Bu oglen hareketlendı benım de şükür canım ama bu aksam yınede gıtcem murataBenimki dün gece bu sabah baya hareketliydi sende nasıl durumlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu oglen hareketlendı benım de şükür canım ama bu aksam yınede gıtcem murataBenimki dün gece bu sabah baya hareketliydi sende nasıl durumlar
24. Hafta doldu 9.4 kilo almışım.57 ile kalmıştım. Çok canım sıkıldı şimdi böyle aldıysam kalan 3 ayda ne yaparım bilemedim
Arkadaşlar doğumdan sonra karın sikilasmasi icin korse takmak sağlıklı mi daha once doğum yapan annelerimizden fikir alabilir miyiz deneyimlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim![]()
Komple boyattım organik boyayla ve dr ma sordum izin verdi.Dip boya mı ya da ozel bir boya mı kullaniyorsunuz bir de doktorunuza danistiniz mi? Ombre yaptirsam mi acaba son aylara yakin uçlar boyandigindan belki sorun olmaz diye düşündüm
Doğumdan sobra ben yamuna kullanmıştım normal doğum olduğu için rahat etmiştimArkadaşlar doğumdan sonra karın sikilasmasi icin korse takmak sağlıklı mi daha once doğum yapan annelerimizden fikir alabilir miyiz deneyimlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim![]()
Doğumdan sobra ben yamuna kullanmıştım normal doğum olduğu için rahat etmiştim
Kime sorsam kullanilmaz diyor ama evet yonetmelikte sadece dogum oncesi izin aktarilamaz diyor. Yani dogum oncesi izin yaza gelirse aktarilamaz diyor.Sonrasi icin aktarilamaz diye net bir sey yok. Resmen tatil geliyor biz doguruyoruzArkadaşlar ben bir şey soracağım özellikle öğretmen olan arkadaşları ilgilendiren bir konu. Geçen ay bizim okuldaki bir arkadaşın cocugu oldu doğum babalık iznini geçen hafta kullandı. Benimde aklıma takıldı ve açtım mevzuatı okudum doğumdan hemen sonra kullanılacaktır ibaresi yok doğum izninde baktım onda da yazmıyor. Bende müdüre bugün gittim sordum hocam benimki yaza geliyor iznimi eylülde başlatsam olur mu mevzuatta acıkca belirtilmemiş dedim kullanma tarihini olur dedi. Şimdi kafam daha da karıştı
Öyle tabi ama net bişey olmayınca bide müdürde olur deyince bi sevindim ki ama meb danışma hattına bide il mem e soracamKime sorsam kullanilmaz diyor ama evet yonetmelikte sadece dogum oncesi izin aktarilamaz diyor. Yani dogum oncesi izin yaza gelirse aktarilamaz diyor.Sonrasi icin aktarilamaz diye net bir sey yok. Resmen tatil geliyor biz doguruyoruzkazasiz belasiz selametle doguralim kucagimiza alalim da gerci.
En son 1 hafta önce tartıldım tam 10 kilo almisdim yeni kilomu bilmiyorumKaç kilo aldın canm bakalım yazarım buradan nasıl geldiğini![]()
Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil canımMasallah bebisler baya buyumus :) Benimki minnak olacakmış teyzoşları 23+4teyiz 550 gr ız, gerçi ilk zamanlar 1 hafta geç döllenme demişlerdi ama büyümesi düzenli gidiyor neyse ki . Doktorumuz iri bi bebek olmaz dedi kuzuma :)
Aynıyız canım bende 57 din şuan 67 diğerlerinde 25 ve 27 kilo aldım yine aynı olabilirim ben ☺sonra veriyorum ama hepsini kendiliginden24. Hafta doldu 9.4 kilo almışım.57 ile kalmıştım. Çok canım sıkıldı şimdi böyle aldıysam kalan 3 ayda ne yaparım bilemedim
Yaaa ne diyosun:) ben 15 le bitirmek istiyodum hayal galibaAynıyız canım bende 57 din şuan 67 diğerlerinde 25 ve 27 kilo aldım yine aynı olabilirim ben ☺sonra veriyorum ama hepsini kendiliginden
Beni de haberdar et canim keske oyle bir sey olsa. Ben yoksa ucretsiz izne ayrilcam 6 ayÖyle tabi ama net bişey olmayınca bide müdürde olur deyince bi sevindim ki ama meb danışma hattına bide il mem e soracam
Normal dogummu olmustu oncekı canım?Aynıyız canım bende 57 din şuan 67 diğerlerinde 25 ve 27 kilo aldım yine aynı olabilirim ben ☺sonra veriyorum ama hepsini kendiliginden
Ederim meb danışmayı aradım beni bilgilendirecekler inş olur 37 ye kadar çalışırız 13 hafta bebişleBeni de haberdar et canim keske oyle bir sey olsa. Ben yoksa ucretsiz izne ayrilcam 6 ay![]()
Sezeryanda belli bir süre sonra takılabiliyor sanırım emin değilimSezeryanda kullanılabiliyor mu
Bende az önce geldim acilden ilgilenmedi bile 27 haftalık olmadan nst kalp atışı bile dinleyemeyiz dedi sertleşme bile oldu migde yanmasından dolayı yapcak bişey yok olur dediler dediğin gibi yaşamayan bilemez gözümden yaş geliyor şuan yanıyor yememe de dikkat ediyorum neyin nesi bilemedim![]()
MaşAllah canm iyi almışsın şeker testi falan yaptırdın mı ya da yaptırcak mısınEn son 1 hafta önce tartıldım tam 10 kilo almisdim yeni kilomu bilmiyorum![]()
Cok geçmis olsun Inşallahsertlesme dedigin nedir peki? Bana acilde serum taktilar o gun rahatladm smdi tkrr oyleyim.