2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
nasıl bir işlem.
22.haftadayim 63 kg ile basladim.74 kg yum.
Fazla kilo şekere etken mi?
Yok canım çok kilo alanlarda çıkmayabilir. Ben 3 kilo aldım toplamda bende çıktı
Gecmis olsun canim bende cok etkileniyorum bende pazartesi gunu gidcem sekeri ictikten sonra kan tahlili yapiyolar dimi 3 saat suruyomus nasil oluyoki
Aç gidiyorsun canım ilaç felanda içme. İlk açlık ölçülüyor sonra şekerli asitli bir karışım veriliyor onu içiyorsun 1 saat sonra ilk ölçüm 2 saat sonra ikinci ölçüm yapılıyor. İki saat sürüyor. İçtikten sonra hep otur başın felan dönerse
Geçmiş olsun canım şekerin kaç çıktı peki çok mu yükselmiş
1 saat sonraki ölçüm 204 2 saat sonraki ölçüm 208 yani düşmedi aksine yükseldi canım

Geçmiş olsun canım şeker mi yaptı şekerin mi aniden yükselince bayıldın banada dr um 26 27 haftada yükleyeceğiz dedi ama ben istemiyordum yaptırmalı mıyım acaba

Sizlere birşey anlatacm uzun zamandır burda yazıyorum siz hiç acı çektiniz mi? Okuldan alınıp küçük yaşta evlenip eşinizden dayak yediniz mi hemde çocuklarınızın gözü önünde hunharca öldürülcesine. Üstüne saçınızdan yoldular mı karnı burnunda küfür hakaret şiddet yediniz mi? Ben 32 yaşındayım çocukluğumdan beri çok acılar gördüm yüregim yanıyor şuan yalnızım ve yine dayak yedim canım çok acıdı lütfen Bşey diyin bir teselli verin bir şey söyleyin çünkü nefes alamıyorum aglıyorum şuan canım yanıyor ve benim kimsem yok çok canım acıyor ölmek istiyorum o beni öldürmeden

Lütfen bişey söyleyin şua in aglıyorum iyi degilim

Al istersen canım uygun zaten duruma ve ortamına göre kullanırsın 50-60 lira civarı sanırım Aminn inşallah ☺

Sen ciddi misin hayretle okudum hamilesin sen neden ve nasıl katlanabiliyosun bu kadar acıya tepkini koymalısın canım benim çok üzüldüm

Sen ciddi misin hayretle okudum hamilesin sen neden ve nasıl katlanabiliyosun bu kadar acıya tepkini koymalısın canım benim çok üzüldüm
Katlanıyorum çünkü ne gidecek yerim var ne bir kaçış yolu ölümle tehdit ediliyorum o kadar dayak yedimki yine öleceğimi hisettim

Katlanıyorum çünkü ne gidecek yerim var ne bir kaçış yolu ölümle tehdit ediliyorum o kadar dayak yedimki yine öleceğimi hisettim
Canım ailen yok mu sana destek çıkacak, git polise ayrıca srn bu adamı seviyo musun eğer seni tehdit ediyosa niye çocuk yapıyosun be kuzum

Kimsem yok ve beni bırakmıyor öldürürüö diyor hiç bir çıkış yolum yok
Canım şaka mısın cidden hangi çağda yaşıyoruz adamın dayağına katlanıp ölmekden mi korkuyosun cidden siz kaç yıllık evlisiniz ve bu kaçıncı çocuğun o zaman hiçbir çocuğun sen isteyerek olmadı mı git darp raporu al uzaklaştırma al boşan ben anlamıyorum ailenden kimse yok mu nerede yaşıyosun sen ve kaç yaşındasın ?

Ben ilk başta istmedim böyle biri oldugunu anlayınca da bırakmadı beni defalarca dövdü boğazıma bıçak bile dayadı darp resimlerim var ama beni öldürür diye korkuyorum

Tüylerim diken diken oldu şaka olmasını ya da başka bişey olmasını diledim şu an

Ben ilk başta istmedim böyle biri oldugunu anlayınca da bırakmadı beni defalarca dövdü boğazıma bıçak bile dayadı darp resimlerim var ama beni öldürür diye korkuyorum
Ölmekden korkuyosun ve o adamla çocuk yapıyosun darp resimlerin hiçbir işe yaramıyor boşanamıyosun kendini korumakdan bu kadar acizsin yani ben adama değil sana şaşkınım kusura bakma ben kırmak da istemem seni biz sana buradan bişey yapamayız Allah ıslah etsin sizi ben sana yardımcı olamıyorum çünkü çok kızdım şu an umarım arkadaşlar destek olabilirler !!!

Haklsın başına gelmeden bilemezsin

Kızlar siz haklısınız ya bişey demedim lütfen bana bişey sormayın.

Haklsın başına gelmeden bilemezsin
Benim başıma gelmeden mi arkadaşım bana eşim elini kaldırsa ben evi terkederim ki sevginiz mi yok saygınız mı yok birbirinize neden kendine işkence yapıyosun yazık bak hamilesin bu kadar değersiz değilsin sen neden güçlü olamıyosun anlamıyorum detaylı anlatmak ister misin mesela adam neden dövüyo seni piskopat mı sen mi bişey yaptın alkol mü alıyo anlat da bilelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…