4 ay rapor+6 ay ucretsız ızın :10 ay sonra yani bebiş 8-9 aylıkken, belki de hiç donmem ,onu gorunceCalisan anne adaylari ne kadar sonra ise donmeyi planliyorsunuz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 ay rapor+6 ay ucretsız ızın :10 ay sonra yani bebiş 8-9 aylıkken, belki de hiç donmem ,onu gorunceCalisan anne adaylari ne kadar sonra ise donmeyi planliyorsunuz?
4 ay rapor nasil alacaksin canim. Dogum benimki yaza geldigi icin izin hakkim yaniyor malesef. 2 ay yaz tatili zaten. Sonra da 6 ay izin almayi dusunuyorum ucretsiz. Baktim bakici bulamiyorum 6 ay daha alirim diyorum ama nasip o zaman4 ay rapor+6 ay ucretsız ızın :10 ay sonra yani bebiş 8-9 aylıkken, belki de hiç donmem ,onu gorunce![]()
Ben eylülde başlarım diye düşünüyorumCalisan anne adaylari ne kadar sonra ise donmeyi planliyorsunuz?
Teşekkür ederimMaşAllah canım neler aldın böyle bizimle de paylaşır mısın güle güle kullanmak nasp olsun İnşAllah❤
Evet hakkaniyetsizce bi karar oldu ki sen 1 yıl önceki performans değerlendirmesine göre zam veriyosun her birimde X2 yapmıştım işleri.Ayıp ya ,insanın aidiyet duygusunu yok edıyolar,aynı maası da verseler dondugunde ,sen bunu asla unutmıycaksın ki .. zamsnındakı cok calısmalarına saymaları lazım
Bana da kendileri söylediler zaten sadece o an basiretim bağlandı ve cevap veremedimBizde saklı oluo genelde,bana az yapsalarda ruhum duymaz sanki ,hayırlısı..
Doguma 8 hafta kala ve dogumdan 8 hafta sonra olmak uzere 16 haftalık dogum rapor hakkın oluyor canım ,kamuyu bılmıyorum da özelde bu sekılde4 ay rapor nasil alacaksin canim. Dogum benimki yaza geldigi icin izin hakkim yaniyor malesef. 2 ay yaz tatili zaten. Sonra da 6 ay izin almayi dusunuyorum ucretsiz. Baktim bakici bulamiyorum 6 ay daha alirim diyorum ama nasip o zaman
Aynen zammı calıscagımız yıl için degıl calıstıgımız yıldakı performansımızdan alıyoruz aslındaEvet hakkaniyetsizce bi karar oldu ki sen 1 yıl önceki performans değerlendirmesine göre zam veriyosun her birimde X2 yapmıştım işleri.
Büyük bi geup takip ediyorum onlar resti çektikler çoko olmazsa bizde sizinle çalışmayacağız diye buna rağmen benim zammımla şirket kara geçecek sanırım Allaha havale ediyorum
Ögretmen olsaydım maddiyatta zorlamıyorsa daha fazla ucretsız ızın alırdım,sanırım sizin 2 yıl ucretsız ızın hakkınız var? Bızım en fazla 6 ay4 ay rapor nasil alacaksin canim. Dogum benimki yaza geldigi icin izin hakkim yaniyor malesef. 2 ay yaz tatili zaten. Sonra da 6 ay izin almayi dusunuyorum ucretsiz. Baktim bakici bulamiyorum 6 ay daha alirim diyorum ama nasip o zaman
MaşAllah ihtiyaçların çoğunu halletmişsin canım küvet falan ne kadardı güzel miTeşekkür ederimküvet, file, reflü yatağı, kıyafet ( 3 6 9 12 aylık), depend hasta bezi, emzirme sütyeni, biberon, ıslak mendil, 3 kutu temizleme pamuğu, toz deterjan, sıvı deterjan, leke çıkarıcı, likit biberon emzik temizleme malzemesi, pişik kremi o paketlerde bunlar var ama ben ek olarak telsiz ve oyun halısı aldım onlar daha gelmedi
![]()
Ya bende ondan korkuyorum çünkü benim kiz kardesim son günlerine kadar hic bir çatlağı yoktu hatta sevindik biz catlak olmadi diye ama dogumdan sonra bi baktik catlak baya olmus megersem karnın gerginliginden belli olmuyormus o yüzden kasimamaya dikkat etmeliyi ve en onemlisi bol su icmeliyizben günde bir kez 2 fıs karnımı yağlıyorum ama yerterli geliyor mudur emin değilim ya? bebek çıkınca aaa çatlamışım meğerse demekten korkuyorum..
Küvet 55 litrelik baya bana büyük geniş geldi daha önceden baktıklarımız bu kadar büyük degildi ebebekten indirimdeyken aldım 42 liraya almıştıkMaşAllah ihtiyaçların çoğunu halletmişsin canım küvet falan ne kadardı güzel mi
Kusura bakma yürüyerek yazıyorum o yüzden yazdıklarımı çok okuyamadım düşük kelimeler Vs varMaşAllah ihtiyaçların çoğunu halletmişsin canım küvet falan ne kadardı güzel mi
Oncesinden kullanmayacak misin izni canim. Ben mayis basi izne ayrilirim buyuk ihtimalle. Bizde de ayni 8+8 yani canim. Sonrasini kullanamiyorum tatilde yaniyor o hakkim. O yuzden oncesinde kullanirim gibi de bakalim.Doguma 8 hafta kala ve dogumdan 8 hafta sonra olmak uzere 16 haftalık dogum rapor hakkın oluyor canım ,kamuyu bılmıyorum da özelde bu sekılde
Normalde hep 2 yil alicam derdim ama bilemiyorum iste simdilik 6 ay diye dusunuyorum da zaman ne gosterecek bakalimÖgretmen olsaydım maddiyatta zorlamıyorsa daha fazla ucretsız ızın alırdım,sanırım sizin 2 yıl ucretsız ızın hakkınız var? Bızım en fazla 6 ay
Yuruyus yapma imkanin varsa yapsan daha saglikliKizlar hepiniz calisiyormusunuz yoksa ev hanımımısınız ben cok isterdim calismak şimdi evde hic hareket etmiyorum nerdeyse bu gidisle cok kilo alicam
Aa ozaman oncesını kullan tabıkıOncesinden kullanmayacak misin izni canim. Ben mayis basi izne ayrilirim buyuk ihtimalle. Bizde de ayni 8+8 yani canim. Sonrasini kullanamiyorum tatilde yaniyor o hakkim. O yuzden oncesinde kullanirim gibi de bakalim.
Canım ben de hep oturarak calısıyorum ,keşke evde olsam da yuruyus hareket fln yapsam dıyordum ,merak etme durum farksız.wc hariç hiç kalkamaıyorum yerımızden bıcogumuzKizlar hepiniz calisiyormusunuz yoksa ev hanımımısınız ben cok isterdim calismak şimdi evde hic hareket etmiyorum nerdeyse bu gidisle cok kilo alicam
Ya aslında hamile yogası ,hamıle pilatesi gibi kurslara gıtmek lazım , dogumu kolaylastırcak teknıkler anlatırlar.. karnım buyudukce düşünmeye başladım nasıl olcak diyeKizlar hepiniz calisiyormusunuz yoksa ev hanımımısınız ben cok isterdim calismak şimdi evde hic hareket etmiyorum nerdeyse bu gidisle cok kilo alicam