 kiloyla bitmez eminim58 kilo da hamile kaldım şu anda 64 kiloyum.ins 10 kiloyu gecmem
4 ay rapor ozelde calisan herkes alabiliyor 2 ay dogum oncesi 2 ay dogum sonrasi fakat eger calisabilir raporu alabilirseniz dogumdan onceki 3 haftayida dogum sonrasina kaydirabiliyorsunuZ .ama maas alamiyorsunuz bu donemde sadece raporlu oldugunuz gunlerin ucretini sgk geri oduyor oda maasiniz 3/1 kesiliyor gibi denk geliyor . ve izinli oldugunuz donemde sgk nizda yatmiyor cok avantajli bir durum degil.aslinda yasal dogum izni bu sekilde4 ay rapor nasil alacaksin canim. Dogum benimki yaza geldigi icin izin hakkim yaniyor malesef. 2 ay yaz tatili zaten. Sonra da 6 ay izin almayi dusunuyorum ucretsiz. Baktim bakici bulamiyorum 6 ay daha alirim diyorum ama nasip o zaman
Ben oncesinde kullanirim gibi geliyor ama yine de bakcam yani. Cunku yazin bizim zat3n tatilimiz var ve ucretli izin hakkim orada yaniyor malesef4 ay rapor ozelde calisan herkes alabiliyor 2 ay dogum oncesi 2 ay dogum sonrasi fakat eger calisabilir raporu alabilirseniz dogumdan onceki 3 haftayida dogum sonrasina kaydirabiliyorsunuZ .ama maas alamiyorsunuz bu donemde sadece raporlu oldugunuz gunlerin ucretini sgk geri oduyor oda maasiniz 3/1 kesiliyor gibi denk geliyor . ve izinli oldugunuz donemde sgk nizda yatmiyor cok avantajli bir durum degil.aslinda yasal dogum izni bu sekilde
Yaklasık Son 3 aylık maşım ortalamasına tekabul eden aylık brut maasınızın 2/3 u oluyor.brut oldugu için de yaklasık net tam maaşa esıt oluyor4 ay rapor ozelde calisan herkes alabiliyor 2 ay dogum oncesi 2 ay dogum sonrasi fakat eger calisabilir raporu alabilirseniz dogumdan onceki 3 haftayida dogum sonrasina kaydirabiliyorsunuZ .ama maas alamiyorsunuz bu donemde sadece raporlu oldugunuz gunlerin ucretini sgk geri oduyor oda maasiniz 3/1 kesiliyor gibi denk geliyor . ve izinli oldugunuz donemde sgk nizda yatmiyor cok avantajli bir durum degil.aslinda yasal dogum izni bu sekilde
Kilo almamak elde degil cok cabuk acıkıyorum malesef ;((Ben evdeyim canım ama eşim ve iki çocuğum var yanımda ev işlerini anca yapabiliyorum fırsat bulursam da kzima biseyler oruyorum ☺ama yine de çok kilo alıyorum bende
Yalniz degilim demekki ama simiden bile kilo aldim sureklu hareket etmek gerekiyor ama.nerdee kalkmaya halim kalmiyor kiCanım ben de hep oturarak calısıyorum ,keşke evde olsam da yuruyus hareket fln yapsam dıyordum ,merak etme durum farksız.wc hariç hiç kalkamaıyorum yerımızden bıcogumuz
Yani üşeniyorum ona da evde islerim bitmiyor malesef evde oturmamaya calisiyorum ama ne kadar etkilu olurkiYuruyus yapma imkanin varsa yapsan daha saglikli
evet o sekilde yaziyor ama ben ilk dogumumda da aldim tam maas kadar alinmiyor artik neye kesiliyor bilmiyorum ama 4 aylik maas tutarim degildi benim aldigim ucretYaklasık Son 3 aylık maşım ortalamasına tekabul eden aylık brut maasınızın 2/3 u oluyor.brut oldugu için de yaklasık net tam maaşa esıt oluyor
Bu maaşı işveren degıl devlet oduyor demi? Bu surecte ve 6 aylık ucretsız ızındekı surecte ssk mız yatmıyor muevet o sekilde yaziyor ama ben ilk dogumumda da aldim tam maas kadar alinmiyor artik neye kesiliyor bilmiyorum ama 4 aylik maas tutarim degildi benim aldigim ucret
Canım rapor almadan oncekı son 3 aylık brut maasa bakılıyor ya ,eger o 3 ayda rapor fln alındıysa işte atıyorum 5 er 10 ar gunluk , o brutu dusuruyor olabılır mı , sen o üç ayda rapor fln almısmıydın hiç?evet o sekilde yaziyor ama ben ilk dogumumda da aldim tam maas kadar alinmiyor artik neye kesiliyor bilmiyorum ama 4 aylik maas tutarim degildi benim aldigim ucret
Bi kere olcturdum 100 çıkmıştı, doktor daha sonra takio edelim dedi, 1 hafta günde 6 defa yemeklerde önce ve 1 saat sonra ölçtüm, not ettim doktora gosterdim. Iyi cikti hepsi ama yinede yemek olarak mümkün olduğunca uzak durmak gerekiyor ama ben az da olsa yiyorum görünceAclik kan sekeri sınırda olan varmi benim hep sınırda 100 109 arasi degisiyor bazen ve tatli hamur isi börek falan cok yememem lazim sizinde oylemi. Ben bu yüzden seker yükleme yapmicam açlık tokluk olcturcem
Benim de hamileligimin ilk tahlillerinde 106 cikti. Yukleme yapmak istemiyorum ama napcam bilmiyorum. Bu hafta ellerim ayaklarim cok sisti. Sekerden mi bilemedim. Kilo da almadim 2 kilo bile almamisim ama bu sislik nedir anlamadimAclik kan sekeri sınırda olan varmi benim hep sınırda 100 109 arasi degisiyor bazen ve tatli hamur isi börek falan cok yememem lazim sizinde oylemi. Ben bu yüzden seker yükleme yapmicam açlık tokluk olcturcem
Böyle bir hastane çıkışı beğendim biraz fazla kokoş ama cok hoşuma gitti :))
Çok geçmiş olsun diş ağrısı da çok kötü birşeyKızlar birkaçgundır dişlerım cok agrımaya basladı,2 tanesi curumek uzrehamılelıkte bişey yaptıramıyoruz demi dişle ılgılı.cekcekmıyız bu agrıları
Ben mamas papas sola2 travel aldım ebebekte ındırımdeyken. Yorumlar cok iyiydiAranızda mamas papas bebek arabasını kullanan var mı
Bende ocarro bakıyorum yorumları çok iyi ama ağır diyorlar sola ağır mı ne kadara aldın puset dahil miBen mamas papas sola2 travel aldım ebebekte ındırımdeyken. Yorumlar cok iyiydi